انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شیوه فهم کامل اوبونتو و مشاهده ارجحیت اوبونتو بر ویندوز  (دفعات بازدید: 7985 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
سلام
من یک کاربر اوبونتو هستم و تقریبا از دو سال پیش که لپ تاپ خریده ام تا به حال همیشه عنوان کاربر اوبونتو بودن را یدک می کشیدم.البته این را بگم که من هرگز چیز زیادی از اوبونتو سر درنیاوردم و یک سری کارهای عادی چون اینترنت ، صوت و فیلم ، نصب نرم افزار صرفا به کمک دستوراتی که پیدا می کردم اما چیزی ازش نمیفهمیدم و خلاصه بگویم تا آخرین حد ممکن و تا میشد  هرگز به ویندوز نرفتم و با اوبونتو کار کردم
اما همیشه و با این که من حوصله به خرج دادم نسبت به کسانی که ویندوز دارند عقبتر بودم و یا کارایی اوبونتویم نسبت ویندوزی ها کمتر بود هست حتی در کارهای خیلی خیلی عادی
برای وضوح بیشتر مثال میزنم:
سرعت اینترنت در موارد مشابه از سرعت اینترنت یک ویندوزی کمتر بوده است مثلا سرعت دانلود
قدرت نرم افزار های متلب آباکوس اس کیو ال سرور سی پلاس پلاس و ... نسبت به مشابه اوبونتو ای آن به مراتب بیشتر است   
فایل لیبره آفیس و ... به دلیل اینکه بقیه اکثرا کاربر ویندوز هستند اکثرا غیر قابل کاربرد است البته فایل لیبره افیس صرفا یک مثال بود
مورد دیگه اینکه در اوبونتو هم مثل ویندوز سرعت سیستم کاهش پیدا می کنه
البته این چیزهایی که گفتم تجربه خودم است و کسی مرا دعوا نکنه
سوال من این است:
من اصلا و اصلا نمیخاهم به ویندوز ... رو بیاورم و با توجه به اینکه علاقه بسیار زیادی به کد نویسی دارم میخاهم اوبونتو را بفهمم تاکید می کنم بفهمم و قدرت و ارجحیت و برتری آن را با تمام وجود حس کنم چون به آن واقف هستم ولی درکی از آن ندارم
.
.
.
سوال:چه کنم؟؟؟
« آخرین ویرایش: 21 تیر 1394، 03:35 ب‌ظ توسط amooali »
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
پاسخ : مشاهده ارجحیت اوبونتو بر ویندوز
« پاسخ #1 : 21 تیر 1394، 02:49 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز

اول تبریک میگم که تا اونجا که تونستید سمت Windows نرفتید.

اما برای اینکه بشه راهنماییتون کرد، اول شما باید بگید که دقیقا می خواید چکاری انجام بدید که با مشکلاتی مثل سرعت مواجعه هستید.

در مورد سرعت Internet خیلی ها این مشکل را دارند و خیلی ها ندارند. من به شخصه خیلی برام پیش اومده که Ubuntu نصب کردم و مشکلی نداشتم، اما روی همان PC سیستم عامل Debian نصب کردم و مشکل داشتم. ( این مشکل تقریبا برای من ثابت شده که بیشتر بخاطر Config و Driver ها هست. )

در مورد بقیه مشکلات هم احتمالا با یه مقدار جستجو به جواب میریسد. یا خودتون باید آستین بالا بزنید و مشکل را برطرف کنید.

مثلا خیلی ها میگن LiberOffice به اندازه Microsoft Word قدرت نداره. کاملا درسته، اما اینم باید در نظر گرفت که برای Microsoft Word کلی هزینه خرج شده و LiberOffice یک عده از روی علاقه رایگان درستش کردن. شما می تونید به سازندگان LiberOffice کمک مالی کنید تا براتون بهتر از Microsoft Word را درست کنند، یا خودتون بشینید و توسعه بدید.

در مورد اینکه می خواید Ubuntu را درک کنید، می تونید خیلی راحت اینکارو انجام بدید:

اول می تونید سعی کنید یک برنامه مخرب بنویسید و سعی کنید بدونه اجازه کاربر سعی کنید کله سیستم عامل را تخریب کنید.
تقریبا کار غیر ممکنی هست. چون یا باید دسترسی Root داشت، یا باید تنظیمات سیستم عامل جوری تغییر داده شده باشه که مثل Windows تمام برنامه ها بدونه اجازه اجرا شوند.

