انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا ubuntu ؟  (دفعات بازدید: 1639 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bache_mosbat104

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
چرا ubuntu ؟
« : 10 دی 1388، 02:43 ق‌ظ »
سلام، میخواستم بپرسم چرا از بین ویرایشهای مختلف لینوکس ubuntu رو انتخاب کردید؟ اگه از مزایای ورژن های دیگه هم بگید ممنون میشم. منظورم ویژگیهاییه که باعث تمایز انها میشه.
ممنون

آفلاین fsabete

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
پاسخ به: چرا ubuntu ؟
« پاسخ #1 : 11 دی 1388، 11:31 ب‌ظ »
دوست عزیز من چند وقتی بود می خواستم سیستم لینوکس بگیرم رفتم داخل مغازه گفتم آقا ببخشید لینوکس دارید که فروشنده گفت بله و من گفتم کدوم توزیش{جالب اینجا که من اصلا نمیدونستم لینوکس هم نوع و توزیع داره}خوب به حر حال به قول قدیمیا از سخن کوتاه کن و به مبلغ بیفزا و فروشنده گفت من نسخه آبانتا را دارم من هم گرفتم و اینجوری شد که ما هم اسیر این توریع لینوکس شدیم

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #2 : 12 دی 1388، 12:07 ق‌ظ »
با سلام
دوست عزیز اون فروشنده اسم این توزیع گنو/لینوکس رو بشما اشتباه گفته!
اوبونتو نه آبانتا!!
موفق باشید

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 12 دی 1388، 09:50 ق‌ظ »
آدم ها به این دلیل می یان به سمت اوبونتو که
۱) بر اساس دبیان است و دارای یک پکیج منیجر بسیار خوب و متصل به یک توزیع خیلی وسیع به اسم دبیان. در نتیجه هم نصب برنامه، ارتقاء و نگهداری سیستم در اوبونتو راحته و هم حجم خیلی وسیعی برنامه براش وجود داره. دبیان بیشترین تعداد بسته در جهان رو داره (:
۲) اوبونتو تمام تلاشش رو کرده که برای کاربر نهایی ساده بشه. الان تقریبا همه لینوکس ها توی نسخه دسکتاپ دنبال این کار هستن ولی اوبونتو خیلی زودتر و موفق تر از بقیه شروع کرد.
۳) اوبونتو مجانی دیسک پست می کرد (: این باعث شده خیلی ها سفارش بدن و وقتی دیسک رو گرفتن با ناباوری از اینکه یک چیز مجانی دستشون اومده، نصب/تست کردنش.
۴) و همه اینها باعث شد که یک جامعه بزرگ پشت اوبونتو بوجود بیاد. این رو اضافه کنید به توان تجاری و تبلغیاتی یک شرکت به اسم کانونیکال و ...

می رسیم به اینکه چرا اوبونتو اینقدر پرطرفدار و بزرگ شده. اما اوبونتو مشکلات جدی هم داره: به عنوان یک لینوکس خیلی ناپایداره. کمتر کسی هست که توی اوبونتو آپ تایمی بالاتر از صد روز داشته باشه. این مساله در لینوکس های قدیمی اصلا غیرطبیعی نبود اما این روزها دور از ذهن به نظر می رسه. از اونطرف هم اوبونتو زیاد سعی کرده لبه تکنولوژی باشه در نتیجه توش نرم افزار ناپایدار زیاد شده. در نهایت هم بعضی از تصمیمات تجاری (مثل زیاد کردن مونو توی نصب پیش فرض و حذف گیمپ یا نداشتن آپ استریم و ...) در کنار ناپایداری باعث شده آدم هایی که لینوکس های قرص و محکم تر می خوان سراغ چیزهای برن (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #4 : 12 دی 1388، 11:29 ق‌ظ »
جادی دیگه کلام رو ختم کرد.چیزی نموندش من بگم!
ولی با اینکه اوبونتو رو توزیع خوبی برای شروع میدونم شدیدا با اوبونتو زدگی مخالفم.خودم هم با اوبونتو شروع کردم ولی الان با openSUSE خیلی راحت دارم زندگی میکنم.

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #5 : 12 دی 1388، 11:52 ق‌ظ »
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #6 : 12 دی 1388، 01:15 ب‌ظ »
چرا قبل از طرح یک مبحث در انجمن جستجو نمی کنیم؟؟
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم