انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین توزیع فارسی و البته سبک برای مادرم :)  (دفعات بازدید: 3067 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
سلام.
راستش یک مادری دارم  که معلم کلاس اول هستن، الان خیلی وقت هست که از رایانه استفاده نکردن( حالا چه برای کارای شخصی چه برای بردن سر کلاس و احیانا نمایش فیلم آموزشی و...)
من یک رایانه کیفی قدیمی دارم که آخرین نسخه اوبونتویی که روش می شد نصب کرد 12.04 هست. به نظرم اومد که یک توزیع تقریبا ( نزدیک به کاملا) فارسی شده نصب کنم روش که اگه مادرم خواستن کار کنن راحتتر باشن و نیازی نباشه که کسی کمکشون کنه.
تو پست های قدیمی گشتم یه چیزایی راجع به ادوبونتو 12.04 دیدم ظاهرا خوب فارسی شده و البته اگه تو ابزار آموزشیش چیزی هم مناسب بچه های کلاس اول که دیگه عالیه عالی میشه.
حالا سوالم اینه که روی همون رایانه قدیمی ادوبونتو ۱۲.۰۴ رو نصب کنم یا نه توزیع سبک تر و فارسی شده تر دیگه ای هست که بتونم روش نصب کنم و مناسب مادرم باشه.
و البته این رو هم بگم که احتمالا قدیمی بودن توزیع اهمیت خاصی نداشته باشه واسم همون قدر که اول کار نصب شه و روان کار کنه کافی هست، چون فکر نمی کنم از بروز رسانی ها استفاده بشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه دنبال فارسی خوب هستی، بهتره از چیزی مثل اوبونتو گنوم ۱۴.۰۴ استفاده کنی. توجّه داشته باش که هرچی سیستم‌عامل جدیدتر باشه، فارسی‌سازی‌اش هم بهتره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
البته خودم هم دوست داشتم نسخه جدید باشه.
ولی یادمه اون موقع که ابونتو ۱۴/۰۴ اوایل کار رسمیش بود برای ارتقا از ۱۲/۰۴ به ۱۴/۰۴، قبل از بروزرسانی هشدار میداد که به خاطر سخت افزار ضعیف رابط گرافیکی کندی خواهید داشت. امتحان هم کردم راست می گفت!
 البته اون مربوط به یونیتی بود نمیدونم این مشکل رو توی گنوم هم خواهم داشت یا نه.
چقدر احتمال این مشکل توی ابونتوگنوم هست؟ اگه مشکلی نباشه که همین کار رو میکنم.
مشخصات رایانه هم میگم شاید نظرتون این باشه که اصلا بازیافتش کنم بهتر باشه !!!!
cpu : intel Dual core 1GHz
مشخصات بیشترش یادم نیست
RAM :1GB
فکر کنم همینا بود الان دم دستم نیست.
کارت گرافیکش هم یک انویدیایی هست که دیگه خود انویدیا بیخیالش شده فکر کنم این بود
Quadro 110 NVS

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اوه. با این بهتره فارسی رو بیخیال بشی لااقل. برای این ردیف رایانه‌ها من خودم از آرچ استفاده می‌کنم معمولاً با میزکار LXQt. اگه نصب و پیکربندی آرچ برات سخت/وقت‌گیره، می‌تونی از تریسکل‌مینی استفاده کنی که برای همین‌کاره: http://cdimage.trisquel.info/trisquel-images/trisquel-mini_7.0_i686.iso.torrent
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
اوه. با این بهتره فارسی رو بیخیال بشی لااقل. برای این ردیف رایانه‌ها من خودم از آرچ استفاده می‌کنم معمولاً با میزکار LXQt. اگه نصب و پیکربندی آرچ برات سخت/وقت‌گیره، می‌تونی از تریسکل‌مینی استفاده کنی که برای همین‌کاره: http://cdimage.trisquel.info/trisquel-images/trisquel-mini_7.0_i686.iso.torrent
باز خوبه نگفتید خدایش بیامرزاد این رایانه را  ;D

حیف شد اصلش به فارسی بودنش بود!
حالا این هایی که گفتید رو امتحان میکنم ببینم میزکارشون چقدر میتونه مناسب مادرم باشه
ممنون

آفلاین husein

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
من mint رو پیشنهاد میدم
از ابونتو مشتق شده و بعد از نصب کدک ها یپخش رو داره و اجباری به بروز رسانی نیست
میز کارش هم اسمش سینامکون هست که به ویندوز شباهت داره و برای شروع بهترین گزینه و ساده است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من mint رو پیشنهاد میدم
میز کارش هم اسمش سینامکون هست که به ویندوز شباهت داره و برای شروع بهترین گزینه و ساده است
ولی اصلاً سبک نیست و نیاز به خداقل ۲ گیگابایت رم فقط برای خود سیستم‌عامل داره!

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
یه توزیعی هم هست به اسم لینوکس وکتور .
فکر نمیکنم زیاد سنگین باشه.
من قبلا امتحانش کردم رو یه سیستم قدیمی،خوب جواب داد.

ولی در مورد فارسی شدنش نظری ندارم.

اینم یه توضیح کوچولو از سایتش:

[left] Hardware Requirements:

Standard Edition: Pentium 200 or better, 96MB RAM, 2.1GB hard drive space for system only, more for your data.

SOHO Edition: Pentium 750 or better, 512MB RAM minimum, 5GB hard drive space for system only, more for your data, video and monitor capable of 1024x768 resolution at 24 bits color.

Light Edition: Pentium 166 or better, 64MB RAM minimum, 1.8GB hard drive space for full system - more for your data.

Live Editions: Pentium 750 or better, 256MB RAM minimum, video and monitor capable of 1024x768 resolution at 24 bits colour. For the Beryl version you will need a modern video card. [/left]
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1394، 12:48 ب‌ظ توسط ehsan_faal »
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
یک سوال این میزکارهای سبک مثل lxde برای کسی مثل مادرم چقدر میتونن از نظر راحت یادگرفتن ساده  باشن؟
طبیعتا برای مادرم این که یک میزکار شبیه ویندوز باشه یا نه مزیتی نیست چون خیلی وقته کار نکردن و احتمالا فرقی نکنه با چه میزکاری مواجه بشن ، شبیه ویندوز یا ناشناخته
فقط حداقل بتونن سیستم رو سریع روشن و خاموش کنن، احتمالا به اینترنت وصل بشن و نهایتا چندتا کلیپ و فیلم پخش و شاید هم کمی با فایل های متنی کار کنن. حالا اگه مجموعه افیس رو زورکی بکشه هم که خوبه ( قبلا من رو این رایانه ابونتو ۱۲/۰۴ داشتم هنوز هم روش  هست، ولی ظاهرا الان دیگه  خسته شده بیچاره. دیدم داره خاک میخوره گفتم شاید بشه زندش کرد!)
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1394، 12:57 ب‌ظ توسط sajed68 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اصلاً سخت نیست! همهٔ این کارها به راحتی توش قابل انجامه.

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
پاسخ : بهترین توزیع فارسی و البته سبک برای مادرم :)
« پاسخ #10 : 03 شهریور 1394، 12:57 ب‌ظ »
من به عنوان یه کاربر ویندوز نظرمو میگم.
اینکه میگید مادرتون خیلی وقته با رایانه کار نکردن به نظر من کارشون رو برای شروع کار با لینوکس راحت میکنه.
چون لااقل خود من همش دنبال چیزهایی میگردم که اونجا یه جور دیگه بود اینجا یه طور دیگه.
این امتیاز بزرگیه.برای این کارهایی هم که اشاره کردید فکر نمیکنم حتما لازم باشه فارسی بشه سیستم عاملتون.
همین توزیعی که معرفی کردم علاوه بر سبک بودن کدک های پخش مالتی مدیا رو هم به صورت پیش فرض داره.
نهایتا یکی دو هفته تمرین و ممارست به خرج بدن میتونن کارهای روزمره شون رو انجام بدن.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 03 شهریور 1394، 12:58 ب‌ظ »
اصلاً سخت نیست! همهٔ این کارها به راحتی توش قابل انجامه.
ممنون پس من اون مواردی که گفتید رو امتحان میکنم.

آفلاین husein

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #12 : 03 شهریور 1394، 01:00 ب‌ظ »
من mint رو پیشنهاد میدم
ولی اصلاً سبک نیست و نیاز به خداقل ۲ گیگابایت رم فقط برای خود سیستم‌عامل داره!

ولی از ابنتو مشتق شده ! میز کار سینامون باعث این سنگینی شده یا مورد دیگه ؟

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 03 شهریور 1394، 01:05 ب‌ظ »
من به عنوان یه کاربر ویندوز نظرمو ...
ممنون. این رو هم امتحان میکنم.
دلیل این که میخواستم فارسی باشه این بود که مادرم خیلی انگلیسشون خوب نیست این طوری شاید زودتر کارشون راه بیوفته، البته قبلا بچه بودم بلد بود ولی خب از بس الف ب پ  درس دادن دیگه abc یادشون رفته :)

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
« پاسخ #14 : 03 شهریور 1394، 03:06 ب‌ظ »
من Manjaro رو پیشنهاد می‌دم با میزکار LXDE یا LXQT. مطمئنا با سخت‌افزاری که معرفی کردی خیلی خوب کار می‌کنن، محیط‌های ساده، آسون و به نسبت خوبی دارن. البته خیلی هم خوب زیبا‌سازی می‌شن. مخصوصا اگه قبلا تجربه‌ی کار با ویندوز رو داشته باشن محیط اینا تاحدودی براشون آشنا هم خواهد بود.

مانجارو یه توزیع برپایه‌ی آرچ‌لینوکس هست و خوبیش اینه که برنامه‌های خیلی به‌روزتری داری و همینطور برای نصب کردن برنامه دردسر کمتره، چون مدیربسته‌ی خیلی قوی‌ای داره (از نظر من قوی‌ترینه)...

مانجارو با میزکار LXDE
مانجارو با میزکار LXQT
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1394، 12:05 ق‌ظ توسط محمد فدوی »
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net