انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل ارورPackage 'libxine-dev' has no installation candidateدرهنگام نصب OpenCV  (دفعات بازدید: 2455 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farzad_1990

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
با سلام
من میخوام کتابخانه ی OpenCV رو در اوبونتو 15.04 نصب کنم اما هنگانی که کدهای زیر رو وارد میکنم با اروری که در عنوان هم تایپ کردم مواجه میشم و چون تازه پا به دنیای لینوکس گذاشتم نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر
sudo apt-get install libopencv-dev checkinstall pkg-config yasm libjpeg-dev libjasper-dev libavcodec-dev libavformat-dev libswscale-dev libdc1394-22-dev libxine-dev libgstreamer0.10-dev libgstreamer-plugins-base0.10-dev libv4l-dev python-dev python-numpy libtbb-dev libqt4-dev libgtk2.0-dev libfaac-dev libmp3lame-dev libopencore-amrnb-dev libopencore-amrwb-dev libtheora-dev libvorbis-dev libxvidcore-dev x264 v4l-utils

ارور
E: Package 'libxine-dev' has no installation candidate

« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1394، 01:08 ب‌ظ توسط farzad_1990 »

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
با سلام
من میخوام کتابخانه ی OpenCV رو در اوبونتو 15.04 نصب کنم اما هنگانی که کدهای زیر رو وارد میکنم با اروری که در عنوان هم تایپ کردم مواجه میشم و چون تازه پا به دنیای لینوکس گذاشتم نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر
sudo apt-get install libopencv-dev checkinstall pkg-config yasm libjpeg-dev libjasper-dev libavcodec-dev libavformat-dev libswscale-dev libdc1394-22-dev libxine-dev libgstreamer0.10-dev libgstreamer-plugins-base0.10-dev libv4l-dev python-dev python-numpy libtbb-dev libqt4-dev libgtk2.0-dev libfaac-dev libmp3lame-dev libopencore-amrnb-dev libopencore-amrwb-dev libtheora-dev libvorbis-dev libxvidcore-dev x264 v4l-utils

ارور
E: Package 'libxine-dev' has no installation candidate
اول aptitude رو نصب کن
sudo apt-get install aptitudeبعد بزن
aptitude show libxine-devو ببین به جای این پکیج چه پکیجی (که installation candidate هم هست) پیشنهاد میده(مثلا برای wormux میادwarmux)

بعد اون رو با libxine-dev جایگزین کن
این مشکل رو حل میکنه
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1394، 01:18 ب‌ظ توسط undefined »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بستهٔ libxine-dev در مخازن موجود نیست. اسمش رو بردار از دستوری که وارد می‌کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین farzad_1990

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
با  تشکر از دوستان عزیز
خواستم بگم جواب سوال خودم رو پیدا کردم

به جای libxine-dev باید از libxine2-dev  استفاده می کردم.
با تشکر
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1394، 01:18 ق‌ظ توسط farzad_1990 »