انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انتقال هارد از یک لپ تاپ به لپ تاپ دیکر ( حل شد )  (دفعات بازدید: 640 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
سلام من رو یه لپ تاپ اوبونتو ۱۴.۰۴ نصب کردم و این هارد رو به لپ تاپ دیگه انتقال دادم و لینوکس خیلی نرمال بالا اومد . آیا نیازی هست روی لپ تاپ جدید هم دوباره لینوکس رو نصب کنم یا همینجوری کار کنم ؟
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1394، 06:54 ب‌ظ توسط farzam »

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
پاسخ : انتقال هارد از یک لپ تاپ به لپ تاپ دیکر
« پاسخ #1 : 21 امرداد 1394، 06:31 ب‌ظ »
سلام من رو یه لپ تاپ اوبونتو ۱۴.۰۴ نصب کردم و این هارد رو به لپ تاپ دیگه انتقال دادم و لینوکس خیلی نرمال بالا اومد . آیا نیازی هست روی لپ تاپ جدید هم دوباره لینوکس رو نصب کنم یا همینجوری کار کنم ؟
سلام
مشکلی نیست کار میکنه

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #2 : 21 امرداد 1394، 06:34 ب‌ظ »
سلام.
بستگی به این داره که درایورهای لپ‌تاپ جدید توی نصب فعلیت هست یا نه، که اکثر درایورهای وندورهای مختلف به‌صورت توکار توی کرنل هست. برای این‌که خیالت بشه می‌تونی از نصب بودن درایورهای لپ‌تاپت اطمینان حاصل کنی (برای پیدا کردن پکیج درایورهای لپ‌تاپت گوگل کن).

ضمنا فقط در صورتی راه‌حل نهایی تعمیر سیستم، نصب مجدد لینوکسه که کامندی مثل "rm -Rf /" اجرا شده باشه ;)

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1394، 06:35 ب‌ظ »
آخه یه مشکلی هست فکر کردم ممکنه مربوط به این باشه وقتی منتقل کردم هاردو دیگه تو ویرچوال باکس نمیتونم سیستم عامل ۶۴ بیتی نصب کنم ولی خود لینوکسی که رو هارد نصب بود ۶۴ بیتیه. اگه سی پی یو ۶۴ رو ساپورت نمیکنه چطور لینوکس بالا میاد؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #4 : 21 امرداد 1394، 06:49 ب‌ظ »
آخه یه مشکلی هست فکر کردم ممکنه مربوط به این باشه وقتی منتقل کردم هاردو دیگه تو ویرچوال باکس نمیتونم سیستم عامل ۶۴ بیتی نصب کنم ولی خود لینوکسی که رو هارد نصب بود ۶۴ بیتیه. اگه سی پی یو ۶۴ رو ساپورت نمیکنه چطور لینوکس بالا میاد؟
این مشکل ربطی به سیستم عامل نداره

این مشکل مربوط به Virtualization هست که باید در BIOS فعال بشه.

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 21 امرداد 1394، 06:54 ب‌ظ »
بله مرسی