انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب و پیکر بندی وردپرس بر روی لوکال هاست سیستم (حل شد)  (دفعات بازدید: 6347 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام دوستان !

خب اسم تاپیک میگه من چی میخوام فقط قبلش چندتا نکته را بگم :

1. لطفا جواب های کلی ندید مثلا بگید کاری نداره برو این لیک فایل وردپرس را دانلود کن بعد هم نصبش کن و بعد هم لامپ را نصب کن
2.طوری رفتار کنید که انگار من اصلا نمیدونم لینوکس چیه با قطره چکان هم اطلاعات ندید
3.لطفا قدم به قدم بریم جلو همه ی آموزش را یکجا تایپ نکنید که من متوجه ی یک قسمت نشم یا اشتباه برم و برم سر مرحله ی بعدی و مشکل پیش بیاد قدم به قدم میریم جلو و من نتیجه را میگم بعد از هر مرحله

من میخوام :

یه سایت راه بندازم که هنوز هاست و دامین ندارم و میخوام با وردپرس کار کنم تا دستم بیاد برای موعی که هاست و دامین خریدم.
الان میخوام با وردپرس روی هاست لوکال کار کنم که فقط مجازی باشه و بعد برم سر پیکر بندی وردپرس روی خود هاستم.

« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1394، 01:56 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب بگو تا حالا چی کار کردی و کجاش به مشکل خوردی که بقیه کمکت کنن!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *

الان من چندتا آموزش دیدم ولی نفهمیدم الان اصلا این کار برای چی هست !!

میخوام از صفر از با بچه ها پیش برم !!

مثلا من داشتم نصب میکردم mysql را و وسط نصب ازم خواست یه پسورد بدم منم دادم حالا اصلا نمیدونم این پسورد مال چیه!
میخوام با کاربران این فروم از صفر برم و الان دیگه شما دقیقا هدف من را میدونید (نصب وردپرس و استفاده هاست و دامینی هم فعلا در کار نیست)
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1394، 06:49 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
کاری که باید بکنی: LAMP Server رو نصب کنی. وردپرس رو کپی‌کنی تو ریشهٔ میزبان محلّی. اجراش کنی! همین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

الان من چندتا آموزش دیدم ولی نفهمیدم الان اصلا این کار برای چی هست !!

میخوام از صفر از با بچه ها پیش برم !!

مثلا من داشتم نصب میکردم mysql را و وسط نصب ازم خواست یه پسورد بدم منم دادم حالا اصلا نمیدونم این پسورد مال چیه!
میخوام با کاربران این فروم از صفر برم و الان دیگه شما دقیقا هدف من را میدونید (نصب وردپرس و استفاده هاست و دامینی هم فعلا در کار نیست)

لمپ رو نصب کن:

http://hamedworld.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-lamp-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B4

برای مدیریت راحت‌تر دیتابیس میتونی phpmyadmin‌نصب کنی که اگه نصب نکنی باید از تو ترمینال دیتابیس رو مدیریت کنی

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-and-secure-phpmyadmin-on-ubuntu-14-04

تمام پیش نیازها حالا نصب هسنتد  ;D وردپرس رو تو آدرس var/www/html قرار بده. حالا میتونی به وردپرس دستری داشته باشی و نصبش کنی! نصبش هم که تا دلت بخواد آموزش هست اما اگه بازم جایی مشکل داشتی در خدمتیم  :P

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به صورت خلاصه:
$ sudo tasksel install lamp-server
$ sudo apt-get install phpmyadmin wordpress

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
سلام دانیال !
نقل‌قول
sudo tasksel install lamp-server
همچین دستوری توی ترمینال نداریم !
ترمینال میگه من دستور را پیدا نکردم !!!!
نقل‌قول
وردپرس رو تو آدرس var/www/html قرار بده

بدون هیچ تغییر دیگه ؟؟
فایل زیپش ؟؟؟
یا اکسترکت شده؟؟؟
اون موقع وردپرس را میشه مثل وی الی سی توی ویسکرمنو سرچ کرد و باز و استفاده کرد؟؟؟
نقل‌قول
نصبش هم که تا دلت بخواد آموزش هست اما اگه بازم جایی مشکل داشتی در خدمتیم

من آموزش های مختلفی دیدم خودت یه آموزش لینک میکنی !؟؟؟

نقل‌قول
sudo apt-get install phpmyadmin wordpress

خب پروسه هنگام نصب از من رمز خواست که دادم! رمز برای چیه؟؟؟ آیا میشه تغییرش داد ؟؟؟؟ چطوری اگه میشه؟؟

و همین طور وسط نصب پیام اومد که شما میخوای آپاچه2 باشه یا لایت .... (درست نفهمیدم دومی را یه چیزی که انگار لایت داشت بود) این برای چی بود و من کدوم را باید میزدم ؟؟؟ (من آپاچه2 را زدم ) آیا اشتباه زدم؟؟؟ میشه دوباره برگشت و درستش کرد ؟؟؟ چطوری اگه اره ؟؟؟؟
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1394، 03:44 ق‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
بدون هیچ تغییر دیگه ؟؟
فایل زیپش ؟؟؟
یا اکسترکت شده؟؟؟

فرض رو بر این میذارم که شما لمپ و phpmyadmin رو با توجه به لینک هایی که دادم نصب کردی! شما اول تو ترمینال بزن
sudo nautilus
با این کار ناتیلوس با دسترسی روت باز میشه چون برای دسترسی به var/www/html باید دسترسی ریشه داشته باشی. (فایل منیجر اوبونتو هنوز ناتیلوس هست؟ عوض نشده؟) یک راه دیگه هم هست، روی یک پوشه راست کلیک کن و گزینه open as root رو بزن، با این کار هم ناتیلوس با دسترسی روت باز میشه.

فایل فشرده وردپرس رو اکسترکت کن و پوشه وردپرس رو به مسیر var/www/html انتقال بده. اگه همه مراحل رو درست رفته باشی وقتی به آدرس http://127.0.0.1/wordpress بری وردپرس برات باز میشه البته با اخطار. چون کامل نصب نشده.

در مرحله بعد با توجه به گام سوم این لینک یک دیتابیس میسازی http://rokesh.ir/installing-wordpress-on-xampp-localhost/

بعد از اینکه دیتابیس رو ایجاد کردی، از لینک خط بالایی میری سراغ گام پنجم و دیتابیس رو به وردپرس معرفی کنی. حالا توی مرورگرت بنویس http://127.0.0.1/wordpress و صفحه نصب وردپرس باز میشه که از اطلاعات ادمین رو میخواد و تمام  :)

-----------------------------------------------

شما اگه فقط میخوای کار با وردپرس رو یاد بگیری به نظرم بهتر هست که مستقیما یک هاست بگیری. وردپرس چیز پیچیده‌ای نداره برای استفاده معمولی و راحت کمتر از یک هفته دستت میاد که چی به چی هست :)
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1394، 01:29 ب‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
فرض رو بر این میذارم که شما لمپ و phpmyadmin رو با توجه به لینک هایی که دادم نصب کردی! شما اول تو ترمینال بزن
sudo nautilus
با این کار ناتیلوس با دسترسی روت باز میشه چون برای دسترسی به var/www/html باید دسترسی ریشه داشته باشی. (فایل منیجر اوبونتو هنوز ناتیلوس هست؟ عوض نشده؟) یک راه دیگه هم هست، روی یک پوشه راست کلیک کن و گزینه open as root رو بزن، با این کار هم ناتیلوس با دسترسی روت باز میشه.

حالا گفتم مبتدی بگید ولی دیگه نگفتم مبتدی هستم خوبه که همه چیز را میگید که دچار مشکل نشه اما خب همه ی این ها را یک بچه لینوکسی هم باید بدونه ;D ;D ولی خب نه تغییر نکرده هم یونیتی و هم گنوم هنوز ناتیلوس دارن و XFCE را هم که من دارم هنوز ثانرار داره و اینکه من همیشه برای دسترسی روت از دستور زیر استفاده میکنم :

sudo -H nautilus
نقل‌قول
فایل فشرده وردپرس رو اکسترکت کن و پوشه وردپرس رو به مسیر var/www/html انتقال بده. اگه همه مراحل رو درست رفته باشی وقتی به آدرس http://127.0.0.1/wordpress بری وردپرس برات باز میشه البته با اخطار. چون کامل نصب نشده.
بله شد!

حامد یه سوال سایت خودت هم وردپرسی هست ؟ ;D
« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1395، 03:24 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
حالا گفتم مبتدی بگید ولی دیگه نگفتم مبتدی هستم خوبه که همه چیز را میگید که دچار مشکل نشه اما خب همه ی این ها را یک بچه لینوکسی هم باید بدونه

خودمم نمیدونم عادت خوبیه یا بده! ولی وقتی یکی ازم توضیحات کامل میخواد سعی میکنم همه چیز رو تاحد امکان (البته اگه حسش باشه :P) توضیح بدم، بالاخره حتی این چیزهای اولیه رو هم باید از یه جایی یاد گرفت دیگه!!!

نقل‌قول
حامد یه سوال سایت خودت هم وردپرسی هست ؟؟؟؟

بله، وردپرسیه...

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
ارور زیر را میده که یعنی phpmyadmin درست نصب نشده!!
حالا باید برم دنبال نصب دوباره ی این برنامه !!

گفتم در جریان باشید.

ویرایش :

این جا را نگاه :
jinux@hossein-System-Product-Name:~$ sudo apt-get install phpmyadmin
[sudo] password for jinux:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
phpmyadmin is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 16 not upgraded.
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1394، 03:33 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
تمام مراحل رو دقیق رفتی؟ آپاچی رو هم ری استارت کردی؟ چون phpmyadmin رو فقط برای ساخت دیتابیس لازم داری و احتمال زیاد بعدا بهش نیازی پیدا نمیکنی میتونی نصبش رو بی خیال بشی و با این آموزش از طریق ترمینال یک دیتابیس بسازی https://www.digitalocean.com/community/tutorials/a-basic-mysql-tutorial و بعد هم ادامه کار رو بری. کلا digitalocean آموزش‌های خوبی داره.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
از اول همه ی کار ها را مو به مو عین سایتت انجام دادم اما همون مشکل را دارم چیکار کنم ؟؟؟

عجب بش اسکریپت نویسی هستی حامد ;D ;D ;D
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1394، 04:27 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام دانیال !
نقل‌قول
sudo tasksel install lamp-server
همچین دستوری توی ترمینال نداریم !
ترمینال میگه من دستور را پیدا نکردم !!!!

خب نصبش کن!
$ sudo apt-get install tasksel

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
از اول همه ی کار ها را مو به مو عین سایتت انجام دادم اما همون مشکل را دارم چیکار کنم ؟؟؟

تو ترمینال بزن:
mysql -u root -p
و پسوردی که موقع نصب mysql زدی رو بنویس و وارد شو.

حالا این رو بزن:
CREATE DATABASE wordpress;
حالا یه دیتابیس به اسم wordpress داری، با خیال راحت برو سراغ مراحل بعد، خیلی خودت رو درگیر phpmyadmin نکن. بعدا هم وقت برای وررفتن باهاش داری!

عجب بش اسکریپت نویسی هستی حامد ;D ;D ;D

چرا؟ مگه چیکار کردم؟  ;D هروقت میخوام یه بش بنویسم ۹۰٪ زمانم رو دارم تو گوگل میچرخم که دستورات مورد نیازم رو پیدا کنم... :)