انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کار نکردن دستور ./configur [حل شد]  (دفعات بازدید: 3716 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hossein.j

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
کار نکردن دستور ./configur [حل شد]
« : 29 تیر 1394، 03:29 ق‌ظ »
با سلام خدمت همه بزرگان من حدود دو هفته میشه که شروع کردم به کار با اوبونتو پس به شدت مبتدی هستم من میخواستم یه برنامه رو که فرمتش tar.gz هست رو نصب کنم و با گذشت بیش از یک هفته جستجو در سایت های مختلف اما هنوز موفق نشدم.
مشکل اساسی من تو دستور ./configure هست زمانی که به پوشه اکسترت شده فایل مورد نظر cd میکنم و میخوام از این دستور استفاده کنم با این ارور برخورد میکنم

bash: ./configure: no such file or directory
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1394، 08:24 ب‌ظ توسط hossein.j »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : کار نکردن دستور ./configure
« پاسخ #1 : 29 تیر 1394، 06:49 ق‌ظ »
سلام. به دنیای آزاد خوش اومدی ;)
خب داره می‌گه چنین پرونده‌ای وجود نداره! توی گنو/لینوکس ما برنامه‌ها رو از جایی نمی‌گیریم و نصبش کنیم. نصب نرم‌افزار در گنو/لینوکس خیلی ساده‌تر از این حرف‌هاست. ما به «مدیر بسته»ی توزیعمون می‌گیم که چه برنامه‌ای رو می‌خوایم و اون خودش برامون آخرین نگارش سازگار رو بارگیری و نصب می‌کنه.
« آخرین ویرایش: 29 تیر 1394، 06:51 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #2 : 29 تیر 1394، 07:38 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه بزرگان من حدود دو هفته میشه که شروع کردم به کار با اوبونتو پس به شدت مبتدی هستم من میخواستم یه برنامه رو که فرمتش tar.gz هست رو نصب کنم و با گذشت بیش از یک هفته جستجو در سایت های مختلف اما هنوز موفق نشدم.
مشکل اساسی من تو دستور ./configure هست زمانی که به پوشه اکسترت شده فایل مورد نظر cd میکنم و میخوام از این دستور استفاده کنم با این ارور برخورد میکنم

bash: ./configure: no such file or directory
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
سلام
فرمت tar.gz فرمت نصبی نیست. بلکه فرمت فشرده‌سازیه. این نرم‌افزاری که شما دانلود کردی احتمالاً فایل باینری نیست بلکه کد منبعه و شما با دستورهای زیر معمولاً اون رو کامپایل و تبدیل به فرمت نصبی می‌کنید.
./configure
make
و سپس با دستور زیر فایل رو نصب می‌کنید:
sudo make installولی همیشه اینطوری نیست. لطفاً به فایل readme یا install برنامه مراجعه کنید و ببینید درونش چی نوشته.
-------
اگر کامپایل کردن این نرم‌افزار براتون سخته، شاید بتونید فایل .deb برنامه رو پیدا و نصب کنید.
-------
بعضی از نرم‌افزارها پرتابل هستن و نیازی به نصب ندارن مثل eclipse (در صورتی که از تارنمای اصلی این نرم‌افزار، بارگیری کنید)
بعصی از نرم‌افزارها نصبشون تقریباً شبیه به نصب ویندوزی هستش مثل netbeans و qt (در صورتی که از تارنمای اصلی این دو نرم‌افزار، بارگیری کنید)
خیلی از نرم‌افزارها از بسته‌های مخصوص توزیع‌ها برای نصب استفاده می‌کنند مثل .deb برای اوبونتو/دبیان و RPM برای فدورا/ردهت
بعضی از نرم‌افزارها اصلاً به فایل نصبی تبدیل نشدن و برای نصب نیاز هستش که شما آن‌ها را اول کامپایل و سپس نصب نمایید.
« آخرین ویرایش: 29 تیر 1394، 07:52 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین hossein.j

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 29 تیر 1394، 11:08 ب‌ظ »
دوستان از وقتی که میزارید صمیمانه تشکر میکنم
مشکلی که هست اینه که خب اصلا تو این فایل readme یا هر چیز دیگه ای نداره و فقط چند تا پوشه به نام های
bin  debug-eggs    help   helpers lib  license  plugins و bulid.txt
وجود دارد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 29 تیر 1394، 11:26 ب‌ظ »
خب این چیه که گرفتی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hossein.j

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 30 تیر 1394، 12:09 ق‌ظ »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 30 تیر 1394، 12:50 ق‌ظ »
نه. منظورم اینه که کد منبعه؟ دودوییه؟ چیه؟ برو توی شاخهٔ bin ببین پروندهٔ اجرایی‌ای هست؟

آفلاین hossein.j

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 30 تیر 1394، 01:15 ق‌ظ »
نه. منظورم اینه که کد منبعه؟ دودوییه؟ چیه؟ برو توی شاخهٔ bin ببین پروندهٔ اجرایی‌ای هست؟
اینم تصویر محتویات bin

