انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بازگشت از پی دی اف به ویرایشگر tex  (دفعات بازدید: 1980 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
بازگشت از پی دی اف به ویرایشگر tex
« : 15 تیر 1394، 04:47 ب‌ظ »
سلام دوستان
در ویندوز وقتی تک لایو یا میک تک را نصب می‌کنی یه قابلیتی هست که می‌تونی روی نقطه‌ی خاصی از پی‌دف‌اف ساخته شده کلیک کنی و به نقطه‌ی معادل در ویرایشگر (من از texmakerو biditexmaker استفاده می‌کردم) برگردی حالا تو اوبونتو نمی‌دونم این قابلیت هست یا نه (البته این قابلیت به اذعان خیلی‌ها تو همون ویندوز هم بگیر نگیر داره)
راستی چند نفر از دوستان که به لاتک وارد هستند را به من معرفی کنید چرا که این لاتک ظاهرا استفاده ازش ساده است اما من دو سال ازش استفاده کردم با یقین می‌گم اونقدرها هم ساده نیست :( >:( ;D
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
پاسخ : بازگشت از پی دی اف به ویرایشگر tex
« پاسخ #1 : 15 تیر 1394، 04:51 ب‌ظ »
سلام دوستان
در ویندوز وقتی تک لایو یا میک تک را نصب می‌کنی یه قابلیتی هست که می‌تونی روی نقطه‌ی خاصی از پی‌دف‌اف ساخته شده کلیک کنی و به نقطه‌ی معادل در ویرایشگر (من از texmakerو biditexmaker استفاده می‌کردم) برگردی حالا تو اوبونتو نمی‌دونم این قابلیت هست یا نه (البته این قابلیت به اذعان خیلی‌ها تو همون ویندوز هم بگیر نگیر داره)
راستی چند نفر از دوستان که به لاتک وارد هستند را به من معرفی کنید چرا که این لاتک ظاهرا استفاده ازش ساده است اما من دو سال ازش استفاده کردم با یقین می‌گم اونقدرها هم ساده نیست :( >:( ;D

برای این کار texstudio  رو به عنوان ویرایشگر انتخاب کنید. دقّتش توی متن های انگلیسی خیلی بیشتره مخصوصا. تاحدّی که بین دوتا حرف که کلیک می کنین، بین همون دوتا حرف رو توی فایل tex نشون میده.

برای من که استفاده از latex  ساده تر از مجموعه های آزاد و غیرآزاد آفیس هست.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
« پاسخ #2 : 15 تیر 1394، 04:57 ب‌ظ »
باور بفرمایید تا الان که چند مرتبه مجبور شدم لاتک را از نوع نصب کنم هر دفعه در ویندوز یه هفته وقت می‌گذارم تا به صورتی نصب بشه که پی‌دی‌اف سالم صادر کنه داخل اوبونتو هم که هیچ وقت موفق به استفاده نشدم.
texstudio تنظیمات خاصی داره؟  نمایشگر پی‌دی‌افش را چی قرار می‌دهید؟
راستی بحث texstudio شد اگه دوستان بتونند یه آموزش جامع در مورد ساخت پاورپوینت ارائه بدهند خیلی عالی می‌شه.
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 15 تیر 1394، 05:07 ب‌ظ »
باور بفرمایید تا الان که چند مرتبه مجبور شدم لاتک را از نوع نصب کنم هر دفعه در ویندوز یه هفته وقت می‌گذارم تا به صورتی نصب بشه که پی‌دی‌اف سالم صادر کنه داخل اوبونتو هم که هیچ وقت موفق به استفاده نشدم.
texstudio تنظیمات خاصی داره؟  نمایشگر پی‌دی‌افش را چی قرار می‌دهید؟
راستی بحث texstudio شد اگه دوستان بتونند یه آموزش جامع در مورد ساخت پاورپوینت ارائه بدهند خیلی عالی می‌شه.

اتفاقا توی گنو/لینوکس خیلی سریع تره. باید ببینید چرا تو نصبش مشکل ایجاد شده.

من پی دی اف های تکس-استودیو رو با okular  می گیرم. زیاد هم مهم نیست. البته برای فارسی نویسی خیلی استفاده نمی کنم.

درمورد پاورپوینت، فکر می کنم منظورتون beamer  هست. beamer  فقط یک پکیج هست که با فراخوانی اون، فایل پی دی اف به صورت اسلاید شو درمیاد. البته شخصا قبلا ازش استفاده می کردم. اخیرا از impress.js  استفاده می کنم که جلوه های ویژه خیلی بهتری داره. حتی میشه خروجی فایل tex  رو به صورت hyml  گرفت و گذاشتش توی اسلایدشوی  impress.js.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
« پاسخ #4 : 15 تیر 1394، 05:13 ب‌ظ »
impress.js پکیجه یا برنامه. اگه برنامه‌س چه‌طوری نصب می‌شه

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 15 تیر 1394، 05:17 ب‌ظ »
impress.js پکیجه یا برنامه. اگه برنامه‌س چه‌طوری نصب می‌شه

لینک پایین، توضیحات مفصّل به اضافه مثال  های زیادی رو شامل هست.

https://github.com/impress/impress.js?utm_content=buffer4bb8d&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer
pacman -Rs ubuntu

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
« پاسخ #6 : 15 تیر 1394، 05:36 ب‌ظ »
ممنون