انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: توزیع مناسب مجازی سازی  (دفعات بازدید: 2836 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین RSTAR

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
توزیع مناسب مجازی سازی
« : 27 تیر 1394، 12:00 ب‌ظ »
با سلام.
برای مجازی سازی روی dedicate server چه توزیعی رو پیشنهاد میدید؟ درسته که از CentOS بصورت گسترده تر استفاده میشه.
من دنبال یه توزیع امن و پایدار میگردم که بخوبی بتونه جواب گوی یک سرور حجیم باشه.
بین این توزیع ها کدوم برای مجازی سازی و مصرف تجاری بهتر عمل میکنن و امنیت بیشتری دارن؟ Ubuntu server - Debian - CentOS
فرض رو بر این بذارید که مجازی ساز kvm باشه.
البته انتخاب بین kvm و xen هم اگر تجربه ای دارید بگید. من نظرم بیشتر روی kvm هست.
توجه: میدونم که اینجا همه ی دوستان تجربه های متفاوتی دارن و اکثرا تجربه هاشون روی سیستم دسکتاپ هست. پس لطفا فقط دوستانی که کار حرفه ای و تجربه استفاده رو دارن نظر بدن.
ممنون.

update: میدونم تاپیک های مختلفی در این انجمن یا کلا تو گوگل میشه پیدا کرد لطفا لینک نفرستید.
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1394، 12:10 ب‌ظ توسط RSTAR »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : توزیع مناسب مجازی سازی
« پاسخ #1 : 27 تیر 1394، 03:51 ب‌ظ »
ما از Debian و Xen استفاده می‌کنیم.

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #2 : 27 تیر 1394، 03:55 ب‌ظ »
"من" دبیان استیبل رو به بقیه توزیع ها برای سرور ترجیح میدم . البته فرق خاصی هم بین توزیع ها نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 27 تیر 1394، 05:44 ب‌ظ »
برای کارهایی که نیاز به استفادهٔ‌ بهینه از منابع هست دبیان عالیه. من خودم با kvm راحت‌ترم، ولی دلیل نمی‌شه بگم Xen خوب نیست…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین RSTAR

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 29 تیر 1394، 11:50 ق‌ظ »
اول اینکه ممنون از نظراتتون.
چرا همه debian stable رو پیشنهاد میدن؟ بخاطر مصرف منابع؟ لینوکس centos مصرفی نداره. ببینید کلا حتی اگر سیستم عامل 1 گیگ فول هم از رم استفاده کنه مشکلی نیست. (که البته هیچ کدوم از توزیع ها اینطوری نیستن)
با توجه به اینکه چه debian stable چه centos چه ubuntu server باشه قراره روش kvm نصب شه و کارشون مشخصه...
از نظر امنیت این توزیع ها چطورن؟ مثلا یه فایروال نصب بشه و پورت های مورد نیاز باز باشه و پورت ssh عوض شه بنظرتون امنیت سرور تامینه؟ (درسته که امنیت ۱۰۰٪ نمیشه هیچ وقت ولی میشه به این مقدار نزدیک بود که)
هدف از انتخاب توزیع اینکه به سرور نفوذ نشه و همیشه سرور رو آپدیت نگهدارم. و الا ubuntu server و کلا ubuntu بر پایه همون debian هست پس با دستورات و محیطش آشنام و اگر بخوام centos رو انتخاب کنم، باز هم باهاش آشنا هستم.

نقل‌قول
. من خودم با kvm راحت‌ترم
میشه بگید چرا با kvm راحت ترید؟ معمولا دوستان kvm رو پیشنهاد میدن. علتش چی میتونه باشه؟

دوستان حرفه ای یه مقدار در مورد تامین امنیت سرور هم صحبت کنند.

ممنون.

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #5 : 29 تیر 1394، 12:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
.
دوستان حرفه ای یه مقدار در مورد تامین امنیت سرور هم صحبت کنند.
پیشنهاد میکنم یک تاپیک دیگه برای این موضوع ایجاد کنید .

من از نظر پایداری دبیان استیبل رو پیشنهاد دادم . هر چندکه  CentOS هم پایدار هست .

آفلاین RSTAR

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 تیر 1394، 12:36 ب‌ظ »
حالا فعلا این تاپیک به نتیجه برسه.. تاپیک جدید پیش کش.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 29 تیر 1394، 02:51 ب‌ظ »
دبیان رو به خاطر پایداری بالا، امنیت بهتر و استفادهٔ بیش‌تر روی سرورها در جهان پشنهاد می‌دن.
دلیل انتخاب kvm هم معمولاً اینه که روی خود لینوکس هست و نیازی به نصب و راه‌اندازی چیز اضافه‌ای نداره.
در ضمن هیچ‌وقت پورت ssh رو عوض نکنید. این کار هیچ سودی به شما نمی‌رسونه و فقط استاندارد رو به هم مي‌زنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین RSTAR

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 تیر 1394، 12:19 ق‌ظ »
نقل‌قول
در ضمن هیچ‌وقت پورت ssh رو عوض نکنید. این کار هیچ سودی به شما نمی‌رسونه و فقط استاندارد رو به هم مي‌زنه.
جدی؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 30 تیر 1394، 12:52 ق‌ظ »
فکر می‌کنم از اون‌جا که همهٔ توزیع‌ها درگاه shh رو روی ۲۲ می‌ذارن مشخّص باشه که چرا باید روی ۲۲ باشه. شما که می‌گی عوضش می‌کنم باید بگی چرا چنین کاری ممکنه به امنیت کمک کنه!

آفلاین RSTAR

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 30 تیر 1394، 10:21 ق‌ظ »
بایدی در کار نیست  ;D

آفلاین RSTAR

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 17 امرداد 1394، 04:30 ق‌ظ »
چرا زیاد ubuntu server پیشنهاد نمیشه؟ برای مثال تو همین تاپیک کسی حرفی از ubuntu server نزد با اینکه اینجا انجمن ubuntu هست! تو forum های خارجی هم به همین صورته! معمولا centos و debian رو پیشنهاد میدن! خیلی حرفی از ubuntu server نیست و چند مورد هم بود که نوشته بودن ubuntu server توزیع مناسبی نیست!

مثلا آقای بهزادی تو یه تاپیک دیگه گفته ubuntu server خوبه ولی در این تاپیک حرفی ازش نزده:
از اون‌جا مربوط به کرنل می‌شه توزیع‌های مختلف فرق چندانی ندارن، ولی از نظر پشتیبانی تو این‌سال‌ها اوبونتوی سرور خیلی خوب عمل کرده
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1394، 11:01 ق‌ظ توسط RSTAR »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 17 امرداد 1394، 11:40 ق‌ظ »
اوبونتو سرور هم خیلی خوبه، ولی من خودم شخصاً دبیان رو ترجیح می‌دم به خاطر پیشینه‌اش. دبیان از گذشته تا الآن همیشه قوی بوده، ولی اوبونتو سرور جدیداُ خیلی خوب شده. با این حال اوبونتو سرور همین الآنش از ردهت یا سنت‌اواس و… فراگیری بیش‌تری داره.

آفلاین RSTAR

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 17 امرداد 1394، 02:23 ب‌ظ »
بنظرتون در ubuntu server به اندازه centos راه حل برای مشکلات احتمالی هست؟ پایداریش چطور؟ میتونه بدون کرش کردن یا هرچیز دیگه یه سرور با سخت افزار حجیم رو ساپورت کنه؟ ببینید من دنبال تئوریات نیستم تو تجربه و استفاده عملی ubuntu server چطور بوده؟
از لحاظ امنیتی کدوم بهتر هستن؟

خودم تو خونه از ubuntu desktop استفاده میکنم و کلا با توزیع اوبونتو بیشتر از centos آشنا هستم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 17 امرداد 1394، 09:28 ب‌ظ »
در  جهان به صورت عملی بیش‌تر از همه دبیان استفاده می‌شه، بعد اوبونتو و بعد با فاصلهٔ خیلی زیادی سنت‌او‌اس!