0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستان من چند تا دانلود منیجر نصب کردم ولی سرعت دانلود واقعا افتضاح هستش نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
نقلقول از: shahramlok در 19 امرداد 1394، 03:18 قظسلام دوستان من چند تا دانلود منیجر نصب کردم ولی سرعت دانلود واقعا افتضاح هستش نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید این از اون حرف ها بود . میشه بفرمایید پس این چیه؟
نقلقول از: بهروز رمضانی در 19 امرداد 1394، 06:32 قظنقلقول از: shahramlok در 19 امرداد 1394، 03:18 قظسلام دوستان من چند تا دانلود منیجر نصب کردم ولی سرعت دانلود واقعا افتضاح هستش نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید این از اون حرف ها بود . میشه بفرمایید پس این چیه؟داداش من گفتم سرعت دانلود خیلی پایین هستش نه این که اصلا دانلود نمیشه سرعت تو ویندوز با دانلود منیجرم ۲۷۰ تو لینوکس ۴۷ کیلو بایت اگه میدونی مشکل کجاست راهنمایی کن
خدایی به خودت زحمت دادی جستجو کنی تو انجمن؟
نقلقول از: shahramlok در 19 امرداد 1394، 05:06 بظنقلقول از: بهروز رمضانی در 19 امرداد 1394، 06:32 قظنقلقول از: shahramlok در 19 امرداد 1394، 03:18 قظسلام دوستان من چند تا دانلود منیجر نصب کردم ولی سرعت دانلود واقعا افتضاح هستش نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید این از اون حرف ها بود . میشه بفرمایید پس این چیه؟داداش من گفتم سرعت دانلود خیلی پایین هستش نه این که اصلا دانلود نمیشه سرعت تو ویندوز با دانلود منیجرم ۲۷۰ تو لینوکس ۴۷ کیلو بایت اگه میدونی مشکل کجاست راهنمایی کن از چه برنامه ای برای دانلود استفاده میکنی؟
نقلقول از: بهروز رمضانی در 19 امرداد 1394، 05:07 بظنقلقول از: shahramlok در 19 امرداد 1394، 05:06 بظنقلقول از: بهروز رمضانی در 19 امرداد 1394، 06:32 قظنقلقول از: shahramlok در 19 امرداد 1394، 03:18 قظسلام دوستان من چند تا دانلود منیجر نصب کردم ولی سرعت دانلود واقعا افتضاح هستش نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید این از اون حرف ها بود . میشه بفرمایید پس این چیه؟داداش من گفتم سرعت دانلود خیلی پایین هستش نه این که اصلا دانلود نمیشه سرعت تو ویندوز با دانلود منیجرم ۲۷۰ تو لینوکس ۴۷ کیلو بایت اگه میدونی مشکل کجاست راهنمایی کن از چه برنامه ای برای دانلود استفاده میکنی؟برنامه uGet و Kget , یه افزونه فایرفکس DownThemAll
ممنون
نقلقول از: shahramlok در 19 امرداد 1394، 05:22 بظممنوناز چه توزیعی استفاده میکنی؟
دیدی پس خوب جستجو نکردی