انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ویندوز داخل مینت  (دفعات بازدید: 3477 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : نصب ویندوز داخل مینت
« پاسخ #15 : 31 امرداد 1394، 05:20 ق‌ظ »
نقل‌قول
تجربه 7 ساله من نشون داده که با رم 1 گیگ هم میشه یه ایکس پی روون رو در حالت مجازی اجرا کرد که سیستم اصلی هم روون کار کنه.
البته بستگی به سیستم عاملی که قراره به صورت مجازی استفاده بشه هم داره + برنامه هایی که قراره در اون سیستم مجازی اجرا بشن

نظر شخصی:  کسی که مثلا می خواد برنامه ای اجرا کنه که اون برنامه خودش 2 گیگ رم بخواد، خیلی مسخره است که اون رو در حالت مجازی اجرا کنه و وقت خودش رو تلف

به نظر من  رم هر چی بیشتر باشه سیستم روون تر اجرا میکنه.
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1394، 05:25 ق‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین حسین دیباپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 257
  • حرف کم بزن --- عمل کن یکم
    • وبلاگ شخصی حسین دیباپور
« پاسخ #16 : 31 امرداد 1394، 07:18 ق‌ظ »
سلام.
کلا برای اجرای ویندوز توی ورچوال باکس سیستم قوی ای لازمه.
هم رم و هم گرافیک.
رم رو که فکر کنم حدود نصفش رو اجازه میده بذاری واسه ورچوال باکس.
گرافیک هم چون قراره محیط دو تا سیستم عامل رو بیاره روی خروجی به صورت همزمان. یکم ممکنه بازدهی پایینی داشته باشه.
اما کلا تجربه من نشون داده که. توی ورچوال باکس انتظار بازی روون و بی مشکل نداشته باش.
حتی اگه بازی جمگ های صلیبی ۱ رو هم اجرا کنی ممکنه با مشکلاتی همراه باشه!
کافیه چند تا بازی استراتژیک رو تست کنی.
چون برخلاف نظر دوستمون تقریبا یقین دارم که بازی های استراتژیک تقریبا همه سنگین هستن و بار زیادی به سیستم وارد میکنن.
همون Wine و PlayOnLinux استفاده کنی خیلی نتیجه بهتره به نظرم. فقط باید درست کانفیگ بشن.
موفق باشی. :)

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #17 : 31 امرداد 1394، 02:12 ب‌ظ »
به نظر من  رم هر چی بیشتر باشه سیستم روون تر اجرا میکنه.

کلا برای اجرای ویندوز توی ورچوال باکس سیستم قوی ای لازمه.

تجربه 7 ساله من نشون داده که با رم 1 گیگ هم میشه یه ایکس پی روون رو در حالت مجازی اجرا کرد که سیستم اصلی هم روون کار کنه.
البته بستگی به سیستم عاملی که قراره به صورت مجازی استفاده بشه هم داره + برنامه هایی که قراره در اون سیستم مجازی اجرا بشن

بحث بازی جداست
و اینکه تجربه ثابت کرده برای خیلی از برنامه های کاربردی مثلا xp + word در حالت  مجازی که روون اجرا بشه یه خورده از فایرفاکس سنگین تره
من این رو دارم (البته با ارتقای رم و هارد)
http://www.digikala.com/Product/DKP-446/Acer-Extensa-4230/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%B3%D8%A7-4230
و xp مجازی شده یکی از برنامه های پر اجرای منه (به دلیل چند نرم افزار خاص که تولید داخل هستند و معادلی ندارند)
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.