انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اتصال به اینترنت adsl از طریق usb  (دفعات بازدید: 4123 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین smohsen1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام دوستان
این مشکل رو در irc هم مطرح کردم اما به جایی نرسیدم
البته راه حل موقتی اون و یا در واقع سهل الممکن اون که خرید یک کارت شبکست رو می دونم
اما احساس می کنم این راه در اصل پاک کردن صورت مسئلست !
خوب اصل مشکل
من با usb به اینترنت وصل میشم
تنظیمات رو هم از طریق pppoeconf همیشه انجام میدم
نکته ماجرا اینجاست که گاهی که سیستم رو روشن می کنم به اینترنت وصل نیستم
(در هر حالی که در موارد دیگر تنها با روشن شدن سیستم ؛با توجه به تنظمیات؛ خود بخود وصل به اینترنت هستم)
و در این موارد که وصل نیستم حتی با انجام تنظیمات مجدد هم وصل نمیشه و مجبور میشم چندین بار سیستم رو روشن خاموش کنم
و همینطور مودم رو تا دوباره وصل بشه

به نظرتون اصل مشکل به چی بر میگرده و راه حل اون چیه؟(بجز خرید کارت شبکه)

یک نکته رو یادم رفت بگم که هنگام وصل بودن هم گاهی هر دو سه ساعت یک بار دیسکانکت میشه
و دوباره مجبور میشم چندبار رسیتارت کنم و یا حتی خاموش
« آخرین ویرایش: 20 آذر 1388، 01:00 ب‌ظ توسط smohsen1 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دوست عزیز چرا این‌قدر به استفاده از یو‌اس‌بی تعصب داری؟ :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین smohsen1

• Newbie
  • *
بحث تعصب نیست
دوس ندارم صورت مساله رو پاک کنم
اما گویا مشکل حل شد به عبارتی مشکلی نیست
تنها گاهی وقتا باید مدت زمان بیشتری صبر کنم تا اتصال برقرار بشه
اما سوالی که هست اینه که
آیا اتصال به اینترنت با یو اس بی سرعتش پایین تره؟
توی دانلود که مشاهده کردم تاثیری نداره
تو ویندوزم تاثیری نداشت ممکنه تو اوبونتو ؟...!؟
از یکی شنیدم
هرچند خودم بعید می دونم!

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
بحث تعصب نیست
دوس ندارم صورت مساله رو پاک کنم
اما گویا مشکل حل شد به عبارتی مشکلی نیست
تنها گاهی وقتا باید مدت زمان بیشتری صبر کنم تا اتصال برقرار بشه
اما سوالی که هست اینه که
آیا اتصال به اینترنت با یو اس بی سرعتش پایین تره؟
توی دانلود که مشاهده کردم تاثیری نداره
تو ویندوزم تاثیری نداشت ممکنه تو اوبونتو ؟...!؟
از یکی شنیدم
هرچند خودم بعید می دونم!

سرعت اینترنت usb و lan تفاوتی نداره(حداقل برای اینترنت های ایران) چون حتی یو اس بی 1 هم تا 12مگابیت بر ثانیه رو سرعت رو جواب میده ، فقط در صورتی فرق میکنه که شما اینترنت فوق پرسرعت مثلا 15Mb  :o :o  داشته باشید
البته اگر درایور مشکل داشته باشه و مودم به طور کامل توسط سیستم عامل شناسایی نشه ممکنه فرق کنه

راستی شما چطور با یو  اس بی به اینترنت وصل میشید چون من تو لینوکس تازه کارم و هنوز نتونستم با یو اس بی به اینتر نت وصل بشم مودمم هم comtrend ct-5611 هست

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
اول نکته پایین را بخونید! دوستان مشکلات ناپایداری ارتباطتتون با مودم از درایور مودمتون هست. با دستور lsusb نام سخت افزار مودمتون که توسط سیستم شناسایی میشه را پیدا کنید و سعی کنید درایور لینوکسی براش پیدا کنید. وگرنه راه حل واقعی همون خرید کارت شبکه به قیمت ناچیز ۵-۶ هزار تومن هست. البته اون را هم با تحقیق خرید کنید که به مشکلی برنخورید خدایی نکرده (قبل از خرید مدل کارت را در گوگل به همراه ubuntu یا linux سرچ کنید که از عدم وجود مشکل مطمئن بشید).

مهم! یه راه دیگه هم به ذهنم رسید. شاید بتونید از ndiswrapper هم برای استفاده از درایور ویندوزی در لینوکس استفاده کنید. بسته ndiswrapper را نصب کنید. برای راهنمایی هم به گوگل مراجعه کنید چون خودم خیلی وقته باهاش کار نکرده ام!
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین smohsen1

• Newbie
  • *

سرعت اینترنت usb و lan تفاوتی نداره(حداقل برای اینترنت های ایران) چون حتی یو اس بی 1 هم تا 12مگابیت بر ثانیه رو سرعت رو جواب میده ، فقط در صورتی فرق میکنه که شما اینترنت فوق پرسرعت مثلا 15Mb  :o :o  داشته باشید
البته اگر درایور مشکل داشته باشه و مودم به طور کامل توسط سیستم عامل شناسایی نشه ممکنه فرق کنه

راستی شما چطور با یو  اس بی به اینترنت وصل میشید چون من تو لینوکس تازه کارم و هنوز نتونستم با یو اس بی به اینتر نت وصل بشم مودمم هم comtrend ct-5611 هست
خود سیستم می شناسه مودم رو بدون نصب درایور و غیره و وصل میشه
مودم هم tplink

آفلاین smohsen1

• Newbie
  • *
اول نکته پایین را بخونید! دوستان مشکلات ناپایداری ارتباطتتون با مودم از درایور مودمتون هست. با دستور lsusb نام سخت افزار مودمتون که توسط سیستم شناسایی میشه را پیدا کنید و سعی کنید درایور لینوکسی براش پیدا کنید. وگرنه راه حل واقعی همون خرید کارت شبکه به قیمت ناچیز ۵-۶ هزار تومن هست. البته اون را هم با تحقیق خرید کنید که به مشکلی برنخورید خدایی نکرده (قبل از خرید مدل کارت را در گوگل به همراه ubuntu یا linux سرچ کنید که از عدم وجود مشکل مطمئن بشید).

مهم! یه راه دیگه هم به ذهنم رسید. شاید بتونید از ndiswrapper هم برای استفاده از درایور ویندوزی در لینوکس استفاده کنید. بسته ndiswrapper را نصب کنید. برای راهنمایی هم به گوگل مراجعه کنید چون خودم خیلی وقته باهاش کار نکرده ام!
ممنون تست می کنم