دوم می تونید میزان استفاده از منابع را مقایسه کنید.
من به شخصه روی PC که Windows 7 به سختی کار میکرد، Ubuntu 14.04 نصب کردم و خیلی سریع و عالی کار میکنه.

سوم می تونید مشکل ها را مقایسه کنید.
در Windows تقریبا باید برای بیشتر مشکلات بیش از چند ماه صبر کرد، حتی بیشتر مشکلات تا چند سال حل نمیشه.
اما Ubuntu و کلا GNU/Linux خیلی از مشکلات کمتر از چند ساعت حل میشه. ( مشکلات امنیتی، یا یکی از مواردی که در همین انجمن هم هست PDMT )

و....
خیلی راه برای مقایسه کردن و درک هست. که باید وقت بذارید و امتحان کنید.

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
ممنون از جواب شما
منظورم از درک اوبونتو و کلا ساختارش از زیر تا بم علاوه بر اینکه میخام قدرت اوبونتو را ببینم یا به عبارتی تو دهن ویندوز بزنم علاوه بر این ساده بگم میخام باهاش حال کنم و بفهمم دارم چیکار میکنم و اگه میخام یه کاری بکنم بدونم از کوجا باید شروع کرد و رفت
مثال ساده بزنم:
برای اینکه یک برنامه بنویسم اول میفهمم میخام چیکار کنم بعد تو ذهنم یک الگوریتم یا یک نقشه براش میکشم و شروع میکنم یه چیزایی نوشتن وبعدش شروع به اصلاح و بهینه کردن و رفع خطا تا یه چیزی توپ توپ در بیاد کلا درگیریشم حال میده
برای اوبونتو هم میخام یه همچین چیزی باشه و برای این باید و باید ازش بدونم
اما من صفر صفر صفرم
و هیچی نمیدونم و در اکثر مواقع وقتی سرعت بیشتر کار ویندوزی ها را می بینم احساس میکنم دارم وقت خودم را تلف میکنم یا اگر یک ویندوزی یه کاری از من بخاد تا من برم انجامش بدم با اوبونتو حوصله زمین و آسمون سر ریز میشه
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
با توجه به توضیحاتی که دادید، شما کلا می خواید در سیستم عامل دست ببرید و همه جوره و همجا هر تغییری بوجود بیارید.

ببینید تمام سیستم عامل هایی مثل Ubuntu در واقع مجموعه چند برنامه هستند که در کنار هم کار می کنند.

شما باید:
اول ببینید چه کاری می خواید انجام بدید.
دوم برید دنبال اون برنامه و ببینید چطوری کار میکنه.
سوم در نهایت قسمتی که میخواید تغییر بدید را برید سراغش و...

اما پیش از این کارها شما نیاز دارید که چند زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید.
تا اینجایی که من تو Ubuntu دستکاری کردم، شما حداقل به زبان های زیر نیاز دارید:
۱− C/Cpp
۲− Python
۳− Shell/Bash

