انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا کسانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن جدیدا باش مشکل پیدا کردن ؟  (دفعات بازدید: 1048 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام !

من اینترنت مخابرات دارم تا 4 شب پیش سرعتش برای دانلود در 3 شب روی 380 کیلوبایت بود و از 4 تا 7 صبح به 470 کیلوبایت میرسید.
اما جدیدا سرعت روی 40 کیلوبایت هست و در 4 صبح به 80 کیلوبایت میرسد.

آیا بقیه هم این مشکل را دارن ؟؟
یه سری خبر توی تلویزیون راجع به مخابرات بود و نمیدونم محدود کردن و اینها کسی خبر داره ؟؟؟
یعنی چی قرار بوده 9 تا استان را محدود کنن ؟؟؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن خبر بدن.
راستی شب تا صبح مجانی هست اینترنت, و اگه این طوری پیش بره دیگه هیچی نمیتونم دانلود کنم, سرعت لودینگ هم که ماشالا واقعا داغون واقعت یعنی داغون ها حالا توی کرمیوم بهتره سرعت تور هم که از اول داغون بود اگه این طوری پیش بره دیگه باید دلم را به چی خوش کنم ؟؟
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1394، 08:37 ق‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
شرکت قحطی بود رفتی با دزد قرارداد بستی؟

isp رو عوض کن خیالتو راحت کن.

پولتو خرج اسلحه اونوریا نکن.  ;)

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *

isp رو عوض کن خیالتو راحت کن.

پولتو خرج اسلحه اونوریا نکن.  ;)

جان شما اگه راه دیگه داشتم!

مجبور بودم, به جز مخابرات هیچ جای دیگه ای پشتیبانی نمیکرد, تازه مخابرات هم هر 4 سال یکبار حدود 40 سرویس میده اگه اینم نمیگرفتم دیگه کلا از دستم میرفت.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
چه سرویسی رو‌ خریداری میکنی؟

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام !

من اینترنت مخابرات دارم تا 4 شب پیش سرعتش برای دانلود در 3 شب روی 380 کیلوبایت بود و از 4 تا 7 صبح به 470 کیلوبایت میرسید.
اما جدیدا سرعت روی 40 کیلوبایت هست و در 4 صبح به 80 کیلوبایت میرسد.

آیا بقیه هم این مشکل را دارن ؟؟
یه سری خبر توی تلویزیون راجع به مخابرات بود و نمیدونم محدود کردن و اینها کسی خبر داره ؟؟؟
یعنی چی قرار بوده 9 تا استان را محدود کنن ؟؟؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن خبر بدن.
راستی شب تا صبح مجانی هست اینترنت, و اگه این طوری پیش بره دیگه هیچی نمیتونم دانلود کنم, سرعت لودینگ هم که ماشالا واقعا داغون واقعت یعنی داغون ها حالا توی کرمیوم بهتره سرعت تور هم که از اول داغون بود اگه این طوری پیش بره دیگه باید دلم را به چی خوش کنم ؟؟
منم شاتل دارم اکو ۱۲۸ وقتی دانلود شبانه در ماه بیشتر از حدود ۱۲ گیگ بشه سرعت دانلود به نزدیک صفر میرسه . شاید مخابرات هم برای شما همین محدودیت سرعت را اعمال کرده . میگن دانلود شبانه ازاد هست ولی وقتی زیاد دانلود کنی یه هو سرعت میاد پایین طوری که دیگه نتونی دانلود کنی .
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
مخابرات
پیشگامان
پارس آنلاین

از این سه تا مخابرات برای من بهترین سرعت و کمترین قیمت رو داشته! هر سه رو روی سه خط مختلف دارم. چند وقتی یکبار ست شون می کنم. هنوز مخابرات بهترین سرعت رو برام میده!
شاتل که خیلی گرون بوده و اصلا سراغش نرفتم

آره، در چندتا استان سرویس های مخابرات  ضعیف بوده و سازمان مقررات به مخابرات فشار اورده

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
آره، در چندتا استان سرویس های مخابرات  ضعیف بوده و سازمان مقررات به مخابرات فشار اورده

خب اینکه قراره به سود کاربران باشه چرا نیست ؟؟
راستی شما جدیدا با دانلود شبانتون مشکل پیدا نکردید ؟؟

نقل‌قول
منم شاتل دارم اکو ۱۲۸ وقتی دانلود شبانه در ماه بیشتر از حدود ۱۲ گیگ بشه سرعت دانلود به نزدیک صفر میرسه . شاید مخابرات هم برای شما همین محدودیت سرعت را اعمال کرده . میگن دانلود شبانه ازاد هست ولی وقتی زیاد دانلود کنی یه هو سرعت میاد پایین طوری که دیگه نتونی دانلود کنی .

من در ماه 180 گیگ رایگان دانلود میکردم تقریبا 2 ماه نیم دانلود میکردم و مشکل نداشتم اما جدیدا سرعت خرابه جالبیش اینجاست که سرعت توی روز میره بالا ???

نقل‌قول
چه سرویسی رو‌ خریداری میکنی؟
طرح حرفه ای مخابرات

به جز من کسی مخابرات نداره ؟؟؟

ویرایش :

دوستان یادتون هست گفتم از ساعت 2 شب تا 7 صبح رایگانه حالا فقط کافیه عکس پیوستی را دانلود کنید و سرعت دانلود با زمان ان را ببینید.

برای دیدن ساعت هم میتونید با دقیت از نوار بالا استفاده کنید و هم می تونید به کنکی مراجعه کنید.
7 صبح که دیگه خودم باید پول بدم سرعتم میشه این :
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1394، 07:03 ق‌ظ توسط حسین حیدری »