0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اکثر نرم افزارها اجازه نمیدن اپلود رو صفر کنیم نهایت بتونیم 1 KiB تعریف کنیم!ولی ترنزمیشن اجازه میده اما به peerها یا سیدها وصل می مونه جتی اگر دانلود رو هم ببندید باز ارتباطش با پیر/سیدها حفظ میشه
نقلقول از: دانیال بهزادی در 15 امرداد 1394، 12:15 قظنقلقول از: hamidrezakp در 14 امرداد 1394، 11:35 بظاره خوندم.ولی من امتحان کردم که میگم. وقتی اپلود رو متوقف کنی اونم سرعت دانلود رو کم میکنه (روی transmit) تست کردم.نه، چنین اتّفاقی نمیافته. شاید تصادفی شدهگاهی پیش میاد!البته همیشه این شکل نیست.فک کنم وقتی اپلود رو محدود میکنی پاکت های ارسالی برای دریافت فایل رو هم محدود میکنه.البته این فقط یه نظره!
نقلقول از: hamidrezakp در 14 امرداد 1394، 11:35 بظاره خوندم.ولی من امتحان کردم که میگم. وقتی اپلود رو متوقف کنی اونم سرعت دانلود رو کم میکنه (روی transmit) تست کردم.نه، چنین اتّفاقی نمیافته. شاید تصادفی شده
اره خوندم.ولی من امتحان کردم که میگم. وقتی اپلود رو متوقف کنی اونم سرعت دانلود رو کم میکنه (روی transmit) تست کردم.
نقلقول از: Риал Краесис در 17 امرداد 1394، 01:05 قظنقلقول از: دانیال بهزادی در 15 امرداد 1394، 12:15 قظنقلقول از: hamidrezakp در 14 امرداد 1394، 11:35 بظاره خوندم.ولی من امتحان کردم که میگم. وقتی اپلود رو متوقف کنی اونم سرعت دانلود رو کم میکنه (روی transmit) تست کردم.نه، چنین اتّفاقی نمیافته. شاید تصادفی شدهگاهی پیش میاد!البته همیشه این شکل نیست.فک کنم وقتی اپلود رو محدود میکنی پاکت های ارسالی برای دریافت فایل رو هم محدود میکنه.البته این فقط یه نظره!بعضی ترکر ها جلوی کاربرانی که فقط دانلود دارند و آپلود رو می بندن رو می گیرن بعضی ها هم باید ریت آپ به دان دو به یک باشه یا همچین چیزی یعنی در ازای یک گیگی که شما دان می کنید باید دو گیگ آپ کنیدالبته قدیما اینطور بود نمی دونم به چه علتی دیگه از تورنت دانلود نمی کنم