من نه در اون اضافه شدنش، و نه در این حذف شدنش هیچ نقشی نداشتم Grin
اصلا هیچ خبری هم در این مورد ندارم. و فعلا هیچ عجله هم برای قرار گرفتم توی مخازن اوبونتو ندارم. چون دارم تغییرات کلی توی برنامه میدم و روی بینالمللیسازیش هم کار میکنم و حالا خیلی جای کار داره.
خب بد نشد که سعید جان، حالا در بخش امتیازات برای قرارگیری در مخازن شدین صفر / به قول ملانصرالدین: نه خری رفت، نه خری اومد!
...مدتی پیش اپلت گنوم براش نوشتم، اما ریلیز نکرده بودم. به زودی ورژن 1.5.0 رو منتشر میکنم که اپلت گنوم رو هم داره. علاوه بر اینکه میتونید بصورت عادی و مستقل اجرا بشه و به sys tray اضافه بشه. ...
منظورت jalaliCalendar بود؟ من داشتمش ولی میدونی چیه سعید؟ از حدود یک ماه پیش یک روز جلو رفته بود. فکر کنم ایراد از الگوریتمش بوده. ایشالله تو این نسخهی جدید همه چی ردیفه
چون هنوز منتشر نشده هنوز همون -۱ رو با اجازه شما و بزرگترها بگذاریم باشه×
...ممنون. ولی لازم نیست مواظب باشم، چون کاربر میتونه خودش تنظیمات برنامه رو تغییر بده و ظاهر و باطنش رو ۱۸۰ درجه تغییر بده (مثلا قمری و میلادی رو غیرفعال کنه، toolbar و کنترلر پنجره رو hide کنه و...) و در نتیجه سایز حداقل پنجره هم کاهش پیدا کنه. اینا از خیلی وقت پیش توی برنامه بوده و چیز جدیدی نیست! ...
به هر حال سعید جان احتیاط خوبه، ضرری نداره.
خب پیشفرضش یکم بزرگه دیگه!
راستی سعید جان ۱ پیشنهاد دارم در ارتباط با همین کوچک سازی پنجرهی برنامه و احتمالا بهتر شدن رابط گرافیکی که امیدوارم به درد بخوره:
در قسمت بالای پنجره یک سری دکمه چیده شده که خیلی فنیتر میشه اگه جای اون دکمه ها یک منوی مثلثی بگذارین که کاربر همون کارکردها رو از طریق یک منو بتونه انجام بده. (یک مزیت این قضیه میتونه لحاظ کردن چند تا میانبُر صفحه کلید برای کار کردن سریعتر با تقویم باشه.
میدونین منظورم از منوی مثلثی چیه؟
یه همچین چیزی رو میگم:
امیدوارم به درد بخوره/
در ضمن این +۱ هم به آقا سعید گل - هوویجوری علی الحساب