انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با ریاضی نویسی . سیمبل ها در گامی(Gummi)  (دفعات بازدید: 2148 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین birkhof

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
سلام دوستان

من وقتی میخام ی چیز ساده با سیمبل ها بنویسم سریع پیش نمایش پی دی اف از بین میره و اررور میده.
مثلا :
a \rightarrow b

اررور میگیره ازم.چیکار کنم؟
پکیج خاصی باید اضافه کنم؟
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1394، 04:53 ب‌ظ توسط birkhof »

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
سلام دوستان

من وقتی میخام ی چیز ساده با سیمبل ها بنویسم سریع پیش نمایش پی دی اف از بین میره و اررور میده.
مثلا :
a \rightarrow b

اررور میگیره ازم.چیکار کنم؟
پکیج خاصی باید اضافه کنم؟

اگر قرار هست که از یک سمبل ریاضی استفاده کنید، باید اون رو بین نماد های خاصی قرار بدید و این بستگی داره که میخواید چطوری اون متن رو توی pdf تون ببینید. مثلا اگه قراره فرمول بین متن باشه، اینطوری استفاده کنید:

$a \rightarrow b$
روش های زیاد دیگه هی هم وجود دارن. بهرصورت، اگر خطا برطرف نشد، پیغام خطا رو بگذارید.

pacman -Rs ubuntu

آفلاین birkhof

• Newbie
  • *
دمت گرم..دکمه تشکر رو پیدا نکردم
فونت هارو تو چ مسیری قرار بدمم؟
فعلا که حل شد.
اگه راه حل هایی دیگه ای هم هست بگین شاید به مشکل برخوردم.
یه مشکل دیگه:
میخاستم وسط متن فارسی بنویسم مجبور شدم به شکل زیر بنویسم

مثال ) جدول ارزش گزاره
(
-q
)
$\rightarrow$
(
r $\rightarrow$ pvq
)
 را مشخص کنید.\\
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1394، 05:39 ب‌ظ توسط birkhof »

آفلاین birkhof

• Newbie
  • *
شرمنده هی سوال میپرسم
تو گامی چطوری میتونم مثل شکل زیر درست کنم؟
مثلا تعاریف و تمارین و مثال ها یا قضیه ها خود به خود شماره بخورند و تعاریف کنارش یه خط باشه و قضیه ها تو یه کادر باشن؟

یکم روند کار تو گامی فرق داره به مشکل برخوردم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
گامی فقط یه ویرایشگر متن برای تکه. خود تک همه‌جا یه شکله. همون کد باید همه‌جا کار کنه، مگر این که یه سری پیش‌نیازها نصب نباشه یه جا!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
شرمنده هی سوال میپرسم
تو گامی چطوری میتونم مثل شکل زیر درست کنم؟
مثلا تعاریف و تمارین و مثال ها یا قضیه ها خود به خود شماره بخورند و تعاریف کنارش یه خط باشه و قضیه ها تو یه کادر باشن؟

یکم روند کار تو گامی فرق داره به مشکل برخوردم.

این چیزی که تو شکل هست، یک فایل pdf  درست شده با لاتک هست که توش از بسته beamer استفاده شده. تو اینترنت اسم این بسته رو سرچ کنید. کلّی قالب متنوّع بدست میارید که هرکدوم ویژگی هایی دارن. مثلا از نظر رنگ یا نوع نمایش  قالب هاشون. امّا فراتر ازین ها، دوتا نکته رو توّجه کنید.

-اوّل اینکه همونطور که اشاره کردن، gummi  فقط یک ویرایشگر متنه. اگر قراره یک فایل pdf پر از فرمول و جدول و آرایه و ازین چیزا داشته باشید، ویرایشگرهایی مثل texstudio شورتکات های خیلی زیادی برای تولید چنین چیزهایی دارن و بنابراین توی وقت صرفه جویی زیادی هم خواهند کرد.

−مضافا، برای یه یادگیری سریع، "لاتک در ۱۲۰ دقیقه ترجمه مهدی امیدعلی" رو از اینترنت پیدا کنید. جواب تمام پرسش هاتون توی این پست داخلش هست و به شکل ساده ای هم توضیح داده شده.

ویرایش: درمورد موضوع شماره زدن خودکار برای  قضیه و تعریف و ازین جور چیزا، باید یک محیط تعریف بشه مثلا برای قضیه که اون طوری که شما دوست دارید، نوشته بشه. مثلا مقدار تو رفتگیش، فونتش، مقدار فاصلش از اطراف کاغذ و فاصله بین خطوطش. توی تمام قالب هایی که برای نوشتار ریاضی توی latex نوشته شدن، چنین محیط هایی تعریف شدن و میتونید فعلا ازون ها استفاده کنید تا بعدا که کمی بیشتر یاد گرفتید؛ خودتون محیط صددرصد مطلوبتون رو بنویسید.
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1394، 06:32 ب‌ظ توسط Arcush »
pacman -Rs ubuntu