انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب برنامه تحت ویندوز ادوب اودیوشن به وسیله‌ی واین  (دفعات بازدید: 1501 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
سلام چند بار تا به حال سعی کردم نرم‌افزار adobe audition را با واین نصب کنم اما هر دفعه نصب تا اون مرحله‌ای که مربوط به ریجیستری کردن هستش (البته این مرحله را در ویندوز دیدم که در اونجا از کرک استفاده می‌کردیم) پیش می‌ره و قبل از مرحله ریجیستری پیغام failed  می‌دهد.

به نظرتون چه طور می‌تونم این برنامه را نصب کنم؟
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
اولین پیشنهادم اینه که از معادل‌های رایگان و آزادش استفاده کنی. اونجوری احتمالا کارایی بهتری هم می‌گیری چون اون برنامه بصورت محلی روی لینوکس اجرا می‌شه. یه‌سری از معادل‌های لینوکسی رو اینجا ببین. اینجوری هم به حق نشر احترام می‌ذاری هم از یه نرم‌افزار آزاد استفاده می‌کنی. ;)

اما اگه می‌خوای حتما با واین همین نرم‌افزار رو نصبش کنی، پیشنهادم اینه که در این‌جور موارد حتما یه سر به AppDB در وبسایت WineHQ بزنی و ببینی آیا قبلا کسی سعی کرده نصبش کنه و گزارش بده یا نه... لینک
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
همیشه برام سوال بوده مردم با وجود غولی مثل Audacity چرا از چیزهای دیگه استفاده می‌کنن. همون‌طور که تو اون پیوندی که محمّد داد می‌بینی، آداسیتی ۱۲۵۲ امتیاز و اون برنامهٔ آدوبی فقط ۷۹ امتیاز گرفته!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
خوب مشکل اینه که من داخل audition به راحتی  هم فایلم را به صورت امواج می‌بینم و هم فایل صوتی را می‌تونم به صورت گرافیکی و مستقیم ویرایش کنم مثلا یه قسمت از امواج فایل صوتی را می بینم که دامنه‌ی کمی داره یعنی بلندی صدا ضعیفه خوب همون قسمت را انتخاب می‌کنم و به صورت چشمی دامنه را زیاد یا کم می‌کنم آیا آداسیتی چنین توانایی گرافیکی را در اختیار من می‌گذاره؟
ببخشید اما داخل جیمپ هم که می ریم همین مشکلات را می‌بینیم. یه ویژگی خوب که داخل فوتوشاپ‌های چند ساله اخیر می‌بینیم توانایی درگ کردن هر تعداد عکس داخل فوتوشاپه که خوب همین کار را می‌خواستم داخل جیمپ انجام بدهم که نشد شاید تنظیم خاضی داشته که من بلد نبودم
برنامه‌های ادوبی خصوصیت همشون سادگی و قدرت استفاده گرافیکی ازشون است شما ببینید چقدر مسئله براشون مهم بوده که هر کدام از این برنامه ها چند میزکار (work space) دارند
فرق میزکار با منو ابزاری که باید یه مسیری را داخلش طی کنی تا به گزینه‌ی مورد نظرت برسی  چیه
مثل اینه که شما وسایل کارتون را روی میز کارت قرار بدی و دستتون را دراز کنی و برشون داری  و یا نه وسایلت داخل یه کمد یا قفسه‌ای باشند هر وسیله را هر وقت کار داری بری از داخل کمد برداری و دوباره داخل کمد بگذاری و دوباره همین کار را تکرار کنیم
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1394، 07:02 ق‌ظ توسط حمید ۶۷ »
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خوب مشکل اینه که من داخل audition به راحتی  هم فایلم را به صورت امواج می‌بینم و هم فایل صوتی را می‌تونم به صورت گرافیکی و مستقیم ویرایش کنم مثلا یه قسمت از امواج فایل صوتی را می بینم که دامنه‌ی کمی داره یعنی بلندی صدا ضعیفه خوب همون قسمت را انتخاب می‌کنم و به صورت چشمی دامنه را زیاد یا کم می‌کنم آیا آداسیتی چنین توانایی گرافیکی را در اختیار من می‌گذاره؟
نمی‌گذاره؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
همیشه برام سوال بوده مردم با وجود غولی مثل Audacity چرا از چیزهای دیگه استفاده می‌کنن. همون‌طور که تو اون پیوندی که محمّد داد می‌بینی، آداسیتی ۱۲۵۲ امتیاز و اون برنامهٔ آدوبی فقط ۷۹ امتیاز گرفته!

Audacity مورچه هم نیست چه برسه به غول! فوق العاده بیخوده مثلا میخواستیم صدای خواننده را باش برداریم, هیچی صدا را درست برنمیداره تازه کیفیت صدا را میاره پایین بجز اونم صدا یکم دخترونه میشه انگار خواننده را جیغ میزنه دیگه از این بدتر ؟؟!!!
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1394، 10:58 ق‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
نمی‌گذاره؟
من که چیزی پیدا نکردم.
آداسیتی در افکت‌هاش یه گزینه پیش نمایش داره که یه جایی از اول فایل را خودش افکت گذاری می‌کنه (حالا ممکنه اصلا اون قسمت نیاز به افکت نداشته باشی)و صوتش را اجرا می‌کنه در حالی که در audition یه قسمت را انتخاب می کنی افکت گذاری می‌کنی و بعد اجرا می‌کنی اگه دوست داشتی افکت را اعمال می کنی اگر هم نخواستی خوب تغییر نمی‌دی
در اودیوشن عملیات حذف دستی یه قسمت از فایل به سادگی با یه انتخاب کردن اون قسمت و دکمه دیلیت امکان پذیره و البته حذف اتوماتیک وقفه هم داره.
کاش یه نفر محکم وایستاد و از قابلیت‌های این آداسیتی دفاع کند تا ما هم یاد بگیریم من خودم به شخصه علاقه‌ای ندارم داخل ویندوز و یا تحت ویندوز کارهام را انجام بدم  اما خوب!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دوستان این که شما بلد نیستید با یه نرم‌افزار کار کنید، دلیل نمی‌شه که اون نرم‌افزار نتونه اون کارها رو انجام بده. تمام این‌ها رو من خودم به سادگی انجام دادم. برای یاد گرفتن کار با آداسیتی می‌تونید از این پایگاه استفاده کنید: http://manual.audacityteam.org