انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه وارد شدن به یک دایرکتوری به صورت کاربر &  (دفعات بازدید: 1501 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid_87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
با سلام به دوستان عزیز بنده دو سؤال داشتم اول بگذارید بگم که من از کوبونتو 9.10 استفاده می کنم
1.قبلا از پارسیکس استفاده می کردم در پارسیکس هر دایرکتوری (فولدر) را با کلیک راست کردن و انتخاب گزینه open as root  می تونستم فایلهای سیستمی رو ویرایش کنم اما حالا نمی دونم چه جوری در کوبونتو 9.10 فایل جدیدی رو در فولدر root یا زیر فولدرهای اون کپی کنم در ضمن من به طور پیش فرض از فایل اکسپلورر dolphin استفاده می کنم.
2.در کوبونتو 9.10 پکیجهایی که با پسوند tar.gz دانلود کردم رو چه جوری نصب کنم؟

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
در مورد سوال اول : باید فایل منیجر دلفین رو با root باز کنید. در ترمینال این دستور رو اجرا کنید:

sudo dolphin
- البته راه دیگه اینه که اسکریپت Root Actions Servicemenu رو نصب کنید تا قابلیت های ویرایش با مجوز کاربر root به منوی کلیک راست در Dolphin اضافه بشه ! برای نصب این برنامه این دستور رو اجرا کنید:

sudo add-apt-repository ppa:samrog131/ppa && sudo apt-get update && sudo apt-get install servicemenu-rootactions
سوال دوم: شما باید این فایل رو کامپایل کنید. در مورد کامپایل اگر در انجمن جستجو کنید مطالب زیادی موجود هست. ولی در ۹۹ درصد موارد شما نیازی به کامپایل یک برنامه ندارید. چون میتونید اون برنامه رو از طریق مخازن رسمی اوبونتو یا مخازن متفرقه از جمله launchpad یا این سایت نصب کنید.
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1388، 01:16 ق‌ظ توسط Hosein-LS »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1545
برای سوال اول از این دستور هم می‌تونید استفاده کنید:
kdesudo dolphin
۲- در مورد سوال دوم من هم پیشنهاد می‌کنم از مخازن رسمی استفاده کنید(البته به شرطی که اینترنت پرسرعت داشته باشید). در غیر اینصورت پکیج deb رو دانلود کنید نه سورس رو. مگه در مواردی خاص.

در ضمن این کار خوبی نیست که متن سوال رو با رنگ قرمز یا فونت خیلی درشت می‌نویسید!!