انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین زبان برنامه نویسی در گنو/لینوکس بدون نیاز به نصب چیزی برای اجرا  (دفعات بازدید: 1480 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
سلام.اخیرا دارم روی لینوکس برنامه میسازم و با pyqt و gt/c++ کار کردم.qt فریم ورک خوبیه ولی برای انتشار برنامه (دادن برنامه به دیگران) باید یکسری کتابخونه ها یا برنامه هایی روی سیستم میزبان نصب بشه که این بنطر من خوب نیست.اینم قبول دارم که همه زبان ها حتی c# هم نیاز به این پیش نیاز ها داره.اما میخوام یه زبان یا پلتفرمی باشه که به طور پیشفرض روی همه لینوکسا یا اوبونتو نصب باشه و کاربر فقط برنامه کامپایل شده رو دانلود و اجرا کنه.
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
خب خیلی از زبان ها به این صورت هستند .
به طور مثال پایتون ، C و ... .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا فکر می‌کنی خوب نیست؟ از نظر امنیتی این ایده یه شاهکاره و یکی از دلایل اصلی این که چرا سامانه‌های گنو/لینوکسی این‌قدر امن‌تر از سیستم‌عامل‌های دیگه هستن!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
    • Hamidrezakp Web Site
خب خیلی از زبان ها به این صورت هستند .
به طور مثال پایتون ، C و ... .

میدونم ولی من محیط گرافیکی میخوام
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
    • Hamidrezakp Web Site
چرا فکر می‌کنی خوب نیست؟ از نظر امنیتی این ایده یه شاهکاره و یکی از دلایل اصلی این که چرا سامانه‌های گنو/لینوکسی این‌قدر امن‌تر از سیستم‌عامل‌های دیگه هستن!
درسته . از نطر امنیت یک مزیته ولی برای منه برنامه نویس خوب نیست چون مثلا یک برنامه نوشتم حالا باید هزارتا کتابخونه بگردم پیدا کنم تا بتونم روی سیستم کاربر نصب بشه تا بتونه برنامه رو اجرا کنه.
HamidRezaKP.ir

آفلاین samanparsi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 122
  • کامپیوتر همان ویندوز نیست !
دوست عزیز همون مدیر بسته های سیستم ( apt - yum - dnf -...) خودش میفهمه کدوم بسته رو باید نصب کنه که برنامه درست کار کنه البته اگر برنامه رو واسه لینوکس کامپایلش کنی . مثلا شما وقتی بزنی sudo apt-get install vlc خود apt میره vlc رو چک میکنه بسته های دیگه مورد نیازش رو هم کنارش نصب میکنه واسه همینه که موقع نصب شما یه برنامه رو میخوای نصب کنی کلی چیز دیگه هم نصب می کنه

اگر برنامه رو کراس پلتفرم بخوای باید static کامپایلش کنی یعنی باید کتابخونه های لازم رو ضمیمه خود فایل کامپایل شده کنی ولی خوب اینکار حجم برنامه رو خیلی زیاد میکنه
Open source for ever

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
    • Hamidrezakp Web Site
دوست عزیز همون مدیر بسته های سیستم ( apt - yum - dnf -...) خودش میفهمه کدوم بسته رو باید نصب کنه که برنامه درست کار کنه البته اگر برنامه رو واسه لینوکس کامپایلش کنی . مثلا شما وقتی بزنی sudo apt-get install vlc خود apt میره vlc رو چک میکنه بسته های دیگه مورد نیازش رو هم کنارش نصب میکنه واسه همینه که موقع نصب شما یه برنامه رو میخوای نصب کنی کلی چیز دیگه هم نصب می کنه

اگر برنامه رو کراس پلتفرم بخوای باید static کامپایلش کنی یعنی باید کتابخونه های لازم رو ضمیمه خود فایل کامپایل شده کنی ولی خوب اینکار حجم برنامه رو خیلی زیاد میکنه

ممنون . تا حالا از این زاویه نگاه نکرده بودم به قضیه ;D
HamidRezaKP.ir