انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیغام خطای گراب ۲: "You need to load the kernel first" [حل شد]  (دفعات بازدید: 1347 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
۲ روز پیش اوپن سوزی ۱۱.۲ را نصب کردم. بعد از یه روز سروکله زدن باهاش خواستم برم سراغ توزیع های دیگه ام که دیدم سوزی با ناجوانمردی هر چه تمام تر درایوهای روت توزیع های دیگه را فرمت کرده!  >:(
بعد از نصب مجدد کارمیک و آرچ لینوکس نمی دونم چرا گراب ۲ کارمیک نمی تونه آرچ را بوت کنه. پیغام خطایی که تو عنوان تاپیک گفتم میده. البته پارتیشن بوت آرچ من جداگانه و با سیستم فایل ext2 بود. گفتم شاید به خاطر همین باشه. توی menu.lst آرچ نگاه کردم و دیدم اون هم مثل گراب۲ کارمیک، root آرچ را پارتیشن root و نه پارتیشن بوت معرفی کرده. تنها کاری که به ذهنم رسید این بود که خط mount کردن boot را تو fstab آرچ پاک کنم و فایل های پارتیشن بوت را توی فولدر boot پارتیشن روت کپی کنم. ولی باز هم افاقه نکرد. و الان به قول خارجی ها هیچ ایده ای ندارم! لازم به ذکره که قبلا (قبل از اون عمل کثیف اوپن سوزی!) هم همین دو تا را کنار هم و با گراب ۲ کارمیک و بدون هیچ مشکلی داشتم. :'( :'( :'( ??? komaaaaaak!
« آخرین ویرایش: 21 آذر 1388، 02:08 ق‌ظ توسط SOULTE »
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
حل شد. دوباره /boot آرچ را با / یکی کردم. grub-update زدم. بعد که grub.cfg را چک کردم دیدم گراب دانشمند (!)‌ set root را به جای (hd0,9) که برای sda10 (پارتیشن روت آرچ) هست (hd0,10) داده! اصلا مسیر image کرنل را هم نداده بود. خیلی عجیب غریب بود کارش. خودم تصحیحش کردم و درست شد.  \\:D/

کلا برخورد گراب ۲ با پارتیشن بوت جدا خیلی برام عجیب و ناشناخته بود! قبل از یکی کردن پارتیشن ها هم تو فایل کانفیگش set root را (hd0,10) داده بود که میشد پارتیشن بوت سابق، من هم گفتم حتما درسته که نبود. قبل از یکی کردن دوباره این را هم عوض کردم به همون (hd0,9) که باز هم فایده نداشت. کسی من را روشن می کنه که وقتی پارتیشن boot جدا باشه تو کانفیگ گراب چه طور میشه؟ root را چی باید داد؟ اصلا گراب از کجا می فهمه که boot کجاست. چون جایی بهش معرفی نمی کنه. نکنه از توی fstab سیستم عامل مربوطه جای boot را در میاره؟
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم