انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در دسترسی به DVD-ROM سیستم از طریق شبکه  (دفعات بازدید: 909 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
دوستان رویه سیستم لینوکسی واسه اینکه بتونم DVD-ROM رو از طریق شبکه بهش وصل بشم تنظیمات زیر رو تویه samba انجام دادم
[cdrom]
comment = CD Drive
path = /mnt/cdrom
public = no
writable = no
یبار هم سرویس samba رو restart کردم
حالا از طریق یه سیستم ویندوزی وقتی IP سیستم لینوکسی رو میزنم نشون میده که درایو  DVD به اشتراک گذاشته شده ولی وقتی میخوام بازش کنم ازم یوزر پسورد میخواد و با اینکه اطلاعات رو درست وارد میکنم میگه اطلاعات اشتباس دوباره یوزر پس میخواد!!!

چه کنم؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
شما دو راه حل دارید:
۱− ازتون Username و Password نپرسه
[cdrom]
comment = CD Drive
path = /mnt/cdrom
public = no
writable = no
browseable = yes
read only = yes
guest ok = yes
force user = your-user-name

۲− ازتون Username و Password بپرسه
[cdrom]
comment = CD Drive
path = /mnt/cdrom
public = no
writable = no
browseable = yes
read only = yes
guest ok = no
force user = your-user-name

تفاوت فقط در guest ok هست.

نکته: بجای your-user-name نام کاربری که می خواید samba به عنوان کاربر مجاز، دسترسی بده وارد کنید.

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
ممنون با روش guest ok yes جواب داد ولی رویه حالت no بازم مشکل یوزر پس رو داره نمیدونم چرا مشکل داره!

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
ممنون با روش guest ok yes جواب داد ولی رویه حالت no بازم مشکل یوزر پس رو داره نمیدونم چرا مشکل داره!
دوست عزیز قصد جسارت ندارم، اما اگر guest را ترجمه کنید یکی از معانیش میشه " مهمان "

در نتیجه
اگر guest ok برابر با yes باشه یعنی: همه می تونند دسترسی داشته باشند.
اگر guest ok برابر با no باشه یعنی: همه نمی تونند دسترسی داشته باشند. در این حالت نیاز به وارد کردن Username و Password هست.

شما باید در samba یک یا چند Username و Password اضافه کنید و تعیین کنید که کدام Username به کدام مسیر دسنرسی داره و...

احتمالا شما چون Username و Password تنظیم نکردید، با خطا مواجعه میشوید.

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
ممنون بابت راهنمایی
ولی واقعا فکر کردین معنی guest  رو نمیدونم؟ ;)
در هر صورت من هدفم این بود که با وارد کردن یوزر پس به منابع دسترسی داشته باشم. ولی نمیدونستم باید کاربر رو تویه samba هم معرفی کنم میشه لطفا بفرمایید فرمت این کد به چه شکله؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
ممنون بابت راهنمایی
موفق باشید

ولی واقعا فکر کردین معنی guest  رو نمیدونم؟ ;)
:oops:  ;D
در هر صورت من هدفم این بود که با وارد کردن یوزر پس به منابع دسترسی داشته باشم. ولی نمیدونستم باید کاربر رو تویه samba هم معرفی کنم میشه لطفا بفرمایید فرمت این کد به چه شکله؟
فقط یک بار، اونم هم برای آزمایش انجام داده بودم. متاسفانه الان دقیق یادم نیست.

البته از آدرس زیر مطالعه کردم و انجام داده بودم:
https://www.samba.org/samba/docs/using_samba/ch09.html

آفلاین farshadf

• Full Member
  • *
valid users رو هم اضافه کردم ولی بازم ایراد میگیره!