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
پاسخ : مشاهده ارجحیت اوبونتو بر ویندوز
« پاسخ #4 : 21 تیر 1394، 06:14 ب‌ظ »
سلام
من یک کاربر اوبونتو هستم و تقریبا از دو سال پیش که لپ تاپ خریده ام تا به حال همیشه عنوان کاربر اوبونتو بودن را یدک می کشیدم.البته این را بگم که من هرگز چیز زیادی از اوبونتو سر درنیاوردم و یک سری کارهای عادی چون اینترنت ، صوت و فیلم ، نصب نرم افزار صرفا به کمک دستوراتی که پیدا می کردم اما چیزی ازش نمیفهمیدم و خلاصه بگویم تا آخرین حد ممکن و تا میشد  هرگز به ویندوز نرفتم و با اوبونتو کار کردم
اما همیشه و با این که من حوصله به خرج دادم نسبت به کسانی که ویندوز دارند عقبتر بودم و یا کارایی اوبونتویم نسبت ویندوزی ها کمتر بود هست حتی در کارهای خیلی خیلی عادی
برای وضوح بیشتر مثال میزنم:
سرعت اینترنت در موارد مشابه از سرعت اینترنت یک ویندوزی کمتر بوده است مثلا سرعت دانلود
قدرت نرم افزار های متلب آباکوس اس کیو ال سرور سی پلاس پلاس و ... نسبت به مشابه اوبونتو ای آن به مراتب بیشتر است   
فایل لیبره آفیس و ... به دلیل اینکه بقیه اکثرا کاربر ویندوز هستند اکثرا غیر قابل کاربرد است البته فایل لیبره افیس صرفا یک مثال بود
مورد دیگه اینکه در اوبونتو هم مثل ویندوز سرعت سیستم کاهش پیدا می کنه
البته این چیزهایی که گفتم تجربه خودم است و کسی مرا دعوا نکنه
سوال من این است:
من اصلا و اصلا نمیخاهم به ویندوز ... رو بیاورم و با توجه به اینکه علاقه بسیار زیادی به کد نویسی دارم میخاهم اوبونتو را بفهمم تاکید می کنم بفهمم و قدرت و ارجحیت و برتری آن را با تمام وجود حس کنم چون به آن واقف هستم ولی درکی از آن ندارم
.
.
.
سوال:چه کنم؟؟؟
قبول دارم
خود "اوبونتو" به خاطر موارد مختلف واقعا سرعتش پایینه.(یک عالمه daemon, استفاده بی مورد از Compiz و موارد دیگه...)
من به شما پیشنهاد میکنم از یه چیزی مثل آرچ  استفاده کنید . چون خودتون تعیین میکنید دارید از چی استفاده میکنید, نه یک شرکت تجاری.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
سرعت اینترنت رو نمیدونم شاید مربوط باشه به NetworkManager ولی سرعت بقیه چیزا شاید مربوط باشه به یونیتی.
پیشنهاد میکنم درباره میزکار هایی مثل mate xfce cinnamon تحقیق کنین و به توزیعی مثل xubuntu یا mint مهاجرت کنین
اگه تاثیری نداشت شاید مشکل مربوط میشه به درایور ها

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
منظورم از درک اوبونتو و کلا ساختارش از زیر تا بم علاوه بر اینکه میخام قدرت اوبونتو را ببینم یا به عبارتی تو دهن ویندوز بزنم علاوه بر این ساده بگم میخام باهاش حال کنم و بفهمم دارم چیکار میکنم و اگه میخام یه کاری بکنم بدونم از کوجا باید شروع کرد و رفت

بهتون توصیه میکنم فیلم های آموزش lpic جادی رو دنبال کنید.

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
ممنون از جواب شما
مثال ساده بزنم:
برای اینکه یک برنامه بنویسم اول میفهمم میخام چیکار کنم بعد تو ذهنم یک الگوریتم یا یک نقشه براش میکشم و شروع میکنم یه چیزایی نوشتن وبعدش شروع به اصلاح و بهینه کردن و رفع خطا تا یه چیزی توپ توپ در بیاد کلا درگیریشم حال میده
برای اوبونتو هم میخام یه همچین چیزی باشه و برای این باید و باید ازش بدونم
اما من صفر صفر صفرم
و هیچی نمیدونم و در اکثر مواقع وقتی سرعت بیشتر کار ویندوزی ها را می بینم احساس میکنم دارم وقت خودم را تلف میکنم یا اگر یک ویندوزی یه کاری از من بخاد تا من برم انجامش بدم با اوبونتو حوصله زمین و آسمون سر ریز میشه

دوست عزیز اگه شما فقط به خاطر زدن تو دهن ویندوز میخوای اوبونتو یاد بگیری من پیشنهاد میکنم نکن و یاد نگیر.
راه رو داری برعکس(عوضی) میری برادر.
الان خیلی از دوستان که نزدیک ۴-۵ سال از لینوکس استفاده میکنند هنوز به همه جنبه های اون وارد نیستند.
شما هم ناراحت نباش کافیه یه برنامه ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ خطی رو برای یه ویندوزی با لینوکس کامپایل کنی طرف درجا اگه جان به جان افرین تسلیم نکنه خیلیه.(حالا حوصلشو داره یه ۱۰۰۰۰ خطی رو کامپایل کن)
از من میشنوی خودتو درگیر لینوکس بهتره یا ویندوز نکن سعی کن از هر محیطی که استفاده میکنی اون رو خوب یاد بگیری و از حداکثر پتانسیلش استفاده کنی.
امیدوارم موفق باشی.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
باز هم از جواب های همگی ممنونم و از همه تشکر می کنم
من هم اصلا دنبال این نیستم که تو دهن ویندوزی ها بزنم و یا اینکه جلسه رو کم کنی یا هر چیز دیگه ای براشون بزارم
صرفا فقط و فقط منظورم از مطرح کردن این موضوع، پیدا کردن راه و روشی که بتوانم  از اوبونتو که استفاده میکنم اون رو خوب یاد بگیرم و از حداکثر پتانسیلش استفاده کنم.
دنبال این هستم که چگونه و از کجا شروع کنم؟؟؟
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
باز هم از جواب های همگی ممنونم و از همه تشکر می کنم
من هم اصلا دنبال این نیستم که تو دهن ویندوزی ها بزنم و یا اینکه جلسه رو کم کنی یا هر چیز دیگه ای براشون بزارم
صرفا فقط و فقط منظورم از مطرح کردن این موضوع، پیدا کردن راه و روشی که بتوانم  از اوبونتو که استفاده میکنم اون رو خوب یاد بگیرم و از حداکثر پتانسیلش استفاده کنم.
دنبال این هستم که چگونه و از کجا شروع کنم؟؟؟

البته مشابه این بحثا تو انجمن هست. پیشنهاد من اینه که از همین مشکلاتی که گفتین، شروع کنید. برخی هاشون قابل حل هستن و برخی هاشون رو میشه با جایگزین کردن نرم افزارهای آزادی که تقریبا می تونن کار مشابهی رو انجام بدن، دور زد. حالا ممکنه اون جایگزین، قوی تر عمل کنه یا ضعیف تر. ممکن هم هست برای بعضی ها نشه. یعنی مثال هایی هم هست که فعلا جایگزینی ندارن توی گنو/لینوکس. به هرصورت، این روش باعث میشه هم خیلی از مشکلاتتون حل بشن و هم توانایی هاتون در استفاده از امکانات سیستم عامل بیشتر بشه. این طوری خودبخود به هدفتون نزدیک شدین دیگه.

خودتون هم گفتین. من فقط میخوام تاکید کنم که اظهار تعّصب و شعار دادن هم سمّ یادگیری هست و هم این که دید اون هایی که رفتار جامعه آزادی مثل گنو/لینوکس رو دارن نگاه می کنن، نسبت به اعضاش تخریب می کنه و این رو ممکنه القا کنه که:  اونایی که از گنو/لینوکس استفاده می کنن، یه عدّه متعصب هستن که نقص های جامعشون رو با این کل کل ها سعی می کنن که پنهان کنن.   
pacman -Rs ubuntu

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
سلام.
من متوجه ی شرایط فعلی شما شدم.

برای درک بهتر لینوکس باید کلاس آموزشی بری.(ی باور غلط هست که توی این انجمن هم خیلی شنیدم. اونم اینه که بعضیها میگن لینوکس رو با جستجو کردن توی اینترنت و پرسو جو و ... میتوی کامل یاد بگیری.). تنها راه یادگیری اصولی لینوکس از طریق کلاس و آموزشه. مثلا یکی از آموزشهایی که خیلی میتونه کمکت کنه lpic 1 و lpic 2 هستش.(سعی کن برای یادگیریش ی آموزشگاه خوب پیدا کنی.)

ی مشکل اساسی دیگه هم دارید اینه که اطراف شما پر از آدمای ویندوزیه. برای رفع این مشکل هم فقط باید به خودتون و کارتون باور داشته باشین و بدونید که همین الان هم خیلی از اونها جلوترید.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
الان جای پاسخ دانیال خالیه...

