انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انجام پردازش ها با استفاده از تمام سیستم های یک شبکه  (دفعات بازدید: 1164 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Fire.Phoenix

• Full Member
  • *
  • ارسال: 108
چگونه می توان یک پردازش را بین سیستم های یک شبکه به اشتراک گذاشت
الان دوتا سیستم دارم ubuntu و xubuntu هر دو نسخه 14.0.4 که هر دور هم به یک مودم ADSL مشترک متصل هستند (در صورت نیاز می تونم از کابل استفاده کنم) برای مثال یک تبدیل را با FFmpge انجام بدم ولی به جای آنکه از پردازنده و رم یک سیستم استفاده کنم از هر دو سیستم استفاده کنم (مشابه کاری که با playstation 3 انجام گرفت) قبلا در مورد چیزی به اسم هدوپ -اگر درست نوشته باشم- شنیدم که گویا تنها کار مدیریت دیتا ها را انجام میداد نه پردازش ها را )
اگر بخواهم همین کار را با ترکیبی از سیستم های ویندوزی و لینوکس انجام بدهم چه باید کرد.

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
چگونه می توان یک پردازش را بین سیستم های یک شبکه به اشتراک گذاشت
الان دوتا سیستم دارم ubuntu و xubuntu هر دو نسخه 14.0.4 که هر دور هم به یک مودم ADSL مشترک متصل هستند (در صورت نیاز می تونم از کابل استفاده کنم) برای مثال یک تبدیل را با FFmpge انجام بدم ولی به جای آنکه از پردازنده و رم یک سیستم استفاده کنم از هر دو سیستم استفاده کنم (مشابه کاری که با playstation 3 انجام گرفت) قبلا در مورد چیزی به اسم هدوپ -اگر درست نوشته باشم- شنیدم که گویا تنها کار مدیریت دیتا ها را انجام میداد نه پردازش ها را )
اگر بخواهم همین کار را با ترکیبی از سیستم های ویندوزی و لینوکس انجام بدهم چه باید کرد.
برای این منظور من تنها سیستم amoeba رو میشناسم که میتونه تمام نود های زیر شبکه ایشو به عنوان یک سیستم کامل در نظر بگیره و پردازش ها رو بین زیر شبکه‌ها تقسیم کنه منتها تنها ایرادش اینه که از حدود های اواخر دهه ۹۰ به این ور توسعه داده نشده.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
فقط میدونم باید دنبال مفهومی به اسم کلاسترینگ باشین. برای بقیش هم گوگل هست  ;D