انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه تبدیل VIM به IDE  (دفعات بازدید: 2056 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
چگونه تبدیل VIM به IDE
« : 16 تیر 1394، 08:46 ب‌ظ »
سلام دوستان

داشتم همینطوری میگشتم که یک دفعه با VIM as a PHP IDE روبرو شدم.
http://www.koch.ro/blog/index.php?/archives/63-VIM-as-a-PHP-IDE.html

وقتی دیدمش خیلی خوشحال شدم، اما متاسفانه این مطلب خیلی قدیمی هست.

از این رو از دوستانی که با VIM ( و هر ویرایشگر متن در خط فرمان مثل Nano ) کار میکنند و می دونند که میشه با نصب چند Plugin محیط ویرایشگر را به IDE نزدیک کرد، میخوام که آموزش در اینجا قرار بدهند تا همه بتونند استفاده کنند. در نهایت آموزش ها را در Wiki قرار بگیرد و به یک منبع خوب تبدیل شود.

من الان بیش از ۷ ماه میشه که فقط برای VLC و Firefox و gEdit از i3WM استفاده میکنم و کلا کارهامو با خط فرمان انجام میدم. ( البته برای انجام بعضی کارها و آزمایش ها چند میزکار دیگر هم دارم و ازشون استفاده میکنم، اما خیلی کم.  ;D )

اگر بشه بجای استفاده از gEdit از برنامه های مشابه در خط فرمان استفاده کرد، دیگه عالی میشه.

هر چند اگر بشه VLC و Firefox را هم بدون X اجرا کرد که فوق العاده میشه.  \\:D/

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
پاسخ : چگونه تبدیل VIM به IDE
« پاسخ #1 : 16 تیر 1394، 09:31 ب‌ظ »
فکر می کنم هردوی vlc  و فایرفاکس نیاز به X دارن (البته امیدوارم اشتباه فکر کنم.  :) ) گرچه مرورگرهای فقط مبتنی بر ترمینال وجود دارن و من خودم از یکیشون هم استفاده می کنم.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #2 : 16 تیر 1394، 10:01 ب‌ظ »
سلام.
منم غیر از تلگرام و فایرفاکس و خود ترمینال (LXTerminal) دیگه باقی کارام توی محیط متنیه. فقط یه اپن باکس دارم که این تلگرام و ... رو باز کنه. همین!  ;D
دیشب برای html/css یه پلاگین گرفتم برای vim به اسم emmet-vim که توی vim میتونی درک بهتری از چیزی که مینویسی پیدا کنی. مطمئنا پلاگین های زیادی هست که اکثرشون توی گیت هاب و سایت رسمی vim هستن.

فایرفاکس و vlc هم کاملا به x وابسته هستن. ولی من به جای VLC از Mplayer استفاده می کنم. با اینکه تصویر توی x ران میشه ولی خب دیگه هیچ چیز گرافیکی دیگه ای نداره و تماما با کیبورد باید باهاش کار کنم و فقط خود فیلم داره پخش میشه  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 17 تیر 1394، 05:34 ق‌ظ »
من برای حالت عادی و برای پایتون از این دو تا پروندهٔ پیکربندی استفاده می‌کنم (به همراه پاتوژن):

---
این ارسال شمارهٔ ۱۰۰۰۰ من است
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1394، 05:36 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #4 : 17 تیر 1394، 09:29 ق‌ظ »
دیشب برای html/css یه پلاگین گرفتم برای vim به اسم emmet-vim که توی vim میتونی درک بهتری از چیزی که مینویسی پیدا کنی.
خیلی ممنون

من برای حالت عادی و برای پایتون از این دو تا پروندهٔ پیکربندی استفاده می‌کنم (به همراه پاتوژن):
ممنون

فقط اگر یک مقدار بیشتر توضیح دهید که کاراییشون چیه؟!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 19 تیر 1394، 05:52 ب‌ظ »
ممنون

فقط اگر یک مقدار بیشتر توضیح دهید که کاراییشون چیه؟!
vim رو تبدیل به یه IDE برای پایتون می کنه دیگه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن