انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مودم ADSL هایی که نیاز به کانکشن ندارند چطور به اینترنت وصل میشن؟  (دفعات بازدید: 4067 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Afshin_Zavar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
مودم من یه Ethernet Modem به حساب میاد که تمام یوزر و پسوردها داخلش تعریف شدن و نیازی به ساخت کانکشن جدید نیست.یعنی به طور پیشفرض 10.0.0.2 متعلق به مودمه و اون به کلاینها آی پی اختصاص میده.

اوبونتو در ورژن های قبلی، بدون دردسر اون رو میشناخت و هیچ کاری نداشتم. اما در دو ورژن اخیر دیگه نمیشناسه و من نمیتونم با اینترنت کار کنم
تنظیمات داخل مودم به اینصورت بوده
Encapsulation: PPoE LLC
Bridge: Disabled
و تنظیمات شبکه در ویندوز اینطوریه
IP: 10.0.0.7
Gateway:10.0.0.2
DHCP:10.0.0.2
DNS Server:10.0.0.2

از اونجایی که حتی آدرس مودم رو هم نمیشناخت، مجبور شدم از داخل اینترنت یه چند تا مقاله پبدا کنم. و به این طریق عمل کردم
sudo ifconfig eth0 10.0.0.7
و بعد برای تعریف Gateway اینطور عمل کردم
sudo route add default gw 10.0.0.2
الان شبکه داخلی LAN درست شده و مودم و کامپیوترم Ping میشن منتها محیط اینترنت رو نمیتونم ببینم...

تصورم اینه که DNS Server و DHCP Server رو هم باید درست کنم که بلد نیستم... ناگفته نمونه که دستور pppoeconf هم نتونست درستش کنه

« آخرین ویرایش: 27 آذر 1388، 10:30 ب‌ظ توسط Afshin_Zavar »

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
اگر نسخه اوبونتو 9.10 رو داری احتمال میده از ایرادی که در Network Manager پیش اومده باشه که میتونی از لینک زیر کمک بگیری
http://linuxshare.org/2009/11/09/fix-network-manager-in-ubuntu-9-10
معمولا مودم‌های Ethernet برنامه وبی (Web Application) در خود دارند که برای اجرای آن‌ها باید IP Gateway رو در مرورگر وارد کنی
در آخر از دستور ifconfig استفاده کن ببین eht0 فعال هست اگر فعال نبود با دستور
ifconfig eth0 up  فعالش کن

People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
مودم من یه Ethernet Modem به حساب میاد که تمام یوزر و پسوردها داخلش تعریف شدن و نیازی به ساخت کانکشن جدید نیست.یعنی به طور پیشفرض 10.0.0.2 متعلق به مودمه و اون به کلاینها آی پی اختصاص میده.

اوبونتو در ورژن های قبلی، بدون دردسر اون رو میشناخت و هیچ کاری نداشتم. اما در دو ورژن اخیر دیگه نمیشناسه و من نمیتونم با اینترنت کار کنم
تنظیمات داخل مودم به اینصورت بوده
Encapsulation: PPoE LLC
Bridge: Disabled
و تنظیمات شبکه در ویندوز اینطوریه
IP: 10.0.0.7
Gateway:10.0.0.2
DHCP:10.0.0.2
DNS Server:10.0.0.2

از اونجایی که حتی آدرس مودم رو هم نمیشناخت، مجبور شدم از داخل اینترنت یه چند تا مقاله پبدا کنم. و به این طریق عمل کردم
sudo ifconfig eth0 10.0.0.7
و بعد برای تعریف Gateway اینطور عمل کردم
sudo route add default gw 10.0.0.2
الان شبکه داخلی LAN درست شده و مودم و کامپیوترم Ping میشن منتها محیط اینترنت رو نمیتونم ببینم...

تصورم اینه که DNS Server و DHCP Server رو هم باید درست کنم که بلد نیستم... ناگفته نمونه که دستور pppoeconf هم نتونست درستش کنه

در روش خط فرمانی برای این که به اینترنت کانکت بشید یه کار دیگه هست که نکرده اید. DNS Server ها را تخصیص نداده اید. برای این کار دستور زیر را اجرا کنید:

echo nameserver 10.0.0.2 > /etc/resolve.conf
وقتی کانکنت شدید با روشی که در لینکی داده شده توسط iCEAGE گفته شده Network Manager را آپدیت کنید امیدوارم درست بشه.
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
DNS ت رو با آدرس زیر به 8.8.8.8(که DNS گوگل هست) تغییر بده):
System>preferences>Network connections>wired>Edit>IP V4 setting>method
بعد از لیست ، Automatic(DHCP) address only رو انتخاب کن و DNS رو همون بالایی قرار بده ضمنا یه پینگ هم به همون ۸.۸.۸.۸ بده
بای
موفق باشی ;D ;D ;D ;D
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران