انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حذف ویندوز و نصب ابونتو  (دفعات بازدید: 1414 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین l0ti

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
حذف ویندوز و نصب ابونتو
« : 15 امرداد 1394، 07:31 ب‌ظ »
سلام،ببخشید بابت ایجاد موضوع جدید کارم خیلی خیلی فوریه نیاز دارم به ابونتو دیگه وقت نبود بگردم ، من ویندوز ام 8 هستش - ابونتو هم دارم میخوام کل ویندوز هم حذف کنم بجاش ابونتو بنصبم الان ابونتو فایل ایزوش دارم ، اگه میشه سریعتر بهم بگید چجور اینکارو کنم نگران اطلاعاتمم نباشید مشکلی نیست حذف شه فقد سریع بگید چجوری اگه میشه سریع ایدی یاهوم اد کنید : zvxr@yahoo.com یا به همین ایمیل بزنید ممنون

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : حذف ویندوز و نصب ابونتو
« پاسخ #1 : 15 امرداد 1394، 07:39 ب‌ظ »
سلام
اینطور عجله‌ها معمولا یه‌جایی به مشکل برمیخورن ...
اگر اون فایل ایزو مطمئن هست با ویندوز روی cd رایت کن و شروع کن به نصب . البته میتونی یه فلش بوتیبل هم بسازی ولی ممکنه ایرادی پیدا کنه که در زمان نصب برات مشکل‌ساز میشه و دیگه هیچی در دسترس نخواهی داشت . پس شروع کن به نصب و از اول پارتیشن‌بندی کن و همه چیزرو دوباره مرتب بچین ...

ولی خداییش از اون سوالهای عجیب بودااا خب نصب کن دیگه پدرجان من . همهٔ کاربرا سوال پشتیبان فایلهای ویندوزی رو دارن شما از اونم راحتی پس نگران چی هستی ؟
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1394، 07:41 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین l0ti

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 15 امرداد 1394، 07:46 ب‌ظ »
عزیزم اگه اینارو ک میگی بلد بودم انجام میدادم دیگه :| ببینید من الان فایل ایزو توی دسکتاپمه میخوام از طریق یو اس بی بوت کنم بعد با اون برنامه ای که بوت میکنم یه جا داره به نام Browse.. وقتی اینو میزنم باس برم تو فلشم فایل ایزو رو انتخاب کنم یا از دسکتاپم >؟؟؟؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #3 : 15 امرداد 1394، 07:49 ب‌ظ »
بهت گفتم فلش رو بیخیال شو ... اگه در زمان نصب اوبونتو به مشکل بخوری و به اصطلاح رایت روی فلش مشکل‌دار بوده باشد ;Dاون موقع ویندوزت پریده و اوبونتو هم نخواهی داشت پس بی‌زحمت cd رایت کن که مطمئنتر هست :)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین l0ti

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 15 امرداد 1394، 07:53 ب‌ظ »
لطفا اموزشش بدید/ خب من فایل ایزو رو بریزم توی سی دی بعدش چی :| ؟ من فقط فقط توی بوت مشکل دارم نصبش دیگه بلدم توی بوت مشکل دارم لطفا اموزشش بدید

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #5 : 15 امرداد 1394، 07:55 ب‌ظ »
ویندوز رو چطوری نصب کردی ؟ همونطوری باید پیش بری ... و اگه خودت نصب نکردی و اولین باره که میخوای سیستم‌عامل نصب کنی اون یه بحث جدای دیگه‌اس

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین l0ti

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 15 امرداد 1394، 07:57 ب‌ظ »
خودم نصب نکردم ویندوز رو :| لطفا اگه میشه اموزشش بهم بدید حالا یا ایمیل کنید یا همینجا بگید یا یاهو یا اسکایپ .. اموزش میدید؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #7 : 15 امرداد 1394، 07:59 ب‌ظ »
به نظرم در اینترنت بهتر بتونی راهنمایی بگیری چون نوشتنش زمان میبره ...

میگردم که ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین l0ti

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 15 امرداد 1394، 08:00 ب‌ظ »
کل اینترنت رو از امروز صبح تا الان گشتم که یه نیم ساعت پیش اینجا به تورم خورد مجبور بودم سوالمو بپرسم لطفا سریع بگید مشکلی نیست بنویسید وقت ببره فقد یکم سریعتر ممنون

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #9 : 15 امرداد 1394، 08:01 ب‌ظ »
بازم سلام

اول بوگو که اسم اون فایل ایزو چی هست و از کجا پیداش کردی ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین l0ti

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 15 امرداد 1394، 08:03 ب‌ظ »
این اسمشه : ubuntu-15.04-desktop-amd64   
عزیزم ابونتو هستش دیگه ابونتو 15.04 :|
از پی سی دانلود، دانلودش کردم یک گیگ و 7 مگ فک کنم بود اینا حجمش بود

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #11 : 15 امرداد 1394، 08:04 ب‌ظ »
سلامی دوباره
لینک زیر یه راهنما در مورد یه نسخهٔ قدیمی هست البته برای پارساله ولی کلیات همونه ...

http://ubuntunews.ir/install-ubuntu-14-10

پ.ن :

به نظرم اونو بیخیال شو و از خود سایت اصلی دانلود کن

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین l0ti

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 15 امرداد 1394، 08:07 ب‌ظ »
اون درسته مگه چشه ؟ ورژن جدیدم هست همین مدیر های سایتا سافت 98 و پی سی دانلود و.. همه از سایت اصلی دان میکنن دیگه که بعد میزارن تو سایتشون ------
میگم این لینکی ک دادی همینجور رد میشه میگه که بوت کنیدو اینا :| من اموزش به صورت فیلم یا عکس میخوام
حتی رایت ایزو درون سی دی هم میخوام یاد بگیرم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #13 : 15 امرداد 1394، 08:11 ب‌ظ »

هــــــــــــــــــــــی داری سختترش میکنیااااااا

از سایت اصلی دانلود کن بوگو خب ;D
بعدشم دستگاهت قدیمیه یا جدیده ؟ اگه جدید نیست از سایت اصلی ubuntu.com نسخهٔ ۱۴.۰۴.۲ رو دانلود کن چون پشتیبانی طولانی مدت داره و حالاحالاها مجبور نیستی عوضش کنی یا آپگریدش کنی ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین l0ti

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 15 امرداد 1394، 08:14 ب‌ظ »
بابا بیخیال همین بالاترین ورژنش بهتره همین 15.04 فقد یکی اموزش رایت سی دی + بوت بده - حالا رایت سی دی فراوونه تو نت این بوت نیستا :| اگه میشه یکی اموزش تصویری یا فیلم درست کنه خیلی خیلی خیلی ممنون میشم بدجور کارم گیره بـــدجور