انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: vsftpd  (دفعات بازدید: 673 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khatibi.tina

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
vsftpd
« : 02 شهریور 1394، 10:27 ق‌ظ »
ba salam man dar ubuntu vsftpd ke haman ftp hast ra nasb kardam ba command sudo useradd ftpadmin user khodra ham add kardam.baraye in user ftpadmin ba command sudo mkdir /home/ftp yek directory ham dorost kardam. moshke man in hast k in user b directory haye digar ham dastresi darad k man nemikham injori bashe be ebarati man mikham in user ro to directory khodesh jail konam va in ejaze va permission o b un nadam k directory digaranro bebinad.baraye in kar ch ebayad konam?merc az komake hame

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ : vsftpd
« پاسخ #1 : 02 شهریور 1394، 11:03 ق‌ظ »
ba salam man dar ubuntu vsftpd ke haman ftp hast ra nasb kardam ba command sudo useradd ftpadmin user khodra ham add kardam.baraye in user ftpadmin ba command sudo mkdir /home/ftp yek directory ham dorost kardam. moshke man in hast k in user b directory haye digar ham dastresi darad k man nemikham injori bashe be ebarati man mikham in user ro to directory khodesh jail konam va in ejaze va permission o b un nadam k directory digaranro bebinad.baraye in kar ch ebayad konam?merc az komake hame

اینجا فکر نکنم کسی فینگلیش بفهمه! یعنی جزو قوانینه! مگر اینکه مشکل کیبورد دارید که اول باید اونو حل کرد! ;)
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین kariza

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #2 : 02 شهریور 1394، 11:59 ق‌ظ »
حالا به فارسی سوالت رو مطرح کن تا بفهمیم چه پرسیدی

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
« پاسخ #3 : 02 شهریور 1394، 12:04 ب‌ظ »
حالا به فارسی سوالت رو مطرح کن تا بفهمیم چه پرسیدی

احتمالا مشکل صفحه کلید داره ، با بهنویس فارسیش کردم :
نقل‌قول
با سلام من در اوبونتو vsftpd که همان ftp هست را نصب کردم با کامند سودو یوسردد ftpadmin یوزر خودرا هم ادد کردم.برای این یوزر ftpadmin با کامند سودو مکدیر home/ftp یک دایرکتوری هم درست کردم. مشک من این هست ک این یوزر ب دایرکتوری‌های دیگر هم دسترسی‌ دارد ک من نمی‌خوام اینجوری باشه به عبارتی من می‌خوام این یوزر رو تو دایرکتوری خودش جیل کنم و این اجازه و پرمیشین و ب یون ندم ک دایرکتوری دیگرانرو ببیند.برای این کار چ ابید کنم؟مرسی‌ از کمک همه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 02 شهریور 1394، 12:10 ب‌ظ »
با سلام من در اوبونتو vsftpd که همان ftp هست را نصب کردم با کامند سودو یوسردد ftpadmin یوزر خودرا هم ادد کردم.برای این یوزر ftpadmin با کامند سودو مکدیر home/ftp یک دایرکتوری هم درست کردم. مشک من این هست ک این یوزر ب دایرکتوری‌های دیگر هم دسترسی‌ دارد ک من نمی‌خوام اینجوری باشه به عبارتی من می‌خوام این یوزر رو تو دایرکتوری خودش جیل کنم و این اجازه و پرمیشین و ب یون ندم ک دایرکتوری دیگرانرو ببیند.برای این کار چ ابید کنم؟مرسی‌ از کمک همه
باید پروندهٔ پیکربندی vsftpd رو در etc بخونی و مطابق اون، کاری که لازمه رو انجام بدی. خیلی سلیس و روان توضیح داده داخلش
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن