انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شناخته نشدن ویندوز 10 توسط grub  (دفعات بازدید: 3656 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین reza1603

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
شناخته نشدن ویندوز 10 توسط grub
« : 07 شهریور 1394، 11:29 ب‌ظ »
سلام دوستان من اوبونتو 14.04.2 رو روی ویندوز نصب کردم همه چیز تا مراحل آخر خوب پیش رفت تا زمانی که برای نصب GRUB به مشکل بر خورد و نتو نست تو درایوی که ویندوز بود نصب کنه    البته این رو هم بگم که از اول ویندوز منو که ورژن 10 نشناخت و من GRUB رو روی پارتیشن روت نصب کردم و نصب تموم شد من انتظار داشتم که یا همه چیز درست شده باشه یا حداقل اوبونتو بالا بیاد ولی بجاش فقط ویندوز 10 بالا اومد حالا نمی دونم مشکل از نصب بوده یا کلا ویندوز 10 توسط اوبونتو شناخته نمی شه کسی هست راهنماییم کنه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : شناخته نشدن ویندوز 10 توسط grub
« پاسخ #1 : 07 شهریور 1394، 11:43 ب‌ظ »
سلام
شما گراب رو روی پارتیشن روت نوشتی. پس گراب به صورت پیشفرض بالا نمیاد و بوت لودر ویندوز ۱۰ بالا میاد و چون ویندوز ۱۰ نمیتونه سایر سیستم عامل ها رو بشناسه، واسه همین اوبونتو رو نشون نمیده.
شما اگه گراب رو دست نزده بودی و توی mbr نصب میشد، الان گراب پیشفرض لود میشد.
راه حلش هم:
۱- اوبونتو رو از اول نصب کنی و هر جوری شده بذاری گراب کار خودشو بکنه و دستش نزنی.
۲- easybcd رو توی ویندوز نصب کنی و پارتیشن روت رو به نرم افزار بدی تا موقع بوت سیستم، گزینه ای برای گراب هم توی بوت لودر ویندوز، ظاهر بشه.
http://toranji.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-dual-boot-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2/
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین reza1603

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 08 شهریور 1394، 08:25 ب‌ظ »
ممنون از شما دوست عزیز که برام وقت گذاشتی ولی همونطور که گفتم اوبونتو نتونست تو mbr   گراب رو نصب کنه و پیغام خطا داد منم مجبور شدم یه جایی برا نصبش پیدا کنم و روت رو انتخاب کردم
پس به نظر تون راه دیگه ای نداره؟
مثل لایو بالا اومدن و تعمیر گراب یا نصب دوباره گراب؟
 البته من تو لینوکس در حد صفرم ولی خوب زود یاد می گیرم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 08 شهریور 1394، 09:27 ب‌ظ »
برای نصب کردن گراب از توی توزیع لایو میتونی از لینک های زیر استفاده کنی.
http://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1_%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D8%A8
https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین reza1603

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 09 شهریور 1394، 04:42 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز دوباره نصب کردم ، هر کاری کردم نشد که نشد ولی فهمیدم مشکل از کجاست
من سه تا هارد دارم که پارتیشن اول هارد اول رو ویندوز نصب کردم و بجز اون چهار تا پارتیشن دیگه هم داره  می خواستم اوبونتو رو تو پارتیشن اول هارد دوم نصب کنم
وقتی وارد مراحل نصب می شم اوبونتو کل هارد اولم رو که ویندوز و mbr توشه رو unallocate میزنه که فکر کنم یه چیزی تو مایه های پارتیشن نشده تو ویندوز باشه با اوبونتو لایو هم بالا اومدم و با برنامه gparted partition editor هارد اول رو چک کردم باز همون نتیجه حالا اگه ممکنه یه راه حل ارائه کنید چون اوبونتو کل هارد اول و mbr  رو که تو پارتیشن اول هارد اول هست نمیشناسه؟؟؟

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #5 : 09 شهریور 1394، 05:14 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز دوباره نصب کردم ، هر کاری کردم نشد که نشد ولی فهمیدم مشکل از کجاست
من سه تا هارد دارم که پارتیشن اول هارد اول رو ویندوز نصب کردم و بجز اون چهار تا پارتیشن دیگه هم داره  می خواستم اوبونتو رو تو پارتیشن اول هارد دوم نصب کنم
وقتی وارد مراحل نصب می شم اوبونتو کل هارد اولم رو که ویندوز و mbr توشه رو unallocate میزنه که فکر کنم یه چیزی تو مایه های پارتیشن نشده تو ویندوز باشه با اوبونتو لایو هم بالا اومدم و با برنامه gparted partition editor هارد اول رو چک کردم باز همون نتیجه حالا اگه ممکنه یه راه حل ارائه کنید چون اوبونتو کل هارد اول و mbr  رو که تو پارتیشن اول هارد اول هست نمیشناسه؟؟؟
سلام
مطمئن نیستم اما شاید هارد شما به صورت داینامیک فرمت شده باشه.

آفلاین reza1603

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 09 شهریور 1394، 07:18 ب‌ظ »
نه دوست عزیز الان نگاه کردم تو ویندوز زیر شماره دیسک (هارد) نوشته بیسیک

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #7 : 09 شهریور 1394، 08:05 ب‌ظ »
برو توی ویندوز، Restart کن (و نه Shutdown) بعد از روی یک دیسک زنده اوبونتو رو بوت کن و طبق این راهنما گراب رو تعمیر کن.

آفلاین rezak1374

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
شناخته نشدن ویندوز 10 توسط grub
« پاسخ #8 : 21 خرداد 1396، 02:42 ق‌ظ »
سلام دوستان منم این مشکل رو دارم
اوبونتو نصب کردم الان دیگه ویندور ۱۰ رو کلا شناسایی نمی کنه
ینی سیستم که روشن میشه بعد گراب میادش ولی توی لیست بوت ویندوز نمیاد
ویندوز توی sda2 نصب هستش
خواهش می کنم یکی کمک کنه وافعا گیر کردم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 23 خرداد 1396، 03:31 ب‌ظ »
مشکل جدید > موضوع جدید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن