0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
شبیه سازی کردن بازی های گرافیکی بسته به گرافیکشون ممکنه اگر خیلی سنگین نباشند . اجرای نرم افزار های غیر گرافیکی ولی سنگینی همچون ویژوال استودیو داخل ماشین مجازی چندان خوب نبوده چه برسه به بازی های گرافیکی ! (مشکل از پردازش نیست مشکل از نیازهای ساختاری مثل دایرت اکس هستش) اگر بازی ساده ایه با wine یا playonlinux میشه بازیشون کرد . play on linux رو حتما امتحان کنید اول . کارت شبکه رو بنده اطلاعی ندارم تو انجمن جست و جو کنید به احتمال زیاد امکانش هست
فقط بازی نیستبازیها توتال وار و جنرالز و جنگهای صلیبی هستندولی فقط ویندوز رو واسه بازی نمیخام
هارد ssd
پس همون بهتر کمافی سابق در کنار هم استفاده شون کنم !!
ورشوال باکس رم زیادی میخواد حداقل 8 اما با 6 هم میتونی اینکار را بکنی درکل هرچی بیشتر بهتر.
این ورشوال که میگید همون virtual box منظورتونه یا یه نرم افزار دیگه اس؟
نقلقول از: حسین حیدری در 30 امرداد 1394، 08:12 بظورشوال باکس رم زیادی میخواد حداقل 8 اما با 6 هم میتونی اینکار را بکنی درکل هرچی بیشتر بهتر.؟
نقلقول از: #elahe# در 30 امرداد 1394، 08:47 بظپس همون بهتر کمافی سابق در کنار هم استفاده شون کنم !!چرا پس ؟؟؟؟این بازی ها را میتونی با ورشوال باکس بازی کنی کلاس داشتن لینوکس تنها خییییییییییلی بیشتره ها
لطفا منظورتون از اینکه virtualbox حداقل 8 گیگ رم میخواد رو توضیح بدید.
نقلقوللطفا منظورتون از اینکه virtualbox حداقل 8 گیگ رم میخواد رو توضیح بدید.برای اینکه شما خیلی راحت تر از ورشوال باکس استفاده کنی و کندی و .... پیش نیاد بهتر شما رم بالایی داشته باشی که 8 گیگ رم میتونه پاسخگوی خوبی باشه و به راحتی میتونه باش با ورشوال باکس کار کرد اما من دیدم ادم با رم 4 هم ورشوال باکس استفاده میکنه اما هر چه رمت قوی تر باشه نتیجه خروجیه کار با ورشوال باکست بهتر میشه