انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمای استفاده از صفحه‌خوان orca در پایانهٔ پیش‌فرض اوبونتو gnome-terminal  (دفعات بازدید: 1694 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام.
این آموزش برای نابینایان عزیز می‌باشد.
این کار در اوبونتو ۱۵.۰۴ آزمایش شده‌است.

۱. صفحه‌خوان را با alt+super+s اجرا کنید.
۲. با کلیدهای insert+space می‌توانید آن را تنظیم کنید تا مثلاً فارسی را هم بخواند یا سرعتش را تغییر دهید.
۳. با ctrl+alt+t پایانه را باز کنید.
۴. بطور عادی می‌توانید از صدای آن بهره ببرید و با کلیدهای ctrl+shift+up یا down خط به خط جابجا شوید. ولی ممکن است با تغییر در پایین یا بالا رفتن، چند خط جا بگذارید. پس:
۵. پنجرهٔ پایانه را با ctrl+super+up کاملاً بزرگ کنید تا نوار فهرست به پنل یونیتی وصل شود.
۶. با alt+F10 به فهرست بروید و چپ و راست بروید و بخش edit که رسیدید پایین بیایید و  profile preferences را باز کنید
7.با tab به بخش initial terminal size بروید و یک تب دیگه بزنید تا عدد دوم انتخاب شود و سپس ۱ بزنید و تب بزنید تا به close برسید و انتخابش کنید. با این کار دیگر خطی جا نمی‌ماند.
۸. با alt+f10 زدن و چپ و راست رفتن دوباره به بخش edit بروید و preferences را باز کنید.
۹. دو بار تب بزنید و enable mnemonics را که شنیدید space بزنید تا فعال شود. به close بروید و تنظیمات را ببندید. با این کار دیگر با زدن alt+f و غیره به فهرست می‌روید و نیازی به بزرگ کردن پنجره نیست.
۱۰. حالا یکبار با alt+f4 پایانه را ببندید و دوباره باز کنید و استفاده کنید.
یادتان نرود که در پایانه با  ctrl+shift+up بالا می‌روید و با ctrl+shift+down پایین می‌آیید.

موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1394، 10:34 ب‌ظ توسط اوbوnتو »
:) :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ای‌کاش این رو در ویکی می‌نوشتی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
این جا هم باشه برای گرفتن نظرات خوبه
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1394، 11:57 ب‌ظ توسط اوbوnتو »

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
دارم برای ویکی تلاش می‌کنم!
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1394، 11:59 ب‌ظ توسط اوbوnتو »

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1394، 11:39 ب‌ظ توسط اوbوnتو »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خیلی خوبه. من یه مقدار بهش مطلب اضافه کردم، با شیوه‌نامهٔ ویکی هماهنگش کردم و به این‌جا منتقلش کردم: http://wiki.ubuntu.ir/wiki/Orca
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن