سلام.
گفتم تجربمو از ریکاوری بگم شاید که بکار یسری بخوره.
خوب،
در اصل من هنوز نمیدونم ک سیستم ریکاوری شد یا نه، چون قضیه از این قرار بود، لینوکس رو نصب کردم، بعد متوجه شدم 2تا درایو فقط دارم: یکی 380گیگ یکی 8گیگ، خلاصه احتمال دادم فایلام پریده، بعد از چند روز استفاده از تست دیسک و سرچ و ور رفتن با تست دیسک، متوجه شدم که باید به صورت لایو اجرا شه!
رو فلش بوت کردم لینوکس و زنده اجراش کردم، تست دیسک رو اجرا کردم، چند مدل کار کردم باش، طبق سایت خودش جولو رفتم(تو سایت بگردین هست) زبان اصلیش بهتر از ترجمه هست، ترجمش مشکل داره. خلاصه من ریکاوری داشتم میکردم، آنالیز کردم سیستم رو و متوجه شدم که اسم پارتیشن هام رو صفحه هست(این لحظه خوبی بود) احتمال دادم که فایلا هستن. با دکمه p وارد شدم و فایلام رو دیدم. با خوده تست دیسک کپی کردم ولی فایده نداش، چون اجرا نمیشدن.
احتمال دادم مشکل از گراب هست که نمیذاره ویندوز بالا بیاد. گراب رو غیر فعال کردم. حالا نه ویندوز داشتم نه لینوکس
بعد CD ویندوز گذاشتم، پارتشن هامو دیدم، ولی نمیشد نصب کرد، ارور میداد، یدور repair windows رو زدم بعد ویندوز رو نصب کردم. همه فایلام سره جاشون بود غیر از چندتا که ارور دمیج میداد. خلاصه نفهمیدم آخر فایل هارو ریکاوری کردم یا پارتیشن هارو درست کردم.
به هرحال، اگه عزم رو جذب کنید و پاش بشینید، میشه. خسته نشید، من موقعی که میخواستم سیستم رو فرمت کنم و از اول کار کنم، گفتم یبار دیگه امتحان کنم، شاید شد. "و شد"
از همه کسایی که کمک کردن ممنونم.
من از خوده سایت ubuntu.com سوال کردم ولی جوابی نگرفتم ولی بچه های اینجا خیلی پیگیر هستن.
بازم مرسی.