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
« پاسخ #8 : 30 تیر 1394، 09:41 ق‌ظ »
این نصبی نیست. ترمینال رو تو همین پوشه باز کن بزن:
sh ./pycharm.shبعد خودش اجرا میشه
اگه نشد اول روش راست کلیک کن بعد از ویژگی ها برو  قسمت اجازه ها تیک قابلیت اجرایی رو بزن و مرحله قبل رو تکرار کن

پ.ن:البته این هم بگم بهتره از یک برنامه دیگه استفاده کنید این محیط خوبی داره ولی مصرف پردازندش بالاست، و فکر کنم متن باز هم نباشه
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1394، 09:47 ق‌ظ توسط sajed68 »

آفلاین hossein.j

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 30 تیر 1394، 10:55 ق‌ظ »
این نصبی نیست. ترمینال رو تو همین پوشه باز کن بزن:
sh ./pycharm.shبعد خودش اجرا میشه
اگه نشد اول روش راست کلیک کن بعد از ویژگی ها برو  قسمت اجازه ها تیک قابلیت اجرایی رو بزن و مرحله قبل رو تکرار کن

پ.ن:البته این هم بگم بهتره از یک برنامه دیگه استفاده کنید این محیط خوبی داره ولی مصرف پردازندش بالاست، و فکر کنم متن باز هم نباشه
دوست عزیز بسیار بسیار ممنونم با این دستور برنامه به راحتی نصب گردید.
فقط الان سوال من اینه که هیچ الگوی استانداردی برای نصب برنامه ها از طریق سورس وجود نداره؟!
چون من یه فایل tar.gz دیگر هم دارم که محتویاتش خیلی با این فرق داره و فایل bin داخلش نیست و دستور ./configure هم که عمل نمیکنه

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
« پاسخ #10 : 30 تیر 1394، 11:12 ق‌ظ »
خب من خیلی حرفه ای نیستم. ولی  اون نرم افزارهایی که کد منبعش رو داری در حالت کلی اینجوری نصب میشن که اول پیشنیازهاشون باید نضب شه. طبیعتا برای کامپایل کردن نیاز به یک کامپایلر هم هست.و  باقیش ممیشه دستور العمل اون کامپیالرش هست. مثلا opencv که با cmakeنصب میشه و یا بعضی ها که مستقیم با make

* البته این رو هم بگم که pycharm سورسش دست شما نیست(نصبی نیست)، اگه براتون ایکن یا میانبری ایجاد نکرده( و اگر خودتون نمیدونید چطوری بسازید) مجبورید همین روش رو همیشه واسه اجراش انجام بدید.

آفلاین hossein.j

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 30 تیر 1394، 12:35 ب‌ظ »
* البته این رو هم بگم که pycharm سورسش دست شما نیست(نصبی نیست)، اگه براتون ایکن یا میانبری ایجاد نکرده( و اگر خودتون نمیدونید چطوری بسازید) مجبورید همین روش رو همیشه واسه اجراش انجام بدید.
برنامه نصب شده آیکنش هم ایجاد شده و مشکلی نداره
الان برنامه wine رو اکسترکت کردم که یه پوشه به نام wine-1.7.24 و یه فایل به نام pax_global_header استخراج شد من چجوری باید از این استفاده کنم محتویات پوشه wine-1.7.24 هم پیوست میکنم
ببخشید اگر سوالاتم زیاده و بسیار مبتدی ولی فکر میکنم خیلی ها با این دست مشکلات مواجه هستند
به هر حال از تمام دوستان و بزرگواران واقعا تشکر میکنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 30 تیر 1394، 02:08 ب‌ظ »
واین رو دانلود کردی؟ :o
چرا آخه؟ ](*,)
پس مرکز نرم‌افزاری رو برای فامیل‌های من گذاشتن؟

آفلاین hossein.j

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 30 تیر 1394، 02:50 ب‌ظ »
واین رو دانلود کردی؟ :o
چرا آخه؟ ](*,)
پس مرکز نرم‌افزاری رو برای فامیل‌های من گذاشتن؟
???   :oops:
جناب بهزادی من قبول دارم این کار اشتباهه یا دست کم سختترین راه برای نصب نرم افزاره اما من میخوام نصب از این طریق رو یاد بگیرم چون خیلی از نرم افزارها اصلا تو مرکز نرم افزاری نیست و دلیل دیگر این که من میخوام اوبونتو رو یاد بگیرم و نه فقط باهاش کار کنم ولی متاسفانه هر چقدر سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم همه جا فقط میگفتن tar.gz رو اکسترکت کن برو به دایرکتوریش دستور ./configure و... پس از شما و سایر بزرگان صمیمانه تشکر میکنم اگر بنده رو با این طریقه نصب آشنا کنید

آفلاین hossein.j

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 31 تیر 1394، 12:42 ب‌ظ »
کسی اینجا نیست  ???