انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک‌سازی  (دفعات بازدید: 520 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
پاک‌سازی
« : 31 تیر 1394، 11:26 ق‌ظ »
سلام
می‌خواستم گنوم 4-14م را پاک سازی کنم چون یه مقداری سرعت بالا اومدنش پایین اومده (اول سرعتش خوب بود )
خودم حدس می‌زنم یه سری عملیات ناقص داخلش انجام دادم مثلا یه user  برای ftp ساختم که وقتی واردش می‌شم فقط یه صفحه خاکستریه یا خود تنظیمات ftp که انجام دادم که به نتیجه هم نرسید
الان می‌خوام ببینم چه‌طور می‌تونم سیستم را از برنامه‌هایی که ناقص نصب شده‌اند پاک کنم.
دوستان منتظر پیشنهادتون هستم
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : پاک‌سازی
« پاسخ #1 : 31 تیر 1394، 01:14 ب‌ظ »
سلام
می‌خواستم گنوم 4-14م را پاک سازی کنم چون یه مقداری سرعت بالا اومدنش پایین اومده (اول سرعتش خوب بود )
خودم حدس می‌زنم یه سری عملیات ناقص داخلش انجام دادم مثلا یه user  برای ftp ساختم که وقتی واردش می‌شم فقط یه صفحه خاکستریه یا خود تنظیمات ftp که انجام دادم که به نتیجه هم نرسید
الان می‌خوام ببینم چه‌طور می‌تونم سیستم را از برنامه‌هایی که ناقص نصب شده‌اند پاک کنم.
دوستان منتظر پیشنهادتون هستم

اگه میخوای پاک سازی کنی :

sudo apt-get autoclean
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : پاک‌سازی
« پاسخ #2 : 31 تیر 1394، 07:29 ب‌ظ »
سلام
شاید لینک زیر هم کمک کنه که نرم‌افزار و رابط گرافیکی برای دستورات ترمینالی هست :

CCleaner Alternatives For Ubuntu Linux : itsfoss.com
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست