انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم دسترسی به پارتیشن home هنگام استفاده از دیسک زنده (حل شد)  (دفعات بازدید: 1344 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshirdelaty

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
با سلام
برای اوبونتوی من یک مشکلی پیش اومده و من مجبور شدم با استفاده از دیسک زنده سیستم رو بوت کنم. قبلا موقع نصب اوبونتو پارتیشن home رو به صورت یک پارتیشن جدا و encrypt شده ساختم. الان می خوام اطلاعات این پارتیشن رو بازیابی کنم. مساله اینجاست که به pass-phrase پارتیشن دسترسی ندارم (یادم نمیاد که اوبونتو بهم موقع نصب یا بعدا داده باشه!) من پسورد root رو دارم، آیا میتونم بدون داشتن pass-phrase به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم. موقع استفاده از دیسک زنده اوبونتو وقتی می خوام وارد پارتیشن home بشم میگه اجازه دسترسی ندارم.

خیلی ممنون.
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1394، 12:28 ق‌ظ توسط mshirdelaty »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با سلام
برای اوبونتوی من یک مشکلی پیش اومده و من مجبور شدم با استفاده از دیسک زنده سیستم رو بوت کنم. قبلا موقع نصب اوبونتو پارتیشن home رو به صورت یک پارتیشن جدا و encrypt شده ساختم. الان می خوام اطلاعات این پارتیشن رو بازیابی کنم. مساله اینجاست که به pass-phrase پارتیشن دسترسی ندارم (یادم نمیاد که اوبونتو بهم موقع نصب یا بعدا داده باشه!) من پسورد root رو دارم، آیا میتونم بدون داشتن pass-phrase به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم. موقع استفاده از دیسک زنده اوبونتو وقتی می خوام وارد پارتیشن home بشم میگه اجازه دسترسی ندارم.

خیلی ممنون.
روشی که ممکنه جواب بده اینه که دوباره اوبونتو رو با همون کاربر و گدرواژه نصب کنی و امیدوار باشی عیارت عبورش با دقعهٔ پیش یکی باشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mshirdelaty

• Newbie
  • *
ممنون از پاسختون.
امیدوار باشم! احتمالش چقدره؟

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
با سلام

خیلی ممنون.
روشی که ممکنه جواب بده اینه که دوباره اوبونتو رو با همون کاربر و گدرواژه نصب کنی و امیدوار باشی عیارت عبورش با دقعهٔ پیش یکی باشه.
بعید میدونم اگه درست یادم باشه خودش میگه به هیچ عنوان اون پسورد مخصوص رو گم نکنید چون بدون اون نمیشه اطلاعات رو بازیابی کرد.
ولی استارتر عزیز شما تست بزن شاید موفق بودی.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین mshirdelaty

• Newbie
  • *
سلام به همه.
مشکل حل شد.
من اوبونتو رو دوباره نصب کردم با همون نام کاربری و کلمه عبور. بعد از نصب با تغییر فایل /etc/fstab و تعیین پارتیشن home قبلی به عنوان پارتیشن home جدید موفق شدم به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم.

ممنون از همه دوستان.

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام به همه.
مشکل حل شد.
من اوبونتو رو دوباره نصب کردم با همون نام کاربری و کلمه عبور. بعد از نصب با تغییر فایل /etc/fstab و تعیین پارتیشن home قبلی به عنوان پارتیشن home جدید موفق شدم به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم.

ممنون از همه دوستان.
خوب خدارو شکر که مشکلتون حل شد.
لطفا یه حل شد به عنوان اضافه کنید.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up