موافقم.
مشکل از ناآگاهی هست. کسایی که حتی نمیدونن fsf چیه ولی راجع بهش قضاوت می کنن و نظر میدن.
مشکل این آدم ها نیستن. مشکل اونجایی هست که آدمای دیگه تحت تاثیر حرف های این ها قرار میگیرن.
اینکه یه ویندوزی تا ابد روی ویندوز بمونه، هیچ مشکلی پیش نمیاد (اگه بحث فلسفه وسط نباشه) ولی آدمایی که یه سری چیزها رو بدون اینکه سوادش رو داشته باشن، بیان میکنن، مشکل ساز هست.
باید بهشون فهموند که حرفی رو بزنن که دانشش رو داشته باشن. این سایت ها، بازدید کننده های زیادی دارن. هر حرفی اثر خودش رو میذاره. پس باید جلوی اراجیف گرفته بشه.
من با مدیرزومیت حرف زدم. ولی صفت مناسب خودش رو نثار من کرد.
ترول!
به کسی که واقعیت ها و حقیقت ها رو با منبع و دلیل منطقی میگه، میگن ترول
اونوخ به کسی که برای بازدید بیشتر، طرفدارهای جناح های مختلف رو میاندازه به جون هم، چی میگن؟
کسایی که مثل من سابقا توی بخش نظرات زومیت فعالیت میکردن، ممکنه فکر کنن مشکل از بی سوادی کامنت گذارهاس. ولی اینطور نیست. اونا مشکل ندارن. فقط ناآگاه هستن. مشکل اوناییان که این مطالب بی پایه و اساس رو ترویج میکنن (چه نویسنده و مدیر چه کامنت گذاری که از عمد فعالیت میکنه)
به نظر خودم باید آگاه سازی بشه. باید همه بفهمن گنو/لینوکس یعنی چی. تا قرار نباشه کسی از رو هوا یه حرفی بزنه و مردم بچاپن. (براش هم یه فکرایی دارم، به امید خدا بعد از جدی شدن پروژه، اعلامش میکنم
)