ولی من ازش استفاده می‌کنم هرجا مشکل خوردم رفتم گشتم مطالعه کردم خوندم دیگه نشد راه نداشت پرسیدم
کلاس یه جور الزام اور هست  ولی همه چی توش یاد نمی‌دن خیلی چیزا با تجربه بدست میاد و پرسش. اینکه کسی هم در دسترس باشه تا ازش بپرسی

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
با افزونه downthemall فایرفاکس هیچ وقت تفاوتی از این نظر حس نکردم اما با بقیه موارد زیر موافقم و راهکار دارم!

۱. قدرت نرم افزار های متلب آباکوس اس کیو ال سرور سی پلاس پلاس و ... نسبت به مشابه اوبونتو ای آن به مراتب بیشتر است   
۲. فایل لیبره آفیس و ... به دلیل اینکه بقیه اکثرا کاربر ویندوز هستند اکثرا غیر قابل کاربرد است البته فایل لیبره افیس صرفا یک مثال بود
۳. مورد دیگه اینکه در اوبونتو هم مثل ویندوز سرعت سیستم کاهش پیدا می کنه
۴. من اصلا و اصلا نمیخاهم به ویندوز ... رو بیاورم و با توجه به اینکه علاقه بسیار زیادی به کد نویسی دارم میخاهم اوبونتو را بفهمم تاکید می کنم بفهمم و قدرت و ارجحیت و برتری آن را با تمام وجود حس کنم چون به آن واقف هستم ولی درکی از آن ندارم

اما:
۱. متلب فقط برای ویندوز نیست. روی لینوکس نصب میشه. نسخه مخصوص لینوکس داره
۲. اگر با جدول و... سروکار نداشته باشید، فایل متنی تون رو docx ذخیره کنید و فونتها رو امبد کنید. شخصی که فایل رو دریافت میکنه، مشکلی نخواهد داشت. اما اگر جدول و... داره، فایل و نرم افزار، هر دو رو به شخص مقابل بدید: خودتون رو تحمیل کنید. برای پاورپوینت/پرزنتیشن به وب مهاجرت کنید: impressJS
۳. سیستم عامل ها جلو می روند و منابع بیشتری می خوان اما سخت افزارهای ما برای سالها ثابت می مونه. لپتاپ من برای چند سال پیش است که اون موقع رم ۲ خیلی حساب می شد.
۴. من هیچ تعصبی در این مورد ندارم. بهترین رو همیشه انتخاب میکنم. چون مدتها است برنامه ای استفاده نکردم که نسخه ویندوزی اش بهتر/سریعتر باشه (مثل فوتوشاپ یا برنامه های ادیت فیلم و صدا و ...)، فعلا فقط لینوکس دارم.

من تا حالا هیچ کسی رو لینوکسی نکردم و هیچ تلاشی هم نکردم. همین که بقیه می دونند من ویندوز استفاده نمی کنم فکر می کنم کافیه و اثر خودش رو میگذارد.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام به اساتید مام گفتیم بگیم نظرمون را  :)

ارجعیت های گنو/لینوکس نسبت به ویندوز :

1: سبکیه فوق العاده

2: یه ویندوزی میخواد برنامه نصب کنه باید بره دیسک بخره و نصب کنه و در صورت اپدیت برنامه ها باید یکی یکی از سایتشون بگیره یا دوباره بخره اما توی اوبونتو خیلی راحت با چندتا دستور کارت راه میفته

3: ویندوز خط فرمانش مثل اینه که یه لال فرمان بده, آخه لال که نمیتونه فرمان بده کسی نمیشنوه  ;D اما لینوکس ترمینال هایی داره که یه سری ها به خودشون میگن عاشقان ترمینال

4: زیبایی : شما به یه ویندوزی بگی کرنل چی میفهمه؟! باید یه گنوم نشونش بدی (یه مشت بچه قرتیه عشق اندرویید)

5: تنوع :یه عالمه میزکار و توزیع داره هی توشون میتونی بچرخی

6: یه دانلود منیجر داریم به نام آریا2 که هــــــــــــیچ گاه دانلود را خراب نمیکنه.

7: وقتی Tor را ران میکنیم همه چیز مثل هات اسپات از فیلتر رد نمیشه و این خوبه که حق انتخاب داریم

ارجعیت های ویندوز نسبت به گنو/لینوکس :

ویندوز یه چیز های خیلی پیش پا افتاده ای داره که بهتر از گنو/لینوکس هستند

1: وقتی هات اسپات ران میکنیم خود به خود همه چی از فیلتر رد میشه اما توی تر هی باید کانفیگ کنیم و از این چرت و پرت ها

2: سرعت IDM بهتره از اریا2 هست اما IDM دانلود را برای من چند باری خراب کرد .

3: منو های راحت تری دارن مثلا شما اول VLC را باز کردی بعد فایرفاکس توی ویندوز میتونی جاشون را روی منو تغییر بدی توی منوی XFCE و KDE نمیتونی
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1394، 03:28 ق‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
با افزونه downthemall فایرفاکس هیچ وقت تفاوتی از این نظر حس نکردم اما با بقیه موارد زیر موافقم و راهکار دارم!

۱. قدرت نرم افزار های متلب آباکوس اس کیو ال سرور سی پلاس پلاس و ... نسبت به مشابه اوبونتو ای آن به مراتب بیشتر است   
۲. فایل لیبره آفیس و ... به دلیل اینکه بقیه اکثرا کاربر ویندوز هستند اکثرا غیر قابل کاربرد است البته فایل لیبره افیس صرفا یک مثال بود
۳. مورد دیگه اینکه در اوبونتو هم مثل ویندوز سرعت سیستم کاهش پیدا می کنه
۴. من اصلا و اصلا نمیخاهم به ویندوز ... رو بیاورم و با توجه به اینکه علاقه بسیار زیادی به کد نویسی دارم میخاهم اوبونتو را بفهمم تاکید می کنم بفهمم و قدرت و ارجحیت و برتری آن را با تمام وجود حس کنم چون به آن واقف هستم ولی درکی از آن ندارم

اما:
۱. متلب فقط برای ویندوز نیست. روی لینوکس نصب میشه. نسخه مخصوص لینوکس داره
۲. اگر با جدول و... سروکار نداشته باشید، فایل متنی تون رو docx ذخیره کنید و فونتها رو امبد کنید. شخصی که فایل رو دریافت میکنه، مشکلی نخواهد داشت. اما اگر جدول و... داره، فایل و نرم افزار، هر دو رو به شخص مقابل بدید: خودتون رو تحمیل کنید. برای پاورپوینت/پرزنتیشن به وب مهاجرت کنید: impressJS
۳. سیستم عامل ها جلو می روند و منابع بیشتری می خوان اما سخت افزارهای ما برای سالها ثابت می مونه. لپتاپ من برای چند سال پیش است که اون موقع رم ۲ خیلی حساب می شد.
۴. من هیچ تعصبی در این مورد ندارم. بهترین رو همیشه انتخاب میکنم. چون مدتها است برنامه ای استفاده نکردم که نسخه ویندوزی اش بهتر/سریعتر باشه (مثل فوتوشاپ یا برنامه های ادیت فیلم و صدا و ...)، فعلا فقط لینوکس دارم.

من تا حالا هیچ کسی رو لینوکسی نکردم و هیچ تلاشی هم نکردم. همین که بقیه می دونند من ویندوز استفاده نمی کنم فکر می کنم کافیه و اثر خودش رو میگذارد.
تحمیل کردن؟؟؟؟؟
نیازی به تحمیل نیست ظاهرا خیلی از جاها این نوع از رفتار جواب نمیده.
به نظر شخص بنده وقتی نوعی رفتار (اینجا اجبار به استفاده از نرم افزار خاص) از طرف یک شخص ویندوزی و یا لینوکسی بهم تحمیل بشه رو نمی‌پذیرم و ترویج اون رو نادرست می‌پندارم.
عزیز فقط جدول نیست بلکه حتی از لحاظ سایز بندی با هم تفاوت دارند بارها شده فایلی را در لیبره به زیبایی تنظیم کرده‌ام اما هنگامی که با فرمت DOCX ذخیره کرده ام حتی با جایگذاری فونت ها در فایل بازهم پس از باز کردن در ورد های ۲۰۰۷-۲۰۱۰-۲۰۱۳ بهم ریختگی در فایل مشاهده شده است.
در مورد ۴ هم چون شما امتحان نکردید دلیل بر عدم وجود این نوع نرم افزار نیست.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up