انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کتابی برای یادگیری شبکه بر روی لینوکس؟  (دفعات بازدید: 1294 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
کتابی برای یادگیری شبکه بر روی لینوکس؟
« : 02 شهریور 1394، 09:33 ب‌ظ »
کتابی می خوام انگلیسی/فارسی که شبکه (شروع از صفر) رو یاد بده
می دونم که بخشی از مبانی مستقل از سیستم عامل است اما از یکجایی به بعد روی یک سیستم عامل (تماما ویندوز تا جایی که بازار رو گشتم) توضیحات رو ادامه میدن

دنبال کتابی برای یادگیری شبکه ام که نویسنده اش لینوکس کار بوده باشه!
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1394، 11:29 ب‌ظ توسط هامد »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : کتابی برای یادگیری شبکه بر روی لینوکس؟
« پاسخ #1 : 02 شهریور 1394، 10:07 ب‌ظ »
اگه فارسی می خوای یه کتاب هست به اسم لینوکس، شبکه، امنیت.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #2 : 02 شهریور 1394، 11:28 ب‌ظ »
من می خوام شبکه رو یاد بگیرم. یعنی کتابی می خوام که با شبکه و مبانی شروع کنه. بعد اگر قرار شد مثالی عملی بزنه، توی لینوکس این مثال رو بزنه!

این کتاب که معرفی شد رو ندیدم اما فکر می‌کنم لینوکس درس داده باشه و بعد به این پرداخته باشه که شبکه در لینوکس چجوریه، نه اینکه خود شبکه چیه!
در کل مرسی از معرفی. اگر بتونم در کتابخونه پیداش کنم بررسیش می کنم. لطف کردید

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #3 : 03 شهریور 1394، 08:34 ق‌ظ »
کتاب شبکه‌های کامپیوتری اندرو تننباوم هم می‌تونه منبع خوبی باشه، در واقع بیشتر یه کتاب مرجع هست و حجم زیادی داره، احتمالا گزینه‌ی مناسبی برای شروع کار نیست...

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #4 : 03 شهریور 1394، 08:58 ق‌ظ »
من می خوام شبکه رو یاد بگیرم. یعنی کتابی می خوام که با شبکه و مبانی شروع کنه. بعد اگر قرار شد مثالی عملی بزنه، توی لینوکس این مثال رو بزنه!

این کتاب که معرفی شد رو ندیدم اما فکر می‌کنم لینوکس درس داده باشه و بعد به این پرداخته باشه که شبکه در لینوکس چجوریه، نه اینکه خود شبکه چیه!
در کل مرسی از معرفی. اگر بتونم در کتابخونه پیداش کنم بررسیش می کنم. لطف کردید
مبانی شبکه بحثیه و لینوکس بحث دیگه ای، برای مبانی شبکه کتاب +Network انتشارات ناقوص رو بخون.
برای لینوکس هم LPIC رو دنبال کن، کتاب انگلیسی براش زیاده، منبع فارسی خوب هم فقط ویدیو های جادی رو میشناسم که اون هم فقط LPIC1 رو پوشش میده

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #5 : 03 شهریور 1394، 09:36 ق‌ظ »
کتاب شبکه‌های کامپیوتری اندرو تننباوم هم می‌تونه منبع خوبی باشه، در واقع بیشتر یه کتاب مرجع هست و حجم زیادی داره، احتمالا گزینه‌ی مناسبی برای شروع کار نیست...
كتاب تننبام يك كتاب آكادميك هست و براي يادگيري كاربردي شبكه خيلي توصيه نميشه هرچند كه خيلي از مباحث اين كتاب تو درك و يادگيري مفاهيم شبكه ميتونه كمك كنه!
توصيه ميكنم اول +network رو بخوني بعد تو زمينه 3 لايه اول شبكه كورس هايي مثل سيسكو (CCNA-CCNP...) و ميكروتيك و .. رو بخوني و براي 4 لايه بالايي شبكه و اصطلاحا server admin شدن لينوكس و شبكه لينوكس رو كه ميشه LPIC1,2,3 رو بخوني (اگر مفاهيم شبكه اي مايكروسافت رو بلد باشي خيلي راحت تر ميتوني مفاهيم شبكه اي لينوكس رو ياد بگيري ي جورايي اگه مستقيم و از اول با لينوكس شروع كني يكم يادگيري برات سخت تر خواهد بود  البته اين نظر شخصي منه و شايد براي ديگران صدق نكنه!)
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1394، 09:38 ق‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود