انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور متخصص امنیت و شبکه لینوکس بشم؟  (دفعات بازدید: 1047 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gonabad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
    • امنیت و هک
چطور متخصص امنیت و شبکه لینوکس بشم؟
« : 03 شهریور 1394، 11:31 ب‌ظ »
سلام
بنده مدرک CEH دارم و دارم دوره LPIC1 رو هم کار می کنم- هدفم اینه که LPIC2 و LPIC3 رو هم در مبحث امنیت بگیرم. و افقم متخصص امنیت و شبکه لینوکس شدنه. و می خوام توی این موضوعات همه چیز حتی برنامه نویسی رو هم یاد بگیریم. مثلاْ برنامه نویسی امنیت - سوکت نویسی و شبکه در لینوکس. الان هم که دارم کتاب black hat python و کتاب از این پس پایتون رو می خونم...
حالا سوال:‌چه زبان های برنامه نویسی لازمه؟ معروفترین برنامه های امنیت و شبکه لینوکس با چی نوشته می شند؟ معرفی کتاب و دیگر منابع در مورد تحلیل کد- مثلاْ تحلیل کدهای برنامه های شبکه- امنیت و آنتی ویروس های اوپن سورس... 

آفلاین sajjadsec

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
پاسخ : چطور متخصص امنیت و شبکه لینوکس بشم؟
« پاسخ #1 : 04 شهریور 1394، 12:32 ق‌ظ »
بیشتر سعی کن هر چی دوست داری رو یاد بگیری نه اینکه بگی من میخوام مثلا اینو اون رو بلد باشم خوب حالا برم یاد بگیرم - بیشتر رو این موضوع تمرکز کن که خوب من  این و اونو بلدم خوب حالا فلان و فلان تو ذهن من شکل سوال دارن و بعد سعی کن به اون سوالا جواب بدی (به نظر من جواب دادن به سوالای خودت بهتر از سیستماتیک خوندن منابعی که قبلا تعین شده جواب میده)
lpic 3 هم تا جایی که من خبر دارم (شایدم غلط باشه) نیاز به حداقل 5 سال سابقه کار در زمینه مرتبط هست تا بتونی ازمونش رو شرکت کنی...

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
پاسخ : چطور متخصص امنیت و شبکه لینوکس بشم؟
« پاسخ #2 : 04 شهریور 1394، 10:06 ق‌ظ »
اصلا lpic3 چیز بدردبخوری نیست (من خودم کارم لینوکس و امنیت البته نظرم رو دارم میکگم)
امنیت نیاز به تجربه داره و نه مدرک (البته مدرک چیز خیلی خوبیه و بهت دید میده البته اگر همون ceh رو خوب بلد باشی همون کافیه)
برنامه نویسی حتما پایتون یاد بگیر ولی به نظرم مهمتر از همه گرفتن یه کار در این حزه است
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس