انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه از Tor بصورت Portable استفاده کنیم؟ بدون Browser  (دفعات بازدید: 3376 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

همان طور که میدانید Tor Browser همان Tor به همراه Firefox هست.
که می توان با تنظیم کردن IP و Port ایجاد شده، در برنامه های دیگر به Tor اجرا شده وصل شد.

حالا من می خوام بدونم آیا راهی هست که فقط Tor را اجرا کرد؟
یا راهی هست که Tor Browser را بدون باز شدن Browser آن اجرا کرد؟

نکته: میدونم که Tor را میشه نصب کردن و استفاده کرد.
اما می خوام همان طور که Tor Browser قابل حمل هست، Tor هم قابل حمل داشته باشم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
تور بیشتر یه سرویس هست. تا یه برنامه.
پیشنهادم اینه که tor+obfsproxy رو وقتی نصب میکنی، همون بسته ها و دیپندنسی هایی که همراشون نصب میشه (دقیقا یادم نیست نصب میکنه یا نه) از دایرکتوری آرشیو کپی کنی و هرجا خواستی با dpkg نصبشون کنی و استفاده کنی. یه برنامه بود فکر کنم که از فایل های deb‌ نسخه ی پورتابل میساخت. ولی خب اسمش خاطرم نیست. یه سرچی بزن.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
تور بیشتر یه سرویس هست. تا یه برنامه.
میدونم یک Service هست.
اما نکته ای که وجود داره، برای استفاده از این Service یک برنامه ساخته شده.

اگر شما راهی دیگری برای اتصال به این Service میشناسید، لطفا معرفی نمایید. ( گشتم پیدا نکردم )

پیشنهادم اینه که tor+obfsproxy رو وقتی نصب میکنی، همون بسته ها و دیپندنسی هایی که همراشون نصب میشه (دقیقا یادم نیست نصب میکنه یا نه) از دایرکتوری آرشیو کپی کنی و هرجا خواستی با dpkg نصبشون کنی و استفاده کنی. یه برنامه بود فکر کنم که از فایل های deb‌ نسخه ی پورتابل میساخت. ولی خب اسمش خاطرم نیست. یه سرچی بزن.  ;)
همانطور که در ارسال قبل گفتم: قصد دارم به صورت Portable از Tor استفاده کنم. و قصد نصب کردن ندارم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
همانطور که در ارسال قبل گفتم: قصد دارم به صورت Portable از Tor استفاده کنم. و قصد نصب کردن ندارم.

خب همان طور که منم گفتم، با یه برنامه میتونی پورتابلش کنی  :D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
نقل‌قول

خب همان طور که منم گفتم، با یه برنامه میتونی پورتابلش کنی  :D
والا نتونستم چیزی پیدا کنم که بشه deb را به صورت portable دربیاره.

تنها حالتی که پیدا کردم backup میگیره که بشه به جای دیگری انتقال داد.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نه یه برنامه ای دیدم واسه این کار. سرچ میکنم خبری بهت میدم.  ;)

آفلاین sct

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
شما ابتدا Tor Browser را از سایت تور دانلود کنید و در یک شاخه ای از حالت فشرده خارج کنید .
این مسیری که بهتون میدم
/home/user/tor-browser_en-US/Browser/TorBrowser/Tor/tor
این Tor پورتابل هست . با این میتونید حتی در کامند لاین به تور وصل بشید و در مسیر زیر :
/home/user/tor-browser_en-US/Browser/TorBrowser/Tor/PluggableTransportsمیتونید از obfs4proxy یا افزونه های دیگه تور بصورت پورتابل اسفاده کنید .
مثلا این مسیر هارو به torrc دادم تا از تور قدیمی که در مخازن رسمی اوبونتو وجود داره و روی سیستم نصبه استفاده نکنم .

این هم torrc من :

ClientTransportPlugin obfs4,scramblesuit exec /home/deb/Tor-bundle/tor-browser_en-US/Browser/TorBrowser/Tor/PluggableTransports/obfs4proxy managed
و این هم در کامند لاین مینویسم تا با تور پورتابل به تور متصل شم .

sudo ~/Tor-bundle/tor-browser_en-US/Browser/TorBrowser/Tor/tor -f /etc/tor/torrc

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
آقا دمت گرم

باتوجه به اینکه می گید خودتون هم از این روش استفاده میکنید، پس باید خیلی خوب و عالی کار کنه.

۲ سوال:
۱− آیا میشه از torrc خوده Tor Browser استفاده کرد؟ چطوری؟
۲− کجا می تونم Port را تغییر دهم؟

آفلاین sct

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167

۱− آیا میشه از torrc خوده Tor Browser استفاده رد؟ طوری؟

ار کار نکردم . ولی فکر میکنم میشه اگر دوباره لانچر تور بروزر محتویات خودش رو روی torrc نریزه

مسیر هم اینجاست :

/home/user/tor-browser_en-US/Browser/TorBrowser/Data/Tor

۲− کجا می تونم Port را تغییر دهم؟

بله میتونید تغییر بدید هر تعداد پورتی که میخواید که بنابراین مثلا فایرفاکس از ۷۶۵۰ استفاده کنه و فلان برنامه از فلان پورت استفاده کنه  که البته دلیل امنیتی داره که اینجا بخاطر کمی طولانی بودنش نمیگم . فقط همینقدر میگم که آی پی آخری که مثلا فایرفاکس میبینه با آی پی آخری که مثلا تاندربرد میبینه فرق میکنه :)
که اگر اصطلاح استریم ایزولیشن در تور رو سرچ کنید به جواب کامل میرسید . خط زیر رو در torrc قرار بدید .
# stream isolation
# firefox web browser
SocksPort 127.0.0.1:7650
پس باید فایرفاکس رو روی ۷۶۵۰ قرار بدید . برای من اینجوریه :

# stream isolation
# firefox web browser
SocksPort 127.0.0.1:7650
# chrome web browser
SocksPort 127.0.0.1:7750
# Thunderbird
SocksPort 127.0.0.1:7850
# Torify