انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک برای دعوت یک نفر دیگر به دنیای آزاد GNU/Linux  (دفعات بازدید: 2009 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام به همه دوستان

یک از دوستان من به عنوان خدماتی کار میکنه و بهش در مورد GNU/Linux گفتم و خوشش اومده.
اما مشکل اینکه که در روز ۱۲ ساعت مشغول کار هست و نمی تونه وقت کافی بذاره برای GNU/Linux.

یکی از سوالاتی که ازم پرسیده و منم دنبالش گشتم اما برای اطمینان از شما دوستان هم راهنمایی میخوام:

آیا می توان یک سیستم عامل مجازی را به یک سیستم فیزیکی تبدیل کرد یا انتقال داد؟ ( متاسفانه PC برای این کار نداره و باید از مجازی ساز استفاده کنه )

مثلا در VirtualBox سیستم عامل های Windows XP , Seven, 8 را نصب بکنه، و مثلا با ClonZilla ازشون Image بگیره. حالا سریعتر و راحتتر بدونه نیاز به نصب مجدد، Image را در Hard Disk مشتری Export کنه.

این کار شدنی هست؟

چون تا اونجا که میدونم Windows در صورت یکی بود MotherBoard میشه ازش استفاده کرد، اما در صورت تفاوت باید از اول نصب بشه.

راستی چند برنامه هم هست مثل System Preparation آیا میشه در مجازی ساز ازشون استفاده کرد؟

می دونم این سوال مربوط به Windows میشه، اما چون دیدم تجربه افراد اینجا بیشتره گفتم اول اینجا بپرسم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
اگه سیستم هر دو ۳۲ بیتی باشه یا هر دو ۶۴ بیتی باشه مشکلی پیش نمیاد
داخل virtual box خودت ویندوز رو نصب کن و فایل .vdi (فایلی که به عنوان محل ذخیره و نصب در virtualbox برای ویندوزت انتخاب کردی و روی سیستمت هست)رو به کامپیوتر دوستت انتقال بده و اونجا virtualbox رو نصب کن و دوباره سعی کن اون ویندوز رو نصب کنی ولی دیگه موقع نصب از اول محل ذخیره سازی رو انتخاب نکن و فایل vdi رو به برنامه به عنوان محل ذخیره سازی معرفی کن

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
آره راست میگه کوکا
مو خودم ای کارو کردوم
سیستممو اوبونتو بود یه ویندوز ۷ مجازیوم توش بود بعد پوکید مونوم ورداشتوم فایلشو کپی کردم ییجای بعد کوبونتو رو نصب کردوم کامل ویندوزه اومد بدون هیچ مشکلی

تازه یه چیز خیلی باحالتر
بعضی نرم افزارا هستن قفل دارن مثلا محدودیت نصب دارن با اینکار راحت میشه قفلشونو پیچوند
ها مو خودوم ای کارو کردوم کافی نصبش کنی توی ویندوز مجازی بعد فعالش کنی بعد فایل ویندوز مجازی رو هرچند بار دلت خواست کپی کنی
ET

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

ممنون از پاسخهایتان اما فکر کنم اشتباه توضیح دادم.

هر چند اگر دقت میکردید به " System Preparation " و " مشتری " متوجه میشید که منظور این نیست که سیستم عامل مجازی را از جایی به جای دیگر انتقال دهیم.

می خوایم سیستم عامل مجازی را تبدیل به سیستم عامل اصلی کنیم.

اصطلاحات مناسب این کار به زبان Engilsh:
VDI to HDD
Virtual Machine to Physical System
V2P
Convert Virtual Machines to Physical Environments

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
لینک
سلام

خیلی ممنون

اینو قبلا هم دیده بودم. فقط هنوز وقت نشده که امتحانش کنم. حتما نتیجه را اعلام میکنم.