انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گنوم شیشه ای  (دفعات بازدید: 15785 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
گنوم شیشه ای
« : 05 دی 1388، 06:25 ب‌ظ »
بیشتر محبوبیت و زیبایی ویندوز7 و همینطور میزکار KDE بخاطر نمای شیشه ای پنجره ها و پنل دسکتاپشونه

از اونجایی که ظاهر ساده و بی آلایش گنوم این قابلیت رو در خودش نهفته کرده همیشه مورد نکوهش کاربرای دیگه بوده اما این میزکار قدرتمند هم قابلیت های زیادی داره ( قابل توجه برو بجس kde )

خوب بریم سر اصل مطلب:

برای اینکه پنجره ها + پنل گنوم + نمای گرافیکی بعضی برنامه ها + منوها و . . .  رو به حالت شیشه ای تبدیل کنیم چند راه وجود داره

اولین راه که دشوارترین راه هم هست و به فعال کردن قابلیت RGBA توی گنوم معروفه اینه که بسته های "libgtk2.0-dev" و "gnome-color-chooser" رو نصب کنید و بسته ی  gtk+-2.18.5.tar.gz رو  به اضافه ی بسته ی MurrineThemePack.tar.bz2 دانلود کنید
بسته ی MurrineThemePack.tar.bz2 رو از حالت فشرده خارج کنید و تمام پوشه های داخلش رو به آدرس usr/share/themes/ انتقال بدید
خوب میتونید یکی از تم های Murrine رو که به لیست تم هاتون اضافه شده انتخاب کنید
بعد از استخراج بسته ی gtk+-2.18.5.tar.gz یه ترمینال باز کنید و به دایرکتوری gtk+-2.18.5 سوییچ کنید و فایل libragba.c رو که لینکش رو پایین همین مطلب گذاشتم توی همین دایرکتوری کپی کنید و دستور "gcc -O2 -fPIC -shared `pkg-config --cflags --libs gtk+-2.0` librgba.c -o librgba.so" رو اجرا کنید تا فایلی به اسم "librgba.so" توی دایرکتوری ایجاد بشه
توی مرحله ی بعدی فایل "librgba.so" رو به آدرس usr/lib/gtk-2.0/modules/  انتقال بدید
حالا به سراغ پوشه ی خانگیتون برید و نمایش فایل های مخفی رو فعال کنید ( ctr+h ) و بدنبال فایلی به اسم profile. بگردید و با gedit یا هر ویرایشگر دیگه اونو باز کنید و عبارت export GTK_MODULES=rgba رو به آخر فایل اضافه کنید
حالا به آدرس home/user/.config/gtk-2.0/ برید و فایلی به اسم rgba.conf ایجاد کنید ( دایرکتوری config. مخفیه - user هم اسم دایرکتوری خودتونه )
حالا باید تمام نوشته های پایین رو توی rgb.conf ذخیره کنید
# this configuration is a series of invert patterns, so all applications that do not match one of these patterns will have RGBA enabled
# gksu[do] don't like RGBA
!gksu*
# disable all applets
!*applet*
# these applications use Gtk, but for widget rendering only. (gecko stuff, wxGTK apps). Not RGBA compatible
!audacity
!firefox*
!thunderbird*
# no to gnome panel
!gnome-panel
# other RGBA troublesome apps
!gthumb
!nautilus
!pidgin

برنامه ی gnome-color-chooser رو از آدرس System > Preferences  اجرا کنید  
به تب Engine برید و تیک گزینه ی Global رو بزنید و گزینه ی Murrine رو انتخاب کنید و روی دکمه ی preferences کلیک کنید
از پنجره ی باز شده هر دو تیک قسمت Configuration of Enable/Disable RGBA suppport رو بزنید و روی ok کلیک کنید
دکمه ی Apply توی پنجره ی Gnome color chooser تا تنظیمات لازم رو فعال کنه و سپس روی گزینه ی Close کلیک کنید

میدونم خیلی طولانی شد   ](*,)  :oops:

تذکرات: انتظار نداشته باشد همه ی برنامه ها حالت شیشه ای بگیرن حتی پنل پایین هم بدون تغییر میمونه  
بعضی از برنامه ها رو باید یه پچ واسشون استفاده کنید تا حالت شیشه ای بگیرن که لینک برنامه های پچ شده رو براتون میزارم
http://www.cimitan.com/murrine/rgba-support/list

لینک gtk+-2.18.5.tar.gz
http://www.gtk.org/download.html

لینک librgba.c
http://mse112200.persiangig.com/khuzestanlug/ubuntu/librgba.c

لینک MurrineThemePack.tar.bz2
http://mse112200.persiangig.com/khuzestanlug/ubuntu/MurrineThemePack.tar.bz2

و اما روش دوم:

پیش نیازها: Compiz Config Setting و درایو کارت گرافیک

برنامه ی CompizConfig Setting رو اجرا کنید و به قسمت opacity , brightness and sturation . . . برید و تیکش رو بزنید
از تب opacity قسمت پایین روی New کلیک کنید و عبارت (name=Tooltip | Menu | PopupMenu | DropdownMenu) رو وارد و درجه ی شفافیتش رو روی 80 بزارید
باز هم روی New کلیک کنید و عبارت (name=gnome-panel) رو وارد کنید و درجه ی شفافیتش رو روی 70 بزارید
و باز هم روی New کلیک کنید و عبارت (name=nautilus) رو وارد کنید و درجه ی شفافیتش رو روی 90 بزارید
واسه اکثر برنامه ها هم میتونید یه مقدار جدید + درجه ی شفافیتش رو وارد کنید
یه مورد دیگه اینکه قسمت opacity , brightness and sturation دوتا تب دیگه هم داره که میتونید از طریق اونها هر برنامه ای رو تاریک , روشن , سیاه سفید و یا پر رنگ و کمرنگ کنید

اینم عکسی از پایان کار

امیدوارم مفید واقع بشه   ::)
« آخرین ویرایش: 06 دی 1388، 02:09 ب‌ظ توسط moslem.b »
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
پاسخ به: گنوم شیشه ای
« پاسخ #1 : 05 دی 1388، 10:36 ب‌ظ »

آفلاین onlycoder

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
« پاسخ #2 : 06 دی 1388، 05:09 ب‌ظ »
کار جالبیه ولی من هموش شیشه ای شدن compiz که برای پنجره های غیر فعال اعمال میشه رو ترجیح میدم.
دم گنوم گرم.... اگه افکت ۷ میخواستیم که به خودمون زحمت نمیدادیم و راحت میرفتیم ۷ نصب میکردیم. من خودم از زمان ۷ بیلد 6xxx داشتمش تا حالا که ۷۶۰۰ شد که برگشتم رو لینوکس.

راستی ای screenlet که رو دسکتاپ داری چیه؟
پیداش نکردم!

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 دی 1388، 05:30 ب‌ظ »
راستی ای screenlet که رو دسکتاپ داری چیه؟
پیداش نکردم!

screenlet نیست conky ه
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین sohrabi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #4 : 06 دی 1388، 08:17 ب‌ظ »
امتحان کردم‌ جالب بود. ممنون ;)

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 06 دی 1388، 10:24 ب‌ظ »
امتحان کردم‌ جالب بود. ممنون ;)
خواهش عزیز  ;)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین Amirkhani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #6 : 07 دی 1388، 04:34 ب‌ظ »
اسم سايد باري كه استفاده كردي چيه؟؟؟؟
خيله قشنگه

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #7 : 07 دی 1388، 05:49 ب‌ظ »
خيله قشنگه
آره.خیلی بامزس.اسمش چیه.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 07 دی 1388، 07:45 ب‌ظ »
خيله قشنگه
آره.خیلی بامزس.اسمش چیه.

conky
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #9 : 07 دی 1388، 10:42 ب‌ظ »
خيله قشنگه
آره.خیلی بامزس.اسمش چیه.

conky
آقا من خیلی شرمندم از اینکه دارم سوال بیربط میپرسم.این برنامه conky رو که فرمودید نصبیدم ولی مال من فوق العاده زشته :oops:میشه بگین چجوری تنظیمش کنم؟

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 08 دی 1388، 08:25 ب‌ظ »
توی پوشه ی خانگیتون یه فایل مخفی وجود داره به اسم conkyrc. که باید اونو ویرایش کنید

اینم بگم که این برنامه قابلیت ترکیب شدن با شل اسکریپت رو داره مثلا واسه تعیین وضع آب و هوا شما باید شل اسکریپتش رو دانلود کنید بعد اون فایل رو جوری ویرایش کنید که درجه وضعیت آب و هوایی شهرتون رو نشون بده

اینم یه مدل دیگشه که خیلی خوشگل   ;D

بازم سوالی بود در خدمتم  :)
« آخرین ویرایش: 09 دی 1388، 01:49 ب‌ظ توسط moslem.b »
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
« پاسخ #11 : 09 دی 1388، 11:43 ق‌ظ »
دوست عزیز دستت درد نکنه خیلی وقت بود می خواستم هم چین کاری کنم بازم از این جور چیز ها برا ما بزار =D>
I am bad person , you don't like me , so never  Judge me

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #12 : 09 دی 1388، 09:05 ب‌ظ »
نقل‌قول
وی پوشه ی خانگیتون یه فایل مخفی وجود داره به اسم conkyrc. که باید اونو ویرایش کنید

اینم بگم که این برنامه قابلیت ترکیب شدن با شل اسکریپت رو داره مثلا واسه تعیین وضع آب و هوا شما باید شل اسکریپتش رو دانلود کنید بعد اون فایل رو جوری ویرایش کنید که درجه وضعیت آب و هوایی شهرتون رو نشون بده

اینم یه مدل دیگشه که خیلی خوشگل
مسلم جان مثل اینکه سوالم رو بد پرسیدم.من دقیقا منظورم محتویات همون فایل بود.میشه برا همین نمونه که بک گراند سبز داره تنظیماتی که انجام دادی رو بفرستی؟

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 09 دی 1388، 11:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
وی پوشه ی خانگیتون یه فایل مخفی وجود داره به اسم conkyrc. که باید اونو ویرایش کنید

مسلم جان مثل اینکه سوالم رو بد پرسیدم.من دقیقا منظورم محتویات همون فایل بود.میشه برا همین نمونه که بک گراند سبز داره تنظیماتی که انجام دادی رو بفرستی؟

داداش گلم اون کانفیگ رو واست آپ کردم اینم لینکش

http://rapidshare.com/files/328082447/70929-lukconky5.tar.gz.html

اینم تایپیک conky

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12281.new.html#new
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #14 : 13 دی 1388، 10:17 ب‌ظ »
نقل‌قول

داداش گلم اون کانفیگ رو واست آپ کردم اینم لینکش

http://rapidshare.com/files/328082447/70929-lukconky5.tar.gz.html

اینم تایپیک conky

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12281.new.html#new

مسلم جان.اون تاپیک روخوندم.تنظیماتی که اونجا کرده بودی رو دیدم و کپی کردم کارکرد.جالب بود برام.فقط مس/له اینه که من چون از دانشگاه به نت کانکت میشم نمیتونم از رپیدشر دانلود کنم.کاش میشد یه جای دیگه یا اصلا تو همین تاپیک یا تاپیک کانکی بعنوان نمونه میذاشتیش.
به هر حال ممنون داداش جون.