انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای CNC  (دفعات بازدید: 2270 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
راهنمایی برای CNC
« : 01 امرداد 1394، 07:17 ب‌ظ »
سلام دوستان

قرار یک دستگاه CNC بیاد زیر دستم و باهاش کار کنم.

یک مقدار در حد ۱۵ دقیقه جستجو کردم و به این رسیدم که زبان برنامه نویسی بنام CNC داریم و برنامه LinuxCNC هم هست.

تنها چیزی که از LinuxCNC فهمیدم اینه که یک برنامه برای مدیریت دستگاه CNC هست.

اما من پیش از اینکه دستگاه به دستم برسه نیاز دارم تا بتونم با برنامه کار کنم و یاد بگیرم. ( احتمالا کمتر از ۱ هفته )

اول نیاز به یک برنامه مجازی ساز CNC دارم. آیا LinuxCNC مجازی ساز هم داره تا بدونه دستگاه بتونم آزمایش کنم؟ ( چون حجمش یک مقدار بالاست، الان نمی تونم بگیرم و آزمایش کنم. باید شب بذارم )

دوم آیا کسی اینجا CNC بلد هست. که بتونه پیش نیاز های CNC را بهم بگه. ( نیاز به آموزش نیست، فقط سرفصل و پیش نیاز ها )

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
پاسخ : راهنمایی برای CNC
« پاسخ #1 : 03 امرداد 1394، 08:31 ق‌ظ »
کسی نیست که اینجا CNC آشنایی داشته باشه؟

آفلاین ssmns

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • اسیر افکار فردی دیگر
    • اسیر افکار فردی دیگر
« پاسخ #2 : 03 امرداد 1394، 12:37 ب‌ظ »
دستگاه CNC که می خواید باهاش کار نید چی هست؟
شما نیاز دارید قطعاتی که قرار هست تولید بشه رو بصورت  G-code در بیارید. و یا اینکه خودتون G-code ها رو بنویسید.
توی بازار کتاب های مختلفی هست که بسته به اینکه کنترلر دستگاهتون فانوک یا زیمنس باشه می تونید برنامه نویسی رو ازش یاد بگیرید البته دو سیستمی که گفتم یه مقدار برنامه نویسیش فرق داره.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 امرداد 1394، 12:57 ب‌ظ »
دستگاه CNC که می خواید باهاش کار نید چی هست؟
شما نیاز دارید قطعاتی که قرار هست تولید بشه رو بصورت  G-code در بیارید. و یا اینکه خودتون G-code ها رو بنویسید.
توی بازار کتاب های مختلفی هست که بسته به اینکه کنترلر دستگاهتون فانوک یا زیمنس باشه می تونید برنامه نویسی رو ازش یاد بگیرید البته دو سیستمی که گفتم یه مقدار برنامه نویسیش فرق داره.
خیلی ممنون دوست عزیز

در مورد نوع دستگاه هنوز اطلاع ندارم.

یه مقدار که گشتم و مطالعه کردم G-Code چیز خاصی نداره. فقط باید در وارد کردن مقادیر دقت کرد.

اگر تفاوت زیادی بین برنامه نویسی دستگاه های CNC نیست، لطفا کتاب معرفی کنید. ( کلا اطلاعات بیشتر داشتن بد نیست. )

مرجع فارسی مناسب برای CNC نتونستم پیدا کنم، آیا انجمن یا گروهی هست؟

آفلاین ssmns

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • اسیر افکار فردی دیگر
    • اسیر افکار فردی دیگر
« پاسخ #4 : 03 امرداد 1394، 02:45 ب‌ظ »
سلام.
مرجع خاصی من خودم ندیدم البته تمام دستگاهای cnc دارای یک دفترچه همراه هستند که توضیحات لازم توش هست.
این هم کتاب فارسی مناسبی هست :
http://www.mehreganeghalam.com/bookview.aspx?bookid=68
البته خیلی به کاری که می خواید انجام بدین وابسته است و اینکه دستگاهتون چند درجه ازادی داره . در رابطه با کارای پیشرفته تر از نرم افزار های سه بعدی مانند catia استفاده می شه و یا هم solidwork .

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 امرداد 1394، 03:46 ب‌ظ »
سلام.
مرجع خاصی من خودم ندیدم البته تمام دستگاهای cnc دارای یک دفترچه همراه هستند که توضیحات لازم توش هست.
این هم کتاب فارسی مناسبی هست :
http://www.mehreganeghalam.com/bookview.aspx?bookid=68
البته خیلی به کاری که می خواید انجام بدین وابسته است و اینکه دستگاهتون چند درجه ازادی داره . در رابطه با کارای پیشرفته تر از نرم افزار های سه بعدی مانند catia استفاده می شه و یا هم solidwork .
خیلی ممنون

باتوجه به تاکید شما در مورد نوع و خصوصیات دستگاه، پس بهتره صبر کنم تا دستگاه برسه و بعد برم برای جزئیات.

فعلا یه مقدار با LinuxCNC دست و پنجره نرم کنم، تا دستگاه برسه.  ;D