انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت نشدن لینوکس بعد از نصب ویندوز Error15 :file not found  (دفعات بازدید: 3964 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
سلام خدمت اساتید محترم
من روی سیستمم هم اوبونتو 8.4داشتم هم ویندوز 7که هردوتاشون درست کار میکردن اما بعد از نصب مجدد ویندوز 7 اوبونتو پرید. البته با سی دی لایو ودستور sudo grub و...گراب رو درست کردم و تو صفحه ی انتخاب سیستم همشون هستن ولی وقتی اوبونتو رو برای بوت شدن انتخاب میکنم ارور زیر رو میده:
Error 15:file not found
press any key to continue

ممنون میشم راهنمایی کنبد

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
طبق این راهنما عمل کنید ...

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
طبق این راهنما عمل کنید ...

ببخشید منظورتون کدوم قسمت راهنما بود  ???
اگر منظورتون قسمت:((تعمیر گراب بعد از نصب ویندوز))باشه که جواب نداد

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
1-این فایل iso رو دانلود کن بعد رایت کن روی سی دی

http://download.linux-live-cd.org/Super_Grub_Disk/download/binaries/sgd/cdrom/super_grub_disk_0.9799.iso
4.5 مگابایت

اگه سرعتت دانلودت کمه اینو دانلود کن بعد اونو از حالت فشرده خارج کن (0.5 مگابایت)
http://download.linux-live-cd.org/Super_Grub_Disk/download/binaries/sgd/cdrom
/super_grub_disk_0.9799.iso.bz2

2-سیستم رو با سی دی بوت کن

3-بعد یه کم دقت کن گزینه مورد نظر خودت رو انتخاب کن

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
در مورد Super Grub Disk این مطلب رو ببین:

http://linuxshare.org/2008/09/21/super-grub-disk

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
جواب نداد هنوز هم ارور میده  ](*,)،همه ی گزینه ها رو امتحان کردم
حتی اون گزینه ای هم که بدون تغییر در گراب (!LINUX! (1) AUTO)  لینوکس رو بوت میکنه ارور 15 میده
مگه این برنامه همون کار دستور sudo grub رو انجام نمیده؟

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
من هم مشكل شما رو داشتم از اين راه برو :

شما بايد با استفاده از Super disk grub سيستم رو بوت كني قسمت Root  linux manual رو انتخاب كن اونوقت پارتيشني رو كه توش گراب هستش رو شناسايي ميكنه اونوقت بايد بري چند تا فايل هستند به اسم هاي initrd.img  , boot/initrd.imgكه دقيقا نمي دونم كدوم كودومشون بود رو انتخاب ميكني چندبار امتحان كن تا  يك صفحه آبي باز ميشه كه صفحه  Recovery menu  هستش و توش چند تا گزينه داره مثل  resume , clean , grub , netroot , root كه اينجا من وقتي گراب رو انتخاب ميكنم اون منوهايي رو كه قيل از نصب ويندوز داشتم رو شناسايي و به اصطلاح ريكاوري ميكنه ولي بعد از رياستارت كردن ميبينم چيزي تغيير نكرده ( نميدونم مشكل چيه ) ولي اگه گزينه اول يعني  resume رو بزني يوزرنيم و بعدش پسورد رو ميخواهد  بعد ميتوني با دادن دستور sudo gdm start يا sudo gdm ruuning   اوبونتوبه صورت  'گرافيكي بالا مياد و ميتوني با Synaptic بري grub رو حذف كني و دوباره نصب كني كه اگه به اينترنت وصل باشي كه كارت راحته ولي اگه وصل نيستي grub رو توي packages.ubuntu.com براي ورژن اوبونتويي كه داري سرچ كن و   grub2 , grub-common دانلود و بيار نصب كن 
اين نوشته هاي من مال نسخه 9.10 اوبونتو هستش و نميدونم براي نسخه هاي ديگه هم اينجوري باشه يا نه . ولي بعد از انجام اين كارها گراب مثل روز اول شد و ويندوز سوني رو كه نصب كرده بودم و گزينه هاي اوبونتو رو همشون رو الان دارم . اگه مشكل برطرف شد كه خوب اگه نشد بگو تا عكس هايي رو كه با موبايل گرفتم (مال تعمير گراب ) رو برات بذارم

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
انجام دادی ؟

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
انجام دادی ؟

سلام
اولا ممنون از راهنماییت  :)
ثانیا معذرت میخام از اینکه دیر جوابیدم  چند تا امتحان داشتیم ومن مشغول گند زدن به اونا بودم  :D
ثالثا نه انجام ندادم  اخه بعد اینکه نتونستم مشکل رو حل کنم و از اونجایی که طاقت دوری اوبونتو رو نداشتم از اول نصبیدمش ::)

بازم از راهنماییت ممنونم