انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: از IBSng و چگونگی اجرای آن در اوبونتو چه میدانید؟ (کمک)  (دفعات بازدید: 8701 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین haji_1369

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
سلام
من تازه وارد دنیای آزاد شدم.
می خواستم بدونم این نرم افزار رو چه جوری باید نصب کرد؟
چون نتونستم رو اوبونتو نصب کنم سیستم رو از رو cd اون بوت کردم و یه توزیع از لینوکس رو نصب کرد بعد خودشو نصب کرد. بعد که ریستارت شد دیدم ای دل غافل همش نوشتس(رابط گرافیکی در کار نیست) من هم که تو این زمینه از بیخ عربم.
این هم اسم اون توزیع:
debian gnu/linux , kernel 2.6.24-1-686 ???
این هم توضیحات راجع به نرم افزار:
http://www.parspooyesh.com/interface/show.php?page=products/ibsng/ibsng_main
سایت شرکت سازنده:
http://www.parspooyesh.com/
این هم لینک دانلود:
http://sourceforge.net/projects/ibs/
ممنون میشم اگه کمک کنین!!! :D ::)
« آخرین ویرایش: 10 دی 1388، 04:17 ب‌ظ توسط haji_1369 »

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
تا جایی که می دانم. آی بی اس دو نسخه دارد. یک نسخه‌ی پولی با قیمتی در حدود ۴ تا ۶ ملیون تومان که از خود شرکت می خرید.  نصب و راه انداز سیستم هم با خود شرکت و با همین مبلغ  است. نسخه‌ی پولی با قفل سخت افزاری ارائه  می‌شود. و خیلی از قسمت‌های آن باز متن نیست.

یک نسخه‌ی باز متن هم هست. که ورژن آن چندین نسخه پایین تر از نسخه پولی است  و خیلی از امکانات را ندارد ولی در موقعیت های  معمولی  که شما نیاز خاصی ندارید  کار شما را راه می‌اندازد و اصولا فکر کنم پارس پویش از آن پشتیبانی نمی کند. یعنی اگر زنگ بزنید و مشکل داشته باشید به شما جواب نمی‌دهند. بیشتر بدرد تست می خورد و گرنه  استفاده نرم آفزاری به این مهمی بدون پشتیبان  فنی خیلی کار پر ریسکی است.

این فایل ایزو را داون لود کنید. نصبش بسیار ساده است. و مثل نصب یک دبیان معمولی است ولی بسیاری از کار ها انجام شده  است.یعنی بسته های لازم برای نصب قبلا انتخاب شده است.  کانفیگ لازم برای شروع به کار در توزیع گذاشته شده اند.
بعد از نصب اصولا شما به محیط کامند لاینی نیاز خاصی ندارید. ۹۹ درصد از کارهای این نرم افزار از طریق وب انجام می شود.

کافی است که ای پی سرور را بدهید با پسوند مناسب

مثلا:

http://192.168.11.22/IBSng/adminالبته مطمئن نیستم فکر کنم در نسخه مجانی ادرس  مناسب باید این باشد:

http://192.168.11.22/IBS/admin
هر دو را امتحان کنید . بزرگ و کوچک مهم است.

نام کاربری و پسورد پیشفرض هم فکر کنم admin  و admin  باشد.
در مورد تنظیم این نرم افزار هم یک سری مستند ناقص است که فکر کنم کار را راه می اندازد به آدرس

[url]www.parspooyesh.com/wiki[/url]
در هر صورت اگر مشکلی داشتید سوال کنید اگر بتوانم جواب می دهم.

آفلاین haji_1369

• Newbie
  • *
سلام خیلی ممنون که جواب دادین.
این فایل ایزو را داون لود کنید. نصبش بسیار ساده است. و مثل نصب یک دبیان معمولی است ولی بسیاری از کار ها انجام شده  است.یعنی بسته های لازم برای نصب قبلا انتخاب شده است.  کانفیگ لازم برای شروع به کار در توزیع گذاشته شده اند.
بعد از نصب اصولا شما به محیط کامند لاینی نیاز خاصی ندارید. ۹۹ درصد از کارهای این نرم افزار از طریق وب انجام می شود.
منظور کدوم فایله؟ اگه همونیه که خودم دارم این که همش خطیه!
ممنون میشم واضح تر توضیح بدید نا سلامتی تازه کارما!! ??? ???

آفلاین saeed

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
سلام
آیا با نسخه مجانی میشه برای راه اندازی سرویس وی پی ان برای نهایتا 5 یوزر و مدیریت اون استفاده کرد ؟

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
سلام خیلی ممنون که جواب دادین.
این فایل ایزو را داون لود کنید. نصبش بسیار ساده است. و مثل نصب یک دبیان معمولی است ولی بسیاری از کار ها انجام شده  است.یعنی بسته های لازم برای نصب قبلا انتخاب شده است.  کانفیگ لازم برای شروع به کار در توزیع گذاشته شده اند.
منظور کدوم فایله؟ اگه همونیه که خودم دارم این که همش خطیه!
ممنون میشم واضح تر توضیح بدید نا سلامتی تازه کارما!! ??? ???

بله همان فایل ایزو که در سایت سورس فورج است. این یک توزیع اختصاصی شده  دبیان برای آی بی اس هست. نصبش شبیه دبیان هست ولی یک مقدار از قسمت ها اوتوماتیک انجام می‌شود.مثلا انتخاب پکیج ها و یک پارتیشن بندی  مناسب هم خودش پیشنهاد می دهد.

فایل ایزو را روی سی رایت کنید. بعد سیستم را با سی دی بالا بیاورید. و نصب را انحام بدهید.

نقل‌قول
آیا با نسخه مجانی میشه برای راه اندازی سرویس وی پی ان برای نهایتا 5 یوزر و مدیریت اون استفاده کرد ؟

بعله محدودیتی ندارد. شما هر چند تا راس وی پی ان  و دایل اپ و ... با هر تعداد کاربر می توانید داشته باشید. چون نرم افزار اپن سورس هست در این مورد محدودیتی وجود. ندارد.

فقط مساله پشتیبانی است. اگر بخواهید مثل یک آ اس پی واقعی عمل کنید حتما باید پشتبانی داشته باشید.  بدون پشتیبانی فنی عقلانی نیست. مگر اینکه خودتان بتوانید مشکلات قنی را حل کنید.
« آخرین ویرایش: 11 دی 1388، 06:29 ب‌ظ توسط platoali »

آفلاین haji_1369

• Newbie
  • *
شرمنده ولی این که رابط گرافیکی نداره ???
نمیشه رو ابونتو نصبش کرد ???
« آخرین ویرایش: 12 دی 1388، 06:40 ق‌ظ توسط haji_1369 »

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
چرا می‌شه. باید سرس پایتون ای پی اس رو بگیرید
دیتابیس پست گرس اسکیو ال را نصب کنید
شم دیتابیس را روی اون دیتابیس نصب کنید..
آپاچی و پی اچ‌پی را نصب کنید.
آی بی اس را گانفیگ کنید که با اینا کار کنه

در حالی که در اون  دبیان اختصاصی شده همه این کارا انجام شده است. و بعد از نصب  ای بی اس کاملا آماده در اختیار شما هست.

در هر صورت باید بتونید با کامند لاین کار کنید. وگر نه در لینوکس ول معطلید.

پیشنهاد می کنم حتما شروع کنید به لینوکس یاد گرفتن. و اگر عجله دارید و فرصت سر و کله زدن با کامند لاین را ندارید،  یک نسخه از آی بی اس را بخرید. روی پولی که می‌دید نصب و راه اندازی و پشتیبانی از آی بی اس و آموزش کار با آن  هست.  بعد که راه افتادید یواش یواش وابستگیتان را به شرکت کم کنید. اینجوری از یک شرکت که پشتیبان  باز متن  هست  هم پشتیبانی کردید .و هم کارتان راه افتاده.

در هر صورت برای نرم افزاری به مهمی این نرم افزار حتما نیاز به پشتیبانی فنی دارید.  اگر فردا برایتان مشکلی پیش آمد تمام حساب پول شما و مشتریانتان رو هوا نباشه.

آفلاین haji_1369

• Newbie
  • *
ممنون بابت کمکتون.
ما برییم لینوکس یاد بگیریم ;D

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
مگه IBSng نسخه DEB هم داره؟   تا جایی که من خبر دارم نسخه RPM برای فدورا داشت.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین haji_1369

• Newbie
  • *
مگه IBSng نسخه DEB هم داره؟   تا جایی که من خبر دارم نسخه RPM برای فدورا داشت.
اینکه من دارم و لیتک دادم که اینجوریه.
البته توجه کن که دو تا نرم افزار IBSng و IBSng Dialer با هم خیلی فرق دارن و هر دو هم مال یه شرکتن.
این هم سایت شرکت:
http://www.parspooyesh.com/

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
برنامه IBSng-Dialer یه APP هستش که رابط بین سیستم عامل و برنامه اکانتینگ سرورISP هستش.
در حقیقت سازنده راحت(تر) Connection هستش، همین!

برای نصب IBSng فکر کنم باید فایل RPM رو کامپایلش کنی برای دبیان! من چند سالی تو یه ISP کار کردم که برنامه IBSng رو تو Fedora نصبیده بودن.
« آخرین ویرایش: 17 دی 1388، 10:30 ق‌ظ توسط آی‌سهیل »
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.