انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ناآگاهی تا چه حد؟ راه حلش چیه به نظرتون؟  (دفعات بازدید: 4094 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
اینم سوژه:
http://www.zoomit.ir/it-news/22625-free-software-foundation-reject-windows-10

میدونم که اکثرا این پست رو دیدن و تا جای ممکن حرص خوردن.
میخوام بدونم ما نباید تو این مورد یه کاری انجام بدیم؟
همش باید سکوت کرد؟ چون یه عده نفهمن، ما هم باید سکوت کنیم؟
درسته که بعضی اوقات بی توجهی خیلی مفیده. چون کسی که خودشو زده به نفهمی، کلا بهش امیدی نیست. ولی قرار هم نیست دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم.
به نظرتون باید چه کرد؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : ناآگاهی تا چه حد؟ راه حلش چیه به نظرتون؟
« پاسخ #1 : 11 امرداد 1394، 06:48 ب‌ظ »
آن‌کس که نداند و نخواهد که بداند…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 11 امرداد 1394، 07:01 ب‌ظ »

با اینکه وزن این جمله با رقص و قر هست، ولی معنی تلخی داره  :D

یه کمپین درست کنیم برای آدم کردن کاربرای ویندوزی ایرانی. چطوره؟ کسی استقبال نمیکنه؟  :D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #3 : 11 امرداد 1394، 07:04 ب‌ظ »
نقل‌قول
یه کمپین درست کنیم برای آدم کردن کاربرای ویندوزی ایرانی. چطوره؟ کسی استقبال نمیکنه؟  :D

من هستم !!!
نقل‌قول

بذار من برات کاملش کنم :

آن‌کس که نداند و نخواهد که بداند اندر در *** مرکب ابدالدحر بماند ;D ;D

---
توسّط ناظر انجمن ویرایش شد
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1394، 07:11 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #4 : 11 امرداد 1394، 07:10 ب‌ظ »
رسول جان قرار نبود بخش کامنت های Zoomit رو ببندی ؟  ;D 

« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1394، 07:14 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
« پاسخ #5 : 11 امرداد 1394، 07:16 ب‌ظ »
تغییر دادن آدم های که نمیخواهند بفهمن کار سختیه . البته من با تبلیغ لینوکس صد در صد موافقم ، اما در خصوص کسانی که اطلاع چندانی ندارند و انعطاف پذیرترند .
بقول آقای بهزادی میتونید این انرژی رو که برای تغییر این افراد صرف میکنید ، صرف بهتر شدن تو کارتون بکنید . هر چی بیشتر قدم های موثر تو زمینه ی نرم افزار های آزاد و متن باز بکنید ، قطعا افراد بیشتری جذب میشند .

سوال و جواب اریک ریموند در مقاله ی معروف چگونه هکر شویم :

س : باید از مایکرو سافت متنفر باشم ؟
ج : نه! نه اینکه میکروسافت نفرت‌انگیز نیست؛ مساله این است که فرهنگ هکر مدتها قبل از مایکروسافت وجود داشته است و مدتها بعد از آن هم خواهد بود. انرژیی را که برای نفرت از مایکروسافت صرف می‌کنید، برای عشق به هنرتان مصرف کنید. اگر برنامه‌ای خوب بنویسید، مشت محکمی است بر دهان مایکروسافت و خونتان را را کثیف نمی‌کند.

GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 11 امرداد 1394، 07:20 ب‌ظ »
رسول جان قرار نبود بخش کامنت های Zoomit رو ببندی ؟  ;D

;D
چرا بسته هست
امروز رو با کرومیوم رفتم تو زومیت. اونجا آزاده  :D
دیگه پستش راجع به بنیاد آزاد بود. نمیتونستم طاقت بیارم. میخواستم برم ببینم چی چرت و پرت بلغور میکنن. از چیزی که فکرش رو میکنم افتضاح تر شد.
باید به مدیر زومیت ایمیل بزنم بگم خواهشا اخبار دنیای گنو/لینوکس رو پوشش ندیدن اصن. با این آدمای مسخره ای که اونجا کامنت میذارن، طرزفکر بقیه ی مردم رو هم با حرفای غلط، به سمت جاده خاکی میکشونن.
باید یه جوری جلوشون رو گرفت.
باور کن اکثرا توی زومیت فکر میکنن، نرم افزار آزاد و متن باز، امنیتش کمتر از نرم افزار انحصاریه. به خاطر اینه که کاربرای ترول زومیتی، این طرز فکر رو جا انداختن. طرف با ایراد گرفتن از اندروید و وصل کردنش به اکوسیستم لینوکس، باعث شده همه فکر کنن مشکلات اندروید به خاطر لینوکس و متن باز بودنشه.

هدف من جلوگیری از این اتفاقاته. قدیما خودم عضو بودم و از خجالت تک تکشون در می اومدم. ولی الان دستم کوتاهه و همچنین نمیخوام دیگه اکانتی توی اون سایت بسازم. چون  این سایت ها باید خودتو تیکه پاره کنی تا اکانتت رو ببندن. حتی حق دسترسی و حذف اکانت خودمون رو هم نداریم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 11 امرداد 1394، 07:22 ب‌ظ »
تغییر دادن آدم های که نمیخواهند بفهمن کار سختیه .....

10+

تو فیلم انقلاب متن باز، اریک ریموند رو دیدم. آدم باحالیه  ;)

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #8 : 11 امرداد 1394، 07:26 ب‌ظ »
حرفات رو قبول دارم . به نظرم خوبه که یه مقاله نوشته شه در مورد برداشت های غلط از گنو/لینوکس و به چند مورد از چیزایی که به قول تو ترول ها اشاره میکنن پاسخ روشن بده . مثلا اینکه چرا متن باز بودن امنیت رو تضمین میکنه ، چرا دیگران به رایگان لینوکس رو توسعه میدن و منفعتشون در چیه و چیزایی از این قبیل و لینک این مقاله رو زیر اون نوشته بفرستیم

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #9 : 11 امرداد 1394، 07:36 ب‌ظ »

با اینکه وزن این جمله با رقص و قر هست، ولی معنی تلخی داره  :D

اصلا چرا باید بخوایم کاربرای ویندوزی بیان به سمت لینوکس؟من که دلیلی نمیبینم.
اینطوری فقط با شرکت ی رقابت میکنیم که حقوق یه هفته کارمنداش برابر با کل پولیه که تاحالا به بنیاد لینوکس و
FSF واریز شده.به جای وقتی که میذاریم تا مسخرمون کنند میتونیم یه دوتا اسکریپت بنویسیم یا به مشکلات یکی دونفر که تازه وارد این دنیا شدن رسیدگی کنیم و کار تبلیغ رو بذاریم عهده شرکت هایی مثل کنونیکال و ردهت و ....
البته لینوکس و نرم افزار ازاد نیاز زیادی به تبلیغ نداره.هرکسی احساس نیاز یا کنجکاوی کنه خودش راهشو پیدا خواهد کرد :)

آفلاین K-FIVE

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 94
« پاسخ #10 : 11 امرداد 1394، 07:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
یه کمپین درست کنیم برای آدم کردن کاربرای ویندوزی ایرانی. چطوره؟ کسی استقبال نمیکنه؟ 

افرین به این اعتماد به نفس
میشه من رو ادم کنی!!!
میخوام ببینم راه حلتون چی هست؟
شروع کن بسم اله ...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 11 امرداد 1394، 07:41 ب‌ظ »
حرفات رو قبول دارم . به نظرم خوبه که یه مقاله نوشته شه در مورد برداشت های غلط از گنو/لینوکس و به چند مورد از چیزایی که به قول تو ترول ها اشاره میکنن پاسخ روشن بده . مثلا اینکه چرا متن باز بودن امنیت رو تضمین میکنه ، چرا دیگران به رایگان لینوکس رو توسعه میدن و منفعتشون در چیه و چیزایی از این قبیل و لینک این مقاله رو زیر اون نوشته بفرستیم

توی کامنت ها گذاشتن، کاری از پیش نمیبره. باید درخواست بدیم چنین مقاله هایی توسط همین سایت ها نوشته بشه. که بعد ما بتونیم بعد از نوشتن اون مقاله، توجیه کنیم هرکیو که نفهمید چی به چیه.
وگرنه کسی تو کامنت ها اهمیت نمیده.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 11 امرداد 1394، 07:45 ب‌ظ »
اصلا چرا باید بخوایم کاربرای ویندوزی بیان به سمت لینوکس؟من که دلیلی نمیبینم.
اینطوری فقط با شرکت ی رقابت میکنیم که حقوق یه هفته کارمنداش برابر با کل پولیه که تاحالا به بنیاد لینوکس و
FSF واریز شده.به جای وقتی که میذاریم تا مسخرمون کنند میتونیم یه دوتا اسکریپت بنویسیم یا به مشکلات یکی دونفر که تازه وارد این دنیا شدن رسیدگی کنیم و کار تبلیغ رو بذاریم عهده شرکت هایی مثل کنونیکال و ردهت و ....
البته لینوکس و نرم افزار ازاد نیاز زیادی به تبلیغ نداره.هرکسی احساس نیاز یا کنجکاوی کنه خودش راهشو پیدا خواهد کرد :)

نه من نمیگم کاربرا بیان سمت لینوکس. من خودم مخالف اینم. لینوکس به درد کسی میخوره که بفهمتش واقعا. از اینا بخاری بلند نمیشه. الکی ارزش گنو/لینوکس رو پایین نیاریم.
حرف من اینه که باید با اینا برخورد بشه که بفهمن این چیزایی که بلغور میکنن، چرت و پرته و دروغه. مشکل اینجاس که فضای مجازی سن و سال نمیشناسه. اینا یه سری بچه ی دبستانی و دبیرستانی ان که براشون اینترنت و چارتا دیوایس هوشمند گرفتن. ویندوزاشون هم از سر خیابون خریدن. ولی یه آدم 10 ساله توی فضای مجازی میتونه به اندازه ی یه آدم 50 ساله حرفش تاثیر گذار باشه. چون طرف فقط اون جمله ها رو میبینه. دیگه نمیفهمه اینو یه جوجه کاربر نوشته که حتی نمیفهمه لینوکس چیه. واسه همین خیلیا از حرفای اینا برداشت میکنن و براشون حالت سند پیدا میکنه.
باید کاری کنیم بفهمن این چیزایی که میگن، هیچ ارزش علمی و منطقی نداره تا لااقل دیگران راجع به گنو/لینوکس همچین فکرایی نکنن.

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #13 : 11 امرداد 1394، 07:47 ب‌ظ »

توی کامنت ها گذاشتن، کاری از پیش نمیبره. باید درخواست بدیم چنین مقاله هایی توسط همین سایت ها نوشته بشه. که بعد ما بتونیم بعد از نوشتن اون مقاله، توجیه کنیم هرکیو که نفهمید چی به چیه.
وگرنه کسی تو کامنت ها اهمیت نمیده.

درسته . البته منم نگفتم تو اون کامنت ها این ها رو توجیه کنیم  ;D لینک رو میدیم و تمام . هر کس سوال و شک و شبه ای داشته باشه حل میشه و ترول ها هم شناسایی میشن . به هر من حاضرم مشارکت کنم  ;D شروع کنیم ؟

آفلاین Mr.ShiFoo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #14 : 11 امرداد 1394، 07:48 ب‌ظ »
سلام بر همه .
من معمولا خواننده مطالب فروم و دنیای گنو/لینوکس هستم ،البته خودم کاربر لینوکس نیستم یعنی کم و بیش باهاش کار میکنم و دارم راه میوفتم .
امروز شاید به این پی بردم که چقدر مردم ما از ناآگاهی زجر میکشن .
وقتی کامنت هارو میخوندم همزمان هم خندم گرفته بود هم اشک تو چشام جمع شده بود .
نمیدونستم چی بگم و به چی فکر کنم فقط به این نتیجه رسیدم که مردم ما (قشر مثلا تحصیل کرده و آگاه ما) خیلی از مرحله پرتن .واقعا کوته فکر هستن و فقط اون چیزی که بهشون دیکته شده رو میگن و حاضر نیستن لحظه ای تفکر کنن .

شرمنده اگه وقت تون رو گرفتم .
I'm Not a Geek or a Nerd
I'm Just Programmer Who Loves Freedom of Thinking  .