انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم اتصال به اینترنت در ابونتو 12.04 به اینترنت  (دفعات بازدید: 1189 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین almehrdad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
سلام دوستان خسته نباشید. ی سوالی داشتم ازتون.
من روی لپ تاپم ابونتو رو نصب کردم اما هر کار میکنم به اینترنت وصل نمیشه. اولش هم میخواد که فرآیند نوع زبان ها را با اتصال به اینترنت تکمیل کنم .
من خودم ی حدسی دارم اما مطمین نیستم .
اونم اینه که به نظر به نوع زبان کیبردم حساسه و قبول نمیکنه. من وقتی رمز وایرلس رو میزنم بعد از ی مدتی میگه wireless network آفلاینه و نمیتونید وصل شید.مشکل از کجاست؟
Tarnama

آفلاین amooali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
سلام دوستان خسته نباشید. ی سوالی داشتم ازتون.
من روی لپ تاپم ابونتو رو نصب کردم اما هر کار میکنم به اینترنت وصل نمیشه. اولش هم میخواد که فرآیند نوع زبان ها را با اتصال به اینترنت تکمیل کنم .
من خودم ی حدسی دارم اما مطمین نیستم .
اونم اینه که به نظر به نوع زبان کیبردم حساسه و قبول نمیکنه. من وقتی رمز وایرلس رو میزنم بعد از ی مدتی میگه wireless network آفلاینه و نمیتونید وصل شید.مشکل از کجاست؟
سلام دوست عزیز
الان و ابونتو 12.04
حداقلش ابونتو باید 14.04 باشه تا پشتیبانی بشه
خواستن برخاستن است.
ubuntu 18.04 lts

آفلاین almehrdad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
یعنی هیچ راهی نداره که اینترنت متصل شه. من ی خطا دارم که اونم buffer over flow detect هست و هیشکی راه حل درستی نمیزاره جلو راهم یکی میگه باگ مربوط به همون ابزاری هست که باهاش تحت ابونتو کار میکنی. یکی میگه ایراد از ابونتو هست و ... به خاطر همین گفتم 12.04 را نصب کنم شاید خطا نداد. چون قبلا هم دوستام تحت این نسخه یکسری از کاراشون رو انجام دادن.
برای رفع خطا هم تو انجمن عمومی پبام گذاشته بودم.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,123081.0.html
Tarnama