انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه سفارش ابونتو  (دفعات بازدید: 6019 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alijob444

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: نحوه سفارش ابونتو
« پاسخ #15 : 23 دی 1388، 09:07 ب‌ظ »
مال منم اومده ولی اوبونتو فقط سفارش دادم اون اومد الان اگر دوباره سفارش بدم میاد چند تا از دوستان هم میخواد در ضمن آدرس خیلی شرطه

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #16 : 23 دی 1388، 09:14 ب‌ظ »
میاد! ولی اگه این کار رو بکنی، ممکنه برای نسخه بعدی بهت بگه که شما به اندازه کافی دریافت کردید! البته ممکنه ها...
به من و خیلی ها نداد! البته من تا حالا یه دونه یه دونه (از هر ورژن یه نسخه) سفارش دادم (حدود پنج نسخه اوبونتو و پنج نسخه کوبونتو + دو نسخه سرور و یه نسخه EdUbuntu).
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین alijob444

• Newbie
  • *
« پاسخ #17 : 23 دی 1388، 09:19 ب‌ظ »
فقط برای من یک سوال پیش اومده که اینا دارن رایگان به ملت میدن و بااین هزینه پست بالا رایگان میفرستن چه سودی براشون داره کسی میدونه

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #18 : 23 دی 1388، 09:24 ب‌ظ »
عزیزان در کشور ما کد پستی 10 رقمی از آدرس بسیار مهمتر هست. من هر محصولی از اونور گرفتم و آدرسش لاتین نوشته شده بود به محض ورود به ایران زیر کد پستی خط کشیده شده بود و از اون طریق به دستم رسیده بود. پس زیاد نگران آدرس نباشید. کد پستی رو با دقت وارد کنید.

آفلاین mansoukh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
« پاسخ #19 : 23 دی 1388، 10:12 ب‌ظ »
کوبونتو رو میشه تو سایت سفارش داد ؟
آخه من فقط اوبونتو دستم رسیده! :o

آفلاین alijob444

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 23 دی 1388، 10:50 ب‌ظ »
میشه کوبونتو رو هم سفارش بدید ولی لینکش فرق داره فقط این قسمت سفارشاتش واقعا پیچیده هست من خودم الان دستم رسیده فقط اوبونتو هست و اون کی نیست الان دوباره سفارش دادم ببینم برام میفرستن

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #21 : 25 دی 1388، 10:50 ق‌ظ »
فقط برای من یک سوال پیش اومده که اینا دارن رایگان به ملت میدن و بااین هزینه پست بالا رایگان میفرستن چه سودی براشون داره کسی میدونه
شرکت کانولیکال از بابت خدمات سیستم عامل اوبونتو (مثل شبکه و ...) به کمپانی های بزرگ دنیا کسب درامد میکنه.
جهت اطلاع از چیستی اوبونتو: http://wiki.ubuntu-ir.org/FAQ تو بند ششم این صفحه سوال شما عینا جواب داده شده.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #22 : 25 دی 1388، 11:22 ق‌ظ »
عزیزان در کشور ما کد پستی 10 رقمی از آدرس بسیار مهمتر هست. من هر محصولی از اونور گرفتم و آدرسش لاتین نوشته شده بود به محض ورود به ایران زیر کد پستی خط کشیده شده بود و از اون طریق به دستم رسیده بود. پس زیاد نگران آدرس نباشید. کد پستی رو با دقت وارد کنید.
من هم ادرس وارد کردم هم کد بستی رو با دقت .ولی شماره کوچه رو ننوشتم
تو سایت هم نوشته که تو تاریخ 2009/11/23 سفارش رو فرستاده ولی تا حالا نرسیده !!
به نظرتون هنوز هم باید منتظر باشم؟ ???

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1545
« پاسخ #23 : 25 دی 1388، 12:35 ب‌ظ »
شرکت کانولیکال از بابت خدمات سیستم عامل اوبونتو (مثل شبکه و ...) به کمپانی های بزرگ دنیا کسب درامد میکنه.
جهت اطلاع از چیستی اوبونتو: http://wiki.ubuntu-ir.org/FAQ تو بند ششم این صفحه سوال شما عینا جواب داده شده.
اما خرجی که می‌کنه خیلی بیشتر از درآمدی هست که کسب می‌کنه! یعنی در مجموع هنوز به سود نرسیده و هزینه‌ها ار جیب سرمایه‌دارش یعنی مارک شارلوت خرج میشه(اگه اشتباه نکنم). یعنی مارک شاتل‌ورث یه فرد خیلی پولداری هست که فقط داره برای توسعه نرم‌افزار آزاد خرج می‌کنه(و سودی به دست نمیاره) حقوق برنامه‌نویس‌ها و کارمندان کانونیکال رو هم میده.
« آخرین ویرایش: 27 دی 1388، 06:29 ق‌ظ توسط ilius »

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #24 : 26 دی 1388، 11:35 ب‌ظ »
داستان کوتاهی از زندگی مارک شاتل ورث، مدیرعامل شرکت کانولیکال: http://www.roozbehonline.com/1387/05/03/mark-shuttleworth/ به زبان شیوای روزبه عزیزم.
توضیحات از زبان ویکی پدیا: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84_%D9%88%D8%B1%D8%AB