سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
خب، داستان از اونجایی شروع شد که من تصمیم گرفتم تا به یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت کنم و نیاز داشتم تا با زبان اون کشور آشنا بشم، اما هزار حیف که به لطف قوانین کشور عزیزمون فعلا برنامه به تعویق افتاده، اما خب، چیزی رو از دست ندادم در عوض اطلاعات نسبتا خوبی به دست آوردم که یکیش همین وبسایتی هست که میخوام خدمتتون معرفی کنم:
سایت
duolingo.com با یه محیط تعاملی جالب و جامعهی کاربری گسترده به شما کمک میکنه تا زبان مورد علاقهی خودتون رو یاد بگیرید! البته این یادگیری به معنی تسلط بر اون زبان نیست، بلکه هدف ایجاد یه بستر مناسب برای فراگیری جامعتر اون زبان در آینده هست.
اسپرانتو یکی از زبانهایی هست که این سایت پشتیبانی میکنه، فلسفهای که پشت این زبان هست احتمالا برای خیلیها بهخصوص کسانی که طرفدار آزادی هستند جالب خواهد بود.
بهنظرم خیلی خوب میشه که دوستان در این سایت برای خودشون اکانت بسازن و با هم شروع کنیم به یادگیری اسپرانتو، اگر کسی علاقه داشت و اکانت ساخت میتونه اینجا اعلام کنه تا بقیه فالوش کنن.
کوتاه در مورد اسپرانتو:زبانی بیطرف و فاقد كشور، مذهب، قوم و ملیت. كاملا علمی و منطقی كه هر شخصی با هر زبانی میتواند آن را به سادگی بیاموزد.
اکانت من:
aref_alikhani