انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گرفتن full backup از لینوکس و ساخت iso image  (دفعات بازدید: 5021 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
سلام

1 سوال داشتم من یک سیستم فیزیکی لینوکس دارم سرور hp g5 خیلی search کردم و برنامه هایی پیدا کردم اما هیچکدام جواب ندادن آیا میشه با dd یا چیز دیگه ای از کل سیستم backup  گرفت و حالت iso  داشته باشه backup  که فردا سیستم کلا نابود شد با همین backup بشه سروری که هیچ os روش نداره کامل بیاریم بالا ؟

acronis برای ویندوز عالی جواب میده درحالی که سیستم کار میکنه backup  میگیره بعد با cd مخصوص خودش boot میکنیم دستگاه و فایل backup که گرفتیم بهش میدیم و به خوبی سروری که هیچ os روش نبوده بالا میاد

باخودم گفتم شاید روشی باشه که بشه با command های لینوکس یک iso image فول ازسیستم گرفت و اونو بشه به tib برای Acronis  تبدیل کرد و سیستم بیاریم بالا Acronis برای لینوکس هم هست اما نصبش داشتان داره وبرای نصب خیلی از package ها باید به اینترنت وصل بشه درحالیکه به هیچ وجه به اینترنت دسترسی نیست

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
پاسخ : گرفتن full backup از لینوکس و ساخت iso image
« پاسخ #1 : 19 تیر 1394، 08:23 ب‌ظ »
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #2 : 19 تیر 1394، 08:31 ب‌ظ »
سلام.
اولا شما تاپیک رو که باز میکنی، بقیه میان میخونن. دیگه نیاز نیست دوباره پیام بدی که کمک کنن.  ;)
دوما جواب سوال شما نرم افزار Remastersys هست که تا نسخه ی 14.04 تست کردم، جواب داده. توی مخازن نیست. باید دستی نصبش کنی. توی همین فروم سرچ کنی یه جا خود من لینک دانلود دادم. (الان نمیدونم کجاس)
یا اینکه سرچ کنی معادل های Remastersys رو پیدا کنی و از اونا استفاده کنی.
در هر صورت ریمستر با دستور dist میتونه از کل توزیعی که نصب بوده، یه ایمیج بگیریه و جاهای دیگه هم نصب بشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 19 تیر 1394، 08:40 ب‌ظ »
ممنون

متاسفانه تمام سیستم عامل ها redhat 3,4 هستن که بعید میدونم این برنامه نصب بشه ازسمت دیگه نصب برنامه خدایی روی 200 تا سرور خیلی مشکل هست آیا با هیچ command توی خود لینوکس نمیشه این کار انجام داد ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 25 تیر 1394، 12:25 ق‌ظ »
می‌تونی به راحتی با fsarchiver این کار رو بکنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن