انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تنظیم فایل‌زیلا (روی کامپیوتر خانگی به عنوان میزبان)  (دفعات بازدید: 850 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
سلام
من برنامه‌ی es file manager را روی گوشی اندرویدیم راه انداختم و برنامه یه آدرس به صورت فرضی
ftp://12.34.67
داد. الان تنظیمات فایل‌زیلا اطلاعات port و یوزر و پسورد و host و یک جایی که نوشته کامپیوتر محلی ، این اطلاعات را می‌خواهد
اینم عکسش
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1394، 12:17 ب‌ظ توسط حمید ۶۷ »
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام بستگی داره روی Es چطور سرور ftp را ساخته باشید. ای پی موجود در ES را در قسمت میزبان وارد کنید. برای نام کاربری و کلمه عبور هم اگر کلمه عبور و نام کاربری برای سرور ftp در نظر گرفته باشید بایستی اینجا آنها را وارد کنید. پورت هم 21 می‌باشد که به صورت پیشفرض روی همین مقدار هست. البته میدونی اگر از مشتقات گنوم استفاده میکنی با فایل منجر ناتیلوس قسمت connect to server  با زدن آدرس تنها میتونی وصل بشی به سرور ftp
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
سلام من از گنوم شل استفاده می‌کنم
در es هم یک راه ساده رفتم در قسمت network گزینه‌ remout manager را انتخاب کردم و دکمه‌ی روشن را زدم همین
بعد خود es آدرسی بهم داد به صورت زیر

نقل‌قول
ورودی آدرس بر روی کامپیوتر خود:N\\
ftp://10.42.00.00:0000/

خوب همین قسمت عددی جلوی ftp را وارد میزبان کردم و پورت را هم ۲۱ گذاشتم و اتصال سریع را زدم. کاربری و پسورد هم که از اول نداشتم
برنامه به گوشی وصل شد حافظه گوشی را نشون داد. خدا را شکر از این‌جا به بعدش برنامه تقریبا ساده و واضح کار کرد.
ممنون
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1394، 06:44 ق‌ظ توسط حمید ۶۷ »
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
خوب در es  قسمت شبکه یه قسمت هم مربوط به ftp هستش که اونجا وقتی add را می‌زنی یه صفحه باز می‌شه که اطلاعات زیر را می خواهد
سرور میزبان ftp:
درگاه (port):که همون پیش فرضه ۲۱
نام کاربری :
رمز عبور:
رمز گذاری که چند تا گزینه داره: auto , unicode و غیره

و یه گزینه‌ای هم به صورت زیر است
صفحه نمایش به عنوان: