انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوتوران  (دفعات بازدید: 4111 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
اوتوران
« : 17 آذر 1388، 09:49 ق‌ظ »
کسی میدونه چطوری میشه اوتوران رو تو اوبونتو غیر فعال کرد زیرا ممکن ویروس اوتوران لینوکس هم بیاد.اخه ندیدم جایی توی لینوکس که بشه غیرفعالش کرد.
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1388، 11:35 ق‌ظ توسط hadar »

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: اوتوران
« پاسخ #1 : 17 آذر 1388، 10:08 ق‌ظ »
چون توقسمت پیشنهادات گفتی ;) امروز اگه بتونم ، یه تک زنگ به کانوکیال می‌زنم، اگه بشه غیر فعالش کنن ;D

می گم یه نفر احساس خطر کرده،  نظر شما چیه :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 19 آذر 1388، 01:12 ب‌ظ »
ویروس اتوران تو لینوکس چی کار می‌تونه بکنه آخه؟ وقتی با زدن دگمه‌ی دیلیت پاک می‌شه و تازه برای کپی کردن خودش تو فایل‌های سیستمی باید از کاربر مجوز بگیره. (نمی تونه خودش رو همین جوری اجرا کنه که. تو ویندوز هم تا توی فایل‌های سیستمی کپی نشه کار نمی‌کنه)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #3 : 20 آذر 1388، 11:28 ق‌ظ »
کسی میدونه چطوری میشه اوتوران رو تو اوبونتو غیر فعال کرد زیرا ممکن ویروس اوتوران لینوکس هم بیاد.اخه ندیدم جایی توی لینوکس که بشه غیرفعالش کرد.
من به شما پیشنهاد می کنم این تاپیک رو در تمام انجمن های موجود در اینترنت و در تمام بخش های این انجمن ها پست کنید!  این اخلاق ایرانی بازی تا اینترنت هم کشیده شده یه کم به قوانین احترام بگذارید هرچند که من بعید می دانم که شما اصلا صفحه قوانین رو مطالعه کرده باشید
جای تاسف داره
« آخرین ویرایش: 22 آذر 1388، 02:13 ب‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
« پاسخ #4 : 20 آذر 1388، 01:12 ب‌ظ »
کمی در مورد ویروس مطالعه کن

سازو کارش رو بشناس

سیستم بوت لینوکس رو مطالعه کن

سعی کن به جای ایراد گرفتن یاد بگیری: یادت باشه انتقاد از کسی پذیرفته میشه که عالم به موضوع باشه

لینوکس از آغاز ضد ویروس بوده
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #5 : 21 آذر 1388، 09:37 ب‌ظ »
دوستان عزیز لطفا با کسی که تازه با گنو/لینوکس داره آشنا میشه اینجوری برخورد نکنید :)
به نظرم شبه راهنمای تبلیغ اوبونتو بسیار مفیده
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,3488.0.html
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #6 : 22 آذر 1388، 01:55 ب‌ظ »
این طرز برخورد با کسی که چیزی نمیدونه درست نیست. اگر جواب ندید خیلی بهتره تا اینکه مسخره کنید.
نقل‌قول
اینطور هم که میگی نیست، ویروس های زیادی برای لینوکس نوشته شده، اما خوب در گذشته. این هم یه تروجان بسیار ساده که از طریق اسکرین سیور اجرا میشد؛ در گنوم-لوک قرار داده بودن Linux Trojan Discovered in Screensaver
« آخرین ویرایش: 22 آذر 1388، 02:03 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #7 : 22 آذر 1388، 04:08 ب‌ظ »
اگه درست متوجه شده باشم داری اشتباه میکنی
در ناتیلوس بروی به منوی ادیت و بعدش برو توی پرفورمنس و برو به تب مدیا از اونجا میتونی غیر فعال کنی یا....
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 23 آذر 1388، 11:37 ق‌ظ »
این طرز برخورد با کسی که چیزی نمیدونه درست نیست. اگر جواب ندید خیلی بهتره تا اینکه مسخره کنید.
نقل‌قول
اینطور هم که میگی نیست، ویروس های زیادی برای لینوکس نوشته شده، اما خوب در گذشته. این هم یه تروجان بسیار ساده که از طریق اسکرین سیور اجرا میشد؛ در گنوم-لوک قرار داده بودن Linux Trojan Discovered in Screensaver

خب همون طور که خودتون هم اذعان دارید این یه تروجان ساده بود. بحث ما درمورد ویروس هست، نه تروجان
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #9 : 23 آذر 1388، 05:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
خب همون طور که خودتون هم اذعان دارید این یه تروجان ساده بود. بحث ما درمورد ویروس هست، نه تروجان
چرا بحثُ عوض میکنی؟ بحث ما درباره ویروس، تروجان، کرم، دایلرز، بکدورز، وبیتس، کیلاگرز ها و مثل اینها نیست، به طور کل درباره امنیت صحبت میکنیم! اون کاربر تازه کار رو که کوبیدن رفت! بحث امنیتُ مادرزادی لینوکس رو پیش کشیدین!  :) شکی نیست که امنیت در یک سیستم مبنی بر لینوکس بسیار بیشتر از ویندوز هست. در مورد این مثالی هم که زدم، منظورم این بود که یه بش اسکریپت مخرب رو میشه در یه اسکرین سیور هم قرار داد تا به این بهانه اجرا بشه. پس هر سیستم کامپیوتری نیاز به یه کاربر هشیار داره، در غیر اینصورت امنیت تضمین نمیشه!
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1388، 05:47 ب‌ظ توسط جلال »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #10 : 23 آذر 1388، 07:34 ب‌ظ »
با نصب یک آنتی وپیروس خوب همه این مسایل حل می شود اینقدر سر این موضوع بحث نکنید!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
« پاسخ #11 : 02 دی 1388، 09:49 ق‌ظ »
اخه من توي فلشم يک فايل ايزو با دوتا  ويروس اوتوران بود که خواستم ويروس ها رو پاک کنم ولي ارور ميداد و ميگفت دسترسي ممکن نيست و فلش رو در اوردم و زدم جا بازم يکي از ويروسها که پاک شده بود دوباره برگشت و خواستم فرمتش کنم که فلش پريد و ديگه هر کاري کردم برنگشت و رفتم از تو ويندوز فرمتش کردم.شرمنده اگه ناراحت شديد.

آفلاین Aboozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
    • صفحه شخصی گوگل
« پاسخ #12 : 02 دی 1388، 11:16 ق‌ظ »
دشمنت شرمنده باشه. من از شما معذرت می خوام که باهاتون بد صحبت شد. در تفکر گنو/لینوکس به سازندگی و یادگیری متقابل بسیار اهمیت داده شده. باید از هم هر چقدر می تونیم یاد بگیریم.

نظر هیچ شخصی رو به پای تفکر جهانگیر گنو/لینوکس نگذار.
آرزوهایت را یادداشت کن . خداوند آنها را فراموش نمی کند . اما ، تو یادت می رود که آنچه که امروز داری، خواسته دیروزت بوده است .

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #13 : 14 اسفند 1388، 04:23 ب‌ظ »
یه نظر من یک سوال هر چقدر هم مبتدیانه یا از نظر بعضیا ساده یا خنده دار باشه ، نباید با تمسخر پاسخ داده بشه.متأسفم !

یا حق.

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #14 : 14 اسفند 1388، 04:57 ب‌ظ »