انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک در مورد اتصال به اینترنت  (دفعات بازدید: 1384 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kartal32

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
کمک در مورد اتصال به اینترنت
« : 27 آذر 1388، 02:30 ب‌ظ »
با سلام و خسته نباشید
من از طریق یک مودم اکسترنال (TD-8811) و کارت شبکه به اینترنت وصل می شوم که اشتراک ADSL من از نوع استاتیک هستش و یوزرنیم و پاسوورد ندارد منتهی در لینوکس با وجود اینکه لینوکس کارت شبکه ام را با نام eth0 شناسایی می کند ولی با این وجود وقتی بصورت دستی اقدام به وارد کردن آی پی آدرس اشتراک اینترنتم می کنم و network manager پیغام connection established را می دهد ولی به هیج عنوان قادر به اتصال به اینترنت نیستم!!!! به توصیه دوستان دستور pppoeconf را استفاده کردم که یک صفحه باز شد و اقدام به چک کردن چیزی نمود ولی در پایان پیغام sorry,..... را نمایش می دهد.
با تشکر از راهنماییتان

آفلاین kartal32

• Newbie
  • *
پاسخ به: کمک در مورد اتصال به اینترنت
« پاسخ #1 : 28 آذر 1388، 05:48 ب‌ظ »
بابا دمتون گرم یعنی هیچکی نیست راهنمایی کنه؟ مردیم از بی اینترنتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? :'(

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #2 : 28 آذر 1388، 06:52 ب‌ظ »
با سلام و خسته نباشید
من از طریق یک مودم اکسترنال (TD-8811) و کارت شبکه به اینترنت وصل می شوم که اشتراک ADSL من از نوع استاتیک هستش و یوزرنیم و پاسوورد ندارد منتهی در لینوکس با وجود اینکه لینوکس کارت شبکه ام را با نام eth0 شناسایی می کند ولی با این وجود وقتی بصورت دستی اقدام به وارد کردن آی پی آدرس اشتراک اینترنتم می کنم و network manager پیغام connection established را می دهد ولی به هیج عنوان قادر به اتصال به اینترنت نیستم!!!! به توصیه دوستان دستور pppoeconf را استفاده کردم که یک صفحه باز شد و اقدام به چک کردن چیزی نمود ولی در پایان پیغام sorry,..... را نمایش می دهد.
با تشکر از راهنماییتان
اگر اوبونتوی 9.10 استفاده می‌کنی یک مشکل (Bug) وجود دارد که باید از لینک زیر برای درست کردنش کمک بگیری:
http://linuxshare.org/2009/11/09/fix-network-manager-in-ubuntu-9-10

راستی پست زیر هم بخون شاید کمکت کنه
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12156.0/topicseen.html
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین kartal32

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 29 آذر 1388، 12:11 ق‌ظ »
eival dameton garm
doros shod
belakhare tonestim connect beshim ;D

آفلاین kartal32

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 29 آذر 1388، 11:00 ق‌ظ »
بابا نصفش حل شد!!!!!!!!!!!(هر بار که سیستم رو ریستارت می دم باید بصورت دستی ip هارو دوباره وارد کنم) بدین صورت:
sudo ifconfig eth0  shomare ip
sudo route add default gw shomare ip
sudo ifconfig eth0 up
هر بار که سیستم رو روشن کنم این فرمان هارو بدم اینترنت کار میکنه در غیر اینصورت اینترنت ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کمک کنید ممنون میشم