انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Hibernate وshutdown  (دفعات بازدید: 3482 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
Hibernate وshutdown
« : 28 آذر 1388، 10:34 ب‌ظ »
فرق hibernate با shutdown چیه؟

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ به: Hibernate وshutdown
« پاسخ #1 : 29 آذر 1388، 12:26 ق‌ظ »
hibernate حالتیست که سیستم بدون بستن هیچ نرم افزار بازی خاموش میشود و پس از روشن شدن مجدد تمام برنامه ها و پنجره ها به حالت اولیه خود هستند.در واقع رم اطلاعاتش رو روی هارد دیسک مینویسه و برق سیستم به جز برخی نقاط قطع میشه.طوری که انگار سیستم رو خاموش نکردی.
shudown نیز حالتیست که سیستم خاموش میشود اما تمامی برنامه ها و هر پنجره بازی بسته میشو د.)رم بطور کامل خالی میشودو تنظیمات ذخیره میشه.(
اما این سوال شما چه ربطی به لینوکس داشت؟؟

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 29 آذر 1388، 11:34 ق‌ظ »
ارتباطش اینه که در ویندوز من standby و shutdown داشتم ولی در لینوکس hibernate و shutdown دارم.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 29 آذر 1388، 03:30 ب‌ظ »
در حالت استندبای، کامپیوتر کاملا «زنده» است و فقط چشماش رو بسته تا زیاد انرژی مصرف نکنه. در حالت هایبرنیت، کامپیوتر کاملا خاموش شده (و بدون برق و باتری سال ها دوام می یاره) ولی دفعه بعد که روشن بشه درست در حالتی است که آخرین بار بوده (مثلا پنجره‌های باز و ...) مثل خواب زمستونی (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 29 آذر 1388، 05:44 ب‌ظ »
در حالت استندبای، کامپیوتر کاملا «زنده» است و فقط چشماش رو بسته تا زیاد انرژی مصرف نکنه. در حالت هایبرنیت، کامپیوتر کاملا خاموش شده (و بدون برق و باتری سال ها دوام می یاره) ولی دفعه بعد که روشن بشه درست در حالتی است که آخرین بار بوده (مثلا پنجره‌های باز و ...) مثل خواب زمستونی (:
کدوم حالت برای کامپیوتر بهتره؟

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #5 : 29 آذر 1388، 08:42 ب‌ظ »
بستگی به کار شما داره!! نمیشه همین طوری گفت.

برای ترک طولانی مدت رایانه بهتره Shutdown بشه، و برای ترک موقت حتی ترک یک روزه بهتره Hibernate یشه.
برای LapTopها بهتره هایبرنیت بشن تا انرژی برق کمتری استفاده بشه.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین IGLOO

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #6 : 30 آذر 1388، 08:02 ق‌ظ »
تو ویندوز هم hibernate داریم اگه فعال باشه این قابلیت موقع خاموش کردن باید شیقت رو نگه داری بعد به جای standby
hibernate ظاهر میشه

دوستان من روی تمامی نسخه ها(منظورم از قدیم) مثلا از نسخه 6.04 تا حالا نتونستم از این قابلیت استفاده کنم!(hibernate)
همواره موقع روشن شدن ارور میده!
باید تنظیم خاصی انجام بدم؟ یا ...

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #7 : 30 آذر 1388، 07:49 ب‌ظ »
ارتباطش اینه که در ویندوز من standby و shutdown داشتم ولی در لینوکس hibernate و shutdown دارم.
stand by خیلی با hibernate فرق داره
چون توی اولی سیستم کاملا زنده هست به قول جادی اما توی دومی نیمه جونه!!یعنی برقش به کلی به جز بعضی قسمتها قطع میشه!

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 آذر 1388، 10:41 ب‌ظ »

stand by خیلی با hibernate فرق داره
چون توی اولی سیستم کاملا زنده هست به قول جادی اما توی دومی نیمه جونه!!یعنی برقش به کلی به جز بعضی قسمتها قطع میشه!

خوب حالا کدومش بهتره
hibernate  یا standby؟

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #9 : 02 دی 1388، 02:57 ق‌ظ »
در حالت standby بستگی به حالتی که در بایوس انتخاب کردید (S1 یا ACPI Suspend Type: S3) برق قسمتهایی از کامپیوتر از کار میفته.
- در روش S1 سیستم برق کمتری مصرف میکنه و قسمتهایی مثل هارد و مانیتور و ... در حالت غیر فعال قرار میگیرند.
- در روش S3 به جز برق مادر برد و رم مابقی جاها غیر فعال میشه و تقریبا شبیه اینه که کاملا خاموش کردید. ولی اطلاعات حافظه (Ram) تا موقعی که برق سیستم قطع نشه سرجاش هست. یعنی با روش کردن مجدد تمام برنامه هایی که باز بودند سر جاشون هستند.

در Hibernate اطلاعات حافظه (Ram) بر روی هارد ذخیره میشه و سیستم کاملا خاموش میشه. پس اگر برق هم برود مشکلی نیست و بعد از روشن شدن سیستم تمام برنامه هایی که در حال اجرا بودند سر جای خودشون قرار میگیرند.

حالا خودتون میتونید هر کدوم را خواستید نسبت به نیازتون انتخاب کنید.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #10 : 08 دی 1388، 03:35 ب‌ظ »
سلام
در hibernate به علت اینکه معمولا تمام سرویس ها بسته نمی شه مصرف باطری نسبت به زمان shutdown کمتره در ضمن چو بالا آومدن دستگاه هم سریعتره باز هم مصرف باطری کمتره بهمین دلیل بیشتر برای نوت بوکها توصیه میشه.
موفق باشید

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #11 : 08 دی 1388، 09:41 ب‌ظ »
خب «بهتر» فقط می تونه با توجه به «هدف» تعریف بشه. اما هر حالت چه اهدافی رو برآورده می کنه؟ هر دو کامپیوتر رو درست مثل حالتی که ترکش کردین تحویل می دن. اما فرقشون؟

ساسیپند = ساسپند به رم = کمی برق مصرف می شه اما سیستم خیلی سریع «خاموش» می شه و خیلی سریع هم بر می گرده (چون چیزی رو روی هارد نمی نویسه). چون یک کم برق مصرف می شه، بعد از دو سه روز یک لپ تاپ معمولی باتری‌اش کاملا تموم خواهد شد و اگر  شارژ نشه، مثل این می مونه که باتری و برق لپ تاپ رو بیرون کشیده باشد: وقتی به برق بزنین از صفر بوت می شه.

هایبرنیت = ساسپند به دیسک = اصلا برق مصرف نمی شه چون اطلاعات روی هارد نوشته شده و کامپیوتر کاملا خاموش شده. کند تر است چون اطلاعات باید روی هارد نوشته بشه اما تا هر مدتی می تونین کامپیوتر رو بدون برق در همین حالت نگه دارین.

خب حالا معلومه «کدوم بهتره» (: اگر می خواهید سریع لپ تاپ رو جمع کنید و بعد از چند ساعت دوباره بازش کنین و مثل قبلش باشه، ساسپند به رم سریعتر و بهتره. اما اگر می خواهید لپ تاپ رو ترک کنید و مدت ها بعد به سراغش بیاین (مثلا دو سه روز دیگه)، منطقی است که ساسپند به هارد (یا همون هایبرنیت کنید).

اگر بحث کامپیوتر رومیزی است، بستگی داره ترجیح بدین برای بالا اومدن مثلا سی ثانیه صبر کنید یا برق مصرف نکنید. من بودم هایبرنیت رو ترجیح می دادم که وقتی با کامپیوتر کار ندارم، برق رو مصرف و محیط زیست رو آلوده تر نکنم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #12 : 10 دی 1388، 05:19 ب‌ظ »
خب «بهتر» فقط می تونه با توجه به «هدف» تعریف بشه. اما هر حالت چه اهدافی رو برآورده می کنه؟ هر دو کامپیوتر رو درست مثل حالتی که ترکش کردین تحویل می دن. اما فرقشون؟

ساسیپند = ساسپند به رم = کمی برق مصرف می شه اما سیستم خیلی سریع «خاموش» می شه و خیلی سریع هم بر می گرده (چون چیزی رو روی هارد نمی نویسه). چون یک کم برق مصرف می شه، بعد از دو سه روز یک لپ تاپ معمولی باتری‌اش کاملا تموم خواهد شد و اگر  شارژ نشه، مثل این می مونه که باتری و برق لپ تاپ رو بیرون کشیده باشد: وقتی به برق بزنین از صفر بوت می شه.

هایبرنیت = ساسپند به دیسک = اصلا برق مصرف نمی شه چون اطلاعات روی هارد نوشته شده و کامپیوتر کاملا خاموش شده. کند تر است چون اطلاعات باید روی هارد نوشته بشه اما تا هر مدتی می تونین کامپیوتر رو بدون برق در همین حالت نگه دارین.

خب حالا معلومه «کدوم بهتره» (: اگر می خواهید سریع لپ تاپ رو جمع کنید و بعد از چند ساعت دوباره بازش کنین و مثل قبلش باشه، ساسپند به رم سریعتر و بهتره. اما اگر می خواهید لپ تاپ رو ترک کنید و مدت ها بعد به سراغش بیاین (مثلا دو سه روز دیگه)، منطقی است که ساسپند به هارد (یا همون هایبرنیت کنید).

اگر بحث کامپیوتر رومیزی است، بستگی داره ترجیح بدین برای بالا اومدن مثلا سی ثانیه صبر کنید یا برق مصرف نکنید. من بودم هایبرنیت رو ترجیح می دادم که وقتی با کامپیوتر کار ندارم، برق رو مصرف و محیط زیست رو آلوده تر نکنم